Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 26, 00:07)
manau, kad taip, nes riebokas  4u.gif

na kaip po keliu dienu naudojimo nedirgina odos?
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 09 26, 19:24)
na kaip po keliu dienu naudojimo nedirgina odos?

nea, viskas labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 26, 22:21)
nea, viskas labai gerai  4u.gif

uzsisakysiu, siandien gavau paakiu kremuka vitaminu komleksa is dermalogica eina sau merginos fantastika!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 27 rugsėjo 2012 - 18:28
Prisijungsiu ir as 4u.gif Irgi turiu jautria problemine oda, raustanti, su kapiliarais. Esu alergiska daugeliui kremu (matyt netinka kazkokia medziaga) - akis asaroja tik pasitepus netinkamu kremu. Mano atradimas AA cosmetics is Eurokos parduotuves. Yra daug liniju, bet labai tiko is serijos HELP atopinei odai. Yra 2 rusiu - drekinamasis ir riebus. Kadangi mano oda lb riebi, naudoju drekinamaji, perku jau ketvirta karta. Parasyta kad mazina odos alergines reakcijas ir nedirgina akiu (kas man labai aktualu). Tiesa jis man kemsa poras, bet bent jau blogiau nieko nedaro, puikiai drekina, ir akys nuo jo neasaroja thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandete si kremuka?
Kremukas
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2012 10 01, 19:42)
Gal kas bandete si kremuka?
Kremukas

esu bandziusi sito gamintojo drekinanti jautriai odai, tai visai neblogas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Gal kas gali patarti kokia pudra geriausiai tinka tokiai odai?
Atsakyti
Sveikos,

norėjau patarimų iš natūralius kremus naudojančių merginų 4u.gif
Vasarą mano oda mišri, bet gan gerai priima visus natūralius kremus, problemų visai nesudaro smile.gif

O va vos tik atėjo ruduo viskas... Joks mano bandytas kremas neįtinka. Oda mišri (skruostai sausi, kaktą karatais mėgsta paberti), labai jautri... Nuolat raudonuoja, traukia, peršti. Nebežinau kokio kremo mėginuką jau ir bebandyti. Fantazija baigės smile.gif Gal kuri pasidalins savo patartimi 4u.gif

Vandens tikrai geriu daug, nes sportuoju. Rytinės avižinės košės bei nerafinuotų aliejų gėrimas taip pat nepadėjo odos būklės pagerinti šaltuoju metu sad.gif
Atsakyti
o gal žinte kaip naudoti Vitamino C serumą. Kažkada kosmetologė patarė pastiprinti kapiliarų sineles, tai dbr. radau pirkti serumą, jis toks su pipete, kaip supratau keletą lašelių ištrauki ir tepti veidą, visą ar tik problemines vietas, kada po to kremą naudoti? Patarkit kas bandėte ir apie tai nusimanote, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2012 10 11, 12:07)
o gal žinte kaip naudoti Vitamino C serumą. Kažkada kosmetologė patarė pastiprinti kapiliarų sineles, tai dbr. radau pirkti serumą, jis toks su pipete, kaip supratau keletą lašelių ištrauki ir tepti veidą, visą ar tik problemines vietas, kada po to  kremą naudoti? Patarkit kas bandėte ir apie tai nusimanote, ačiū 4u.gif

kiek susiduriau, vitaminas C naudojamas nakciai pries naktini krema 4u.gif
pati dabar naudoju kapsulytese tai butent taip parasyta.
Atsakyti
Aš serumą su vitaminu C naudoju nakčiai . Maniškis su dozatoriumi, skystas, gerai įsigeria. O kremą tepu palaukus 5 min. po serumo naudojimo (kažkur buvau skaičiusi, kad tiek reikia palaukti tarp šių produktų naudojimo).

Tiesa, atsakant į klausimą - tepu juo visą veidą, ne tik problemines vietas. Juk jis ne tik kapiliarus stiprina, bet ir aplamai veido odą skaistina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 spalio 2012 - 19:25
Maniskis vitaminas C aliejinis, kapsulese. Ir tepu visa veida, labai malonus pojutis buna, oda svelni kaip kudikio uzpakaliukas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti