QUOTE(anjo @ 2012 04 02, 17:14)
sveiki! :)
turiu didžiulę bėdą, jau nuo vaikystės žiauriai išraustu sporto metu ir po jo bunu net violetinė. Gal kas irgi turi tokią bėdą ir gali papasakot kaip su tuo kovoja ar kokias priemones naudoja?
turiu didžiulę bėdą, jau nuo vaikystės žiauriai išraustu sporto metu ir po jo bunu net violetinė. Gal kas irgi turi tokią bėdą ir gali papasakot kaip su tuo kovoja ar kokias priemones naudoja?
Dabar man 35, bet šią bėdą turiu nuo vaikystės - po pirties 4 val. veidas b8davo violetinis, po kroso - taip pat. Suaugau - po stepo - violetinė, po trijų šokių klube - bordo spalvos. O nuo 20 m. prie tos bėdos prisidėjo kažkoks sezoninis odos sausėjimas. Pastebėjau, kad dažniausiai ankstyvą pavasarį man nusausėja veido oda, šerpetoja, skauda, kaista, jokie kremai į odą neįsigeria ir t.t. Daug metų iš to išsikapstydavau kažkokiais keistais būdais - namuose vaikščiodavau veidą išsitepusi Medetkų tepalu, Bepanten tepalu, aliejumi ir dar kažkuo. Labai pasisekė, kai nuėjau i Odos ir venerinių ligų dispanserį pas odos gydytoją ir ji, atlikusi keletą tyrimų, nustatė, kad aš tradicinė lietuvaitė raudonveidė ir sergu rožine. Išgydyti nėra būdų, galima tik stabdyti ligos progresavimą. Prisakė naudoti pasirinktinai Avene, Uriage arba Bioderma firmų kremus ir prausiklius raudonam veidui. Mintyse pasiputojau, kad, matyt, dirba šioms firmoms ir išrašinėja tik brangią kosmetiką, bet po metų jos atsiprašiau.
Bandžiau naudoti pigesnę Ivostin kosmetiką kapiliarams, bandžiau ir Uriage su Avene, bet labiausiai tiko Biodermos raudona linija. Jau 5 metus veidą plaunu Bioderma vandeniu ir tepu tos pačios firmos kremais (jie yra gal kokių 4 ar 5 rūšių) ir nebeturiu bėdų su oda. Na, gal nosies poros nepatinka, bet čia jau iš kitos operos :) . Kartais sukvailioju ir nusiperku kokį prabangų kremą saugantį kapiliarus, bet po dviejų trijų savaičių pajuntu diskomfortą ir grįžtu prie įprasto kremo. Yra biodermos kremas, kuris nuima raudonį net po depiliacijos (aš naudoju po antakių pešiojimo) ir chirurginės intervencijos, bet gal reikėtų su vaistininke pasikonsultuoti, ar galima jį naudoti, kai, pvz.: po sporto reikia skubiai lėkti į pasimatymą :) .
Mano patarimas - prevenciškai pasikonsultuok su geru odos gydytoju (nemokamu :) ), neplauk veido vandeniu, o naudok, kad ir tą pačią Biodermą, kuri tinka ir akių makiažui valyti (pirk per akcijas arba užsienyje) ir naudok kremus, stiprinančius ir saugančius kapiliarus.
Turiu ir as sita beda.
Tad galiu pasidalinti sokia tokia info
Sunaudojau siuos kremus:
Ruboril
Avene Antirougeurs
Avene Diroseal
Paskutinis yra zalias, tai kaip maskuotojas. bet nelabai jis man ten ka maskuodavo.
Anuos kremus naudoju abu vienu metu, tiesiog pakaitomis. Naudojau 6 men, tai rezultatas toks, kad nebera raudonu spuogeliu ant nosies. Kapiliarai zinoma neisnyko, bet nosies odeles bukle pagrazejusi zymiai.
Dabar nuspirkau si:
http://best-rosacea-...e-rosacea-cream
Pradesiu naudoti siandien, ziuresim koki poveikis jis darys
Sunaudojau siuos kremus:
Ruboril
Avene Antirougeurs
Avene Diroseal
Paskutinis yra zalias, tai kaip maskuotojas. bet nelabai jis man ten ka maskuodavo.
Anuos kremus naudoju abu vienu metu, tiesiog pakaitomis. Naudojau 6 men, tai rezultatas toks, kad nebera raudonu spuogeliu ant nosies. Kapiliarai zinoma neisnyko, bet nosies odeles bukle pagrazejusi zymiai.
Dabar nuspirkau si:
O man dermatologe pasiule panaudoti sia linija http://www.synchroli...D...&P=Rosacure . Gal atsirastu bandziusiu? Idomu ar nekemsa poru ir ar nebus per riebu riebiai odai
QUOTE(fuchia @ 2012 09 25, 00:09)
O man dermatologe pasiule panaudoti sia linija http://www.synchroli...D...&P=Rosacure . Gal atsirastu bandziusiu? Idomu ar nekemsa poru ir ar nebus per riebu riebiai odai
turiu priemone is sios serijos kremuka, tai zinokit niekuo nesiskyre nuo jau naudojamos Avenes ir Biodermos kremo, tik kaina Jei bus idomu pabandymui galiu perparduoti pigiau ka turiu, nes stovi naunaudojamas tas kremas...
Papildyta:
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 24, 22:25)
Turiu ir as sita beda.
Sunaudojau siuos kremus:
Ruboril
Avene Antirougeurs
Avene Diroseal
Dabar nuspirkau si:
Sunaudojau siuos kremus:
Ruboril
Avene Antirougeurs
Avene Diroseal
Dabar nuspirkau si:
Siuo kremukus ir as turiu isbandyti, nieko nei labai gero nei blogo, neutrali nuomone sudomino paskutinis kremukas, kokia tai firma kur jo galima isigyti?
QUOTE(Meskute_as @ 2012 09 25, 09:20)
Siuo kremukus ir as turiu isbandyti, nieko nei labai gero nei blogo, neutrali nuomone sudomino paskutinis kremukas, kokia tai firma kur jo galima isigyti?
pirkau is cia
http://www.feeluniqu...ml?q=provenance
siuncia ir i Lt
Labai smagus ant veido
Sveikos, ar kuriai buvo nuo linijos Hortus Fratris (su jericho rože) - kad sualergizuotų odą? Man pradėjo raudonuoti apie akis ir vos tik patepu iš karto... Dabar stovi visa kosmetika nenaudojama...
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 09 25, 11:26)
super bandau ir as tada parsisiusti o kaip jis ziemai tiks?
QUOTE(Meskute_as @ 2012 03 23, 14:03)
as nuo rugstiniu proceduru ir priemoniu praktiskai ir isivariau rosecea... netra ji
Itariu kad ir man bus ta pati problema..
buvo veidas kaip veidas, daba skruostu srity ir jau eina link smakro poodiniai iskilimai kazkokie, skruostus beria, pirstais kai per veida brauki, tai taip ir jaucias nelygumai. Kita savaite einu pas dermotologe, bet skaitineju visa info nete ka randu, nes neisivaizduoju kas su oda pradejo darytis..
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 09 25, 12:02)
Sveikos, ar kuriai buvo nuo linijos Hortus Fratris (su jericho rože)
As turiu nusipirkus su Jericho roze emulsija , bet kai dabar mane beria neaisku kuo tai nenoriu nieko naujo kolkas naudot, bet butent ant sito kremuko raso kad tinka jautriai, raustanciai, odai
QUOTE(Meskute_as @ 2012 09 25, 14:45)
super bandau ir as tada parsisiusti o kaip jis ziemai tiks?
manau, kad taip, nes riebokas
QUOTE(ingapoc @ 2012 09 25, 18:27)
Itariu kad ir man bus ta pati problema..
buvo veidas kaip veidas, daba skruostu srity ir jau eina link smakro poodiniai iskilimai kazkokie, skruostus beria, pirstais kai per veida brauki, tai taip ir jaucias nelygumai. Kita savaite einu pas dermotologe, bet skaitineju visa info nete ka randu, nes neisivaizduoju kas su oda pradejo darytis..
Papildyta:
As turiu nusipirkus su Jericho roze emulsija , bet kai dabar mane beria neaisku kuo tai nenoriu nieko naujo kolkas naudot, bet butent ant sito kremuko raso kad tinka jautriai, raustanciai, odai
Papildyta:
Man tai konkreciai reikejo daugiau nei metu kad apsigydyti ir vistiek zala padaryta negriztamai... o kad moterys paklausytu kai rasai... uzsipuola nusikalba, smeizia ir t.t. kam man cia meluoti forumo senbuvei...
QUOTE(Meskute_as @ 2012 09 26, 20:19)
Man tai konkreciai reikejo daugiau nei metu kad apsigydyti
O kas su jusu veido oda daresi??
nes as saviskes tai neatpazistu ..
laukiu nesulaukiu kol pas gydytoja nuesiu, idomu ka pasakys ..