QUOTE(Eimante @ 2012 11 08, 09:22)
Sveikos likimo seses
zinokit, visai neapsidziaugiau, kad jusu tiek daug
kai pagalvoju..
siaubas.. sedziu va visa pasipuosus, realiai galeciau pas seni salti dirbti su tokiais zandais ir nosim raudona
siandien jau net kavos negeriau
as ir jau senai su tuo kovoju.. anksciau turedavau raudona nosyte ir zandukus kai sukaisdavau ar susaldavau, na bet praeidavo, bet stai viena diena pradejau kaisti, degti, veidas vos ne melynas, aisku man cia UK nurasydavo alergiai ar israsydavo fucidin ar fucibet kremu. Visa tai laikinas efektas o ilgiau tepant dar labiau ploneja odyte. Vienzo, ka as darau, kai jau pablogeja situacija tai prausiuosi virintu vandeniu, laikausi "dietos" bent ta diena, o t.y jokiu karstu gerimu, jokiu kavu, jokiu astriu patiekalu, etc. isbandziau keleta kremu, siuo metu naudoju Cliniqs Redness solutions bet nelabai galiu ji cia girti
kolkas nieko neradau, kas padetu, o gyventi ir zinant kad niekada nepraeis....
liudna trumpai tariant
svarbiausia, kad po tu dvieju degimo dienu tarkim, mano kaktos (beje ji ir visad buna raudona) oda pasidaro tokia grubleta lyg mazais spuogiukais ismeto,nelygi pasidaro... nieko gero as jums nepasakiau, tik pasiguodziau
Pabandyk Elidel tepaliuka, jis ne hormoninis, juo galima teptis ilgai, man jis labai padejo, sakyciau, juo ir issigydziau savo problemas
Ilga laika turejau dideliu problemu su oda, rausdavo kaisdavo, degdavo, perstedavo oda, metydavo plemais, berdavo maziukais spuogiukais, oda buvo, kaip tu sakai, nelygi, tokia grumbleta - kaip apelsino zieve. Vieni dermatologai nustate atopini dermatita (AD), kiti lyg rozine...
Prie viso to dar esu alergiska, buvo problema su kosmetika, labai mazai kas tikdavo, jei netikdavo mano oda sureaguodavo "ant smugio": is karto pradedavo degti, persteti, ismetydavo plemais, isberdavo... zodziu buvo tragedija
Siuo metu visu siu problemu nebeturiu, na, kartais, isberia keliais alerginiais spuogeliais, siek tiek parausta oda, jei kosmetikoje yra koks alergija man sukeliantis ingredientas (bet cia jau alergine reakcija, kazkokio ingrediento netoleravimas), tai is karto pasitepu Elideliu ir kita diena oda lygutele, baltutele
Zodziu, visada turiu savo gelbetoja Elideli tokiems atvejams.
Ir gal prie viso mano pagyjimo dar prisidejo probiotiku vartojimas. Vartojau ilga laika, su pertraukomis ir toliau juos vartoju.