Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 11 02, 23:12)
O kokius veido prausiklius naudojate jautrios ir lepios odos savininkes? 4u.gif

Nieko geresnio nesu radusi savo odos valymui kaip aliejai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 11 02, 19:12)
O kokius veido prausiklius naudojate jautrios ir lepios odos savininkes? 4u.gif

Savo jautria oda taip pat valau aliejais, ypac gerai, kai reik nuvalyt makijaza. O rytais man labai patinka atgaivinti oda roziu hidrolatu. O kartais uztenka ir paprasto virinto vandens smile.gif .
Atsakyti
Sveikos likimo seses 4u.gif zinokit, visai neapsidziaugiau, kad jusu tiek daug biggrin.gif kai pagalvoju.. verysad.gif siaubas.. sedziu va visa pasipuosus, realiai galeciau pas seni salti dirbti su tokiais zandais ir nosim raudona wink_3.gif siandien jau net kavos negeriau doh.gif as ir jau senai su tuo kovoju.. anksciau turedavau raudona nosyte ir zandukus kai sukaisdavau ar susaldavau, na bet praeidavo, bet stai viena diena pradejau kaisti, degti, veidas vos ne melynas, aisku man cia UK nurasydavo alergiai ar israsydavo fucidin ar fucibet kremu. Visa tai laikinas efektas o ilgiau tepant dar labiau ploneja odyte. Vienzo, ka as darau, kai jau pablogeja situacija tai prausiuosi virintu vandeniu, laikausi "dietos" bent ta diena, o t.y jokiu karstu gerimu, jokiu kavu, jokiu astriu patiekalu, etc. isbandziau keleta kremu, siuo metu naudoju Cliniqs Redness solutions bet nelabai galiu ji cia girti smile.gif kolkas nieko neradau, kas padetu, o gyventi ir zinant kad niekada nepraeis.... unsure.gif liudna trumpai tariant smile.gif svarbiausia, kad po tu dvieju degimo dienu tarkim, mano kaktos (beje ji ir visad buna raudona) oda pasidaro tokia grubleta lyg mazais spuogiukais ismeto,nelygi pasidaro... nieko gero as jums nepasakiau, tik pasiguodziau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2012 11 08, 09:22)
Sveikos likimo seses  4u.gif  zinokit, visai neapsidziaugiau, kad jusu tiek daug  biggrin.gif   kai pagalvoju.. verysad.gif siaubas.. sedziu va visa pasipuosus, realiai galeciau pas seni salti dirbti su tokiais zandais ir nosim raudona  wink_3.gif siandien jau net kavos negeriau  doh.gif as ir jau senai su tuo kovoju.. anksciau turedavau raudona nosyte ir zandukus kai sukaisdavau ar susaldavau, na bet praeidavo, bet stai viena diena pradejau kaisti, degti, veidas vos ne melynas, aisku man cia UK nurasydavo alergiai ar israsydavo fucidin ar fucibet kremu. Visa tai laikinas efektas o ilgiau tepant dar labiau ploneja odyte. Vienzo, ka as darau, kai jau pablogeja situacija tai prausiuosi virintu vandeniu, laikausi "dietos" bent ta diena, o t.y jokiu karstu gerimu, jokiu kavu, jokiu astriu patiekalu, etc. isbandziau keleta kremu, siuo metu naudoju Cliniqs Redness solutions bet nelabai galiu ji cia girti  smile.gif kolkas nieko neradau, kas padetu, o gyventi ir zinant kad niekada nepraeis.... unsure.gif liudna trumpai tariant  smile.gif  svarbiausia, kad po tu dvieju degimo dienu tarkim, mano kaktos (beje ji ir visad buna raudona) oda pasidaro tokia grubleta lyg mazais spuogiukais ismeto,nelygi pasidaro... nieko gero as jums nepasakiau, tik pasiguodziau  blush2.gif  4u.gif

Pabandyk Elidel tepaliuka, jis ne hormoninis, juo galima teptis ilgai, man jis labai padejo, sakyciau, juo ir issigydziau savo problemas wub.gif
Ilga laika turejau dideliu problemu su oda, rausdavo kaisdavo, degdavo, perstedavo oda, metydavo plemais, berdavo maziukais spuogiukais, oda buvo, kaip tu sakai, nelygi, tokia grumbleta - kaip apelsino zieve. Vieni dermatologai nustate atopini dermatita (AD), kiti lyg rozine...
Prie viso to dar esu alergiska, buvo problema su kosmetika, labai mazai kas tikdavo, jei netikdavo mano oda sureaguodavo "ant smugio": is karto pradedavo degti, persteti, ismetydavo plemais, isberdavo... zodziu buvo tragedija doh.gif
Siuo metu visu siu problemu nebeturiu, na, kartais, isberia keliais alerginiais spuogeliais, siek tiek parausta oda, jei kosmetikoje yra koks alergija man sukeliantis ingredientas (bet cia jau alergine reakcija, kazkokio ingrediento netoleravimas), tai is karto pasitepu Elideliu ir kita diena oda lygutele, baltutele thumbup.gif
Zodziu, visada turiu savo gelbetoja Elideli tokiems atvejams.
Ir gal prie viso mano pagyjimo dar prisidejo probiotiku vartojimas. Vartojau ilga laika, su pertraukomis ir toliau juos vartoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 lapkričio 2012 - 11:48
QUOTE(AZURA @ 2012 11 08, 09:40)
Pabandyk Elidel tepaliuka, jis ne hormoninis, juo galima teptis ilgai, man jis labai padejo, sakyciau, juo ir issigydziau savo problemas  wub.gif
Ilga laika turejau dideliu problemu su oda, rausdavo kaisdavo, degdavo, perstedavo oda, metydavo plemais, berdavo maziukais spuogiukais, oda buvo, kaip tu sakai, nelygi, tokia grumbleta - kaip apelsino zieve. Vieni dermatologai nustate atopini dermatita (AD), kiti lyg rozine...
Prie viso to dar esu alergiska, buvo problema su kosmetika, labai mazai kas tikdavo, jei netikdavo mano oda sureaguodavo "ant smugio": is karto pradedavo degti, persteti, ismetydavo plemais, isberdavo... zodziu buvo tragedija doh.gif
Siuo metu visu siu problemu nebeturiu, na, kartais, isberia keliais alerginiais spuogeliais, siek tiek parausta oda, jei kosmetikoje yra koks alergija man sukeliantis ingredientas (bet cia jau alergine reakcija, kazkokio ingrediento netoleravimas), tai is karto pasitepu Elideliu ir kita diena oda lygutele, baltutele thumbup.gif
Zodziu, visada turiu savo gelbetoja Elideli tokiems atvejams.
Ir gal prie viso mano pagyjimo dar prisidejo probiotiku vartojimas. Vartojau ilga laika, su pertraukomis ir toliau juos vartoju.

AZURA, kaip dziaugiuosi , kad tau padejo wub.gif thumbup.gif zinai, man tas pavadinimas taip girdetas... g.gif o jis gal zolinis preparatas? aciu Tau mirksiukas.gif tarp kitko, del probiotiku!! Siandien bunau nuejusi i sveikuoliu parduotuve smile.gif stovejau stovejau prie tu probiotiku..masciau..nuejau..nusipirkau saltalankiu aliejaus kapsuliu ir medetku kremo, kad ramintu oda. Grysiu probiotiku rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimante: 08 lapkričio 2012 - 16:57
QUOTE(Eimante @ 2012 11 08, 16:47)
AZURA, kaip dziaugiuosi , kad tau padejo  wub.gif  thumbup.gif  zinai, man tas pavadinimas taip girdetas... g.gif  o jis gal zolinis preparatas?   aciu Tau  mirksiukas.gif  tarp kitko, del probiotiku!! Siandien bunau nuejusi i sveikuoliu parduotuve  smile.gif  stovejau stovejau prie tu probiotiku..masciau..nuejau..nusipirkau saltalankiu aliejaus kapsuliu ir medetku kremo, kad ramintu oda. Grysiu probiotiku rytoj biggrin.gif

Ne, ne zolinis, jis cheminis preparatas, bet saugus vartoti, nes nehormoninis, naudoja ir vaikams.
Del probiotiku... ilgai skaiciau, domejausi, ieskojau geru, kokybisku probiotiku kad butu kartu su prebiotikais. Jei probiotikuose nera prebiotiku - jie surisa, sulaiko organizme probiotikus-gerasias bakterijas, tai is probiotiku jokios naudos, gerosios bakterijos neuzsilaiko organizme ir greitai pasisalina. Tad prebiotikai butinai turi buti su prebiotikais.
Po ilgu ieskojimu radau sau gerus probiotikus, kuriu sudetyje nera zelatinos, glitimo, kvieciu laktozes, konservantu, cukraus, krakmolo, druskos, mieliu, dirbtiniu dazikliu ir kvapiuju medziagu, genetiskai modifikuotu baltymu. Jie tinka ir vegetarams. Zodziu, kokybiski probiotikai.
Ir atidarius probiotikus, juos butina laikyti saldytuve.

P.S. Jei domins kaip naudoti Elidel, parasyk cia, papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 lapkričio 2012 - 19:19
AZURA, dekui uz naudinga info 4u.gif 4u.gif

Vakar, tiesa, kai pasitepiau medetku kremu pries nakti, tai po kokiu 5 min taaaaaip sureaagavo blink.gif buvau melyna unsure.gif unsure.gif nosis baisi baisi verysad.gif bet ryte viskas atrode geriau, tai ir nezinau .. svarbiausia anksciau budavo uzeina - praeina tie raudonumai, kuri laika ramu..o dabar jau ilga laika net nebepraeina verysad.gif vos vos atslugsta ir vel is naujo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2012 11 09, 13:14)
AZURA, dekui uz naudinga info  4u.gif  4u.gif

Vakar, tiesa, kai pasitepiau medetku kremu pries nakti, tai po kokiu 5 min taaaaaip sureaagavo  blink.gif  buvau melyna  unsure.gif  unsure.gif  nosis baisi baisi verysad.gif bet ryte viskas atrode geriau, tai ir nezinau .. svarbiausia anksciau budavo uzeina - praeina tie raudonumai, kuri laika ramu..o dabar jau ilga laika net nebepraeina  verysad.gif vos vos atslugsta ir vel is naujo  unsure.gif

Medetkos ramina, bet jos gali alergizuoti ir dar labiau pabloginti busena. As esu alergiska medetkoms, gal ir tave jos alergizuoja, gal esi alergiska, bet nezinai kam. Man taip pat budavo bangom, tai uzeidavo, tai pareidavo raudonavimas, kaitimas.
O tau paberia tik kakta, daugiau niekur veido srityje? Buvai pas dermatologus, gal tau rozine + alergija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 lapkričio 2012 - 19:19
QUOTE(AZURA @ 2012 11 09, 17:17)
Medetkos ramina, bet jos gali alergizuoti ir dar labiau pabloginti busena. As esu alergiska medetkoms, gal ir tave jos alergizuoja, gal esi alergiska, bet nezinai kam. Man taip pat budavo bangom, tai uzeidavo, tai pareidavo raudonavimas, kaitimas.
O tau paberia tik kakta, daugiau niekur veido srityje? Buvai pas dermatologus, gal tau rozine + alergija

Kai prasideda degimas veido ir berimas tai jo, tik kakta visa buna kai tarka doh.gif bet taip jau tikrai baisokai unsure.gif atlegus raudonumui praeidavo ir tas grubletumas odos, bet paskutiniu metu nei raudonis visiskai praeina nei spuogiukai ar kaip juos pavadint net nezinau g.gif as neisivaizduoju, kam alergiska buciau, nes per visa gyvenima iki tol kol prasidejo sis raudonis, niekad ir nebuvo jokiu alergiju... g.gif

Pas gydytoja nueinu cia UK bet iki siol dar nedave siuntimo pas odos gydytoja, vis israso antibiotiku ar fucibet ar fucidin ir viska...sako cia dermatitas, sako mes rozine vadinam seborejiniu dermatitu doh.gif i LT kai gryztu tai dazniausiai "ramybes busenoj" biggrin.gif daktaras vis sako, kad nieko negaliu padet, net tyrimo nebuna is ko paimt, nors paskutini karta dare del erkutes, bet nerado..
Atsakyti
Sveikos, pas mane yra problemele - oda rausta iskart vos tik isgerus alkoholio, ar patalpoje silta, ar is lauko i kambari atejus, kartais ir susigedus ar susinervinus blush2.gif Oda, misri ir jautri, ka patartumet naudoti? Dazausi retai, tai nesitepliosiu kasdien krempudrom...
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 11, 10:35)
Sveikos, pas mane yra problemele - oda rausta iskart vos tik isgerus alkoholio, ar patalpoje silta, ar is lauko i kambari atejus, kartais ir susigedus ar susinervinus  blush2.gif  Oda, misri ir jautri, ka patartumet naudoti? Dazausi retai, tai nesitepliosiu kasdien krempudrom...

Laba,

Pas mane tas pats. Vargas o ka darysi doh.gif Prie viso to oda pasidare grubleta, tokia kaip zasies oda, nieko nepadariau pati. Ejau pas kosmetologe, tai tokia "ne verslinike", tiesiai sviesiai pasake kad cia reaktyvi oda, kuri reaguoja i viska, lazeris pades bet porai metu, kremu, vaistu nuo to taip pat nera. Pasiule tik mokytis gyvent su sia problema, atsirinkt priemones, vengt kaip imanoma vandens (nes mano oda siaubingai reaguoja i vandeni, violetiniais plemais ismeta).
Odos lygumui pasiule pabandyt rugstini pilinga (migdolu rugstis). Oda lygesne po 1 proceduros (pilinga laike 5 min), tai po antro karto ziuresim ar reikia 3 proceduros ar gana.
Valiklio odai kolkas nerandu, labai patiko hamameliu hidrolatas. Kremas dabar geras (kiek tai imanoma) ROC calmance. Dar turiu meginuku Mary Cohr ir dar kazkokiu (neturiu po ranka, bet taip pat kapiliarinei odai). Kosmetologe tikrai labai stengias padet issirinkt priemones, tai meginukui duoda ne po viena biggrin.gif , o taip kad uztektu bent jau sxavaitei kiekvienos priemones..
Dar sake kad labai gerai kraujagyslem stiprint yra kastonu ekstraktas, bet kur jo gaut nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 11 11, 13:10)
Dar sake kad labai gerai kraujagyslem stiprint yra kastonu ekstraktas, bet kur jo gaut nepaklausiau  doh.gif

Kai kuriuose Mary Kay kosmetikos produktuose yra kaštonų ektraksto mirksiukas.gif Pvz. valomąjame pienelyje , TimeWise®“ naktiniame atnaujinančiame ir atstatančiame komplekse.

Atsakyti