Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(jovita25 @ 2012 03 23, 14:03)
as nuo rugstiniu proceduru ir priemoniu praktiskai ir isivariau rosecea... netra ji pas mane labai jau umi, bet beprasidedanti tai tikrai... siai dienai labiausiai jos busena apibudina temos pavadibimas...
atrodo gydai spuogus bet tuo paciu issauki dideles odos problemas...

nuo kokiu priemoniu taip pasidare? gal nuo neostratos? kaip gydotės dabar?
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 08 14, 10:54)
turiu as toki dziaugsmeli  doh.gif na ka, vargstu  g.gif perku drekinanti alyvuogiu krema, kuris puikiai pasalino odos sausuma, gera kosmetika. Nenaudoju jokio toniko, turiu belenkiek prisipirkus  doh.gif tiko tik vienas, bet pasidare vel sausa oda, tai daba geiausias dalykas vaikiskas muilas ir vandenelis, plius viena karta per savaite einu i pirti, tai oda kokia svelni buna, nes ant akmenuku uzpili pusu eterinio aliejaus skiesto su karstu vandenelio. Stengiuosi savo oda priziureti, nes ji pas mane jautri, nes jei kas is kart isberia, dabar gerai, kad yra visokiu priemoniu, bet kainos tai kartais kandziojasi  doh.gif vam nedarau as jokiu veido valymu ir t.t., nes ne man, zinau tai  doh.gif

Mano oda baisiai alergiška, reik visa laiką rinktis švelnias ir tinkamas priežiūros priemones doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba diena, kreipiuosi patarimo, nes jūs kaip supratau turite daug patirties su tokia jautria oda.

Man KARTAIS veidą (daugiausia skruostus) išmėto rausvom dėmėm ir tose vietose oda būna sausa, pleiskanoja. Bet taip būna ne visada, dažniausiai prieš mėnesinių ciklą, arba šiaip iš niekur nieko išmėto verysad.gif

Nežinau net kokias priemones ir benaudot. Tepu kremuku "Eucerin jautriai odai". Bet didelio poveikio dar nepajutau, nes pradėjau naudoti neseniai.

Bet mane labiausiai domina natūralios priemonės. Pvz, esu skaičiusi, kad odos paraudimą mažina alijošiaus sultys, medetkų ištrauka.
Gal kas bandėte? Gal turi kokių receptukų?
Atsakyti
tamanų (liet. puiklapių) aliejų pabandykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 03 27, 21:11)
Laba diena, kreipiuosi patarimo, nes jūs kaip supratau turite daug patirties su tokia jautria oda.

Man KARTAIS veidą (daugiausia skruostus) išmėto rausvom dėmėm ir tose vietose oda būna sausa, pleiskanoja. Bet taip būna ne visada, dažniausiai prieš mėnesinių ciklą, arba šiaip iš niekur nieko išmėto  verysad.gif

Nežinau net kokias priemones ir benaudot. Tepu kremuku "Eucerin jautriai odai". Bet didelio poveikio dar nepajutau, nes pradėjau naudoti neseniai.

Bet mane labiausiai domina natūralios priemonės. Pvz, esu skaičiusi, kad odos paraudimą mažina alijošiaus sultys, medetkų ištrauka.
Gal kas bandėte? Gal turi kokių receptukų?

man panasi beda buvo bet man viso gydymo prireike ir eucerinas jau tikrai nebebutu padejes jis isvis daugiau nuo spuogu odai, dermatitinei kitos priemones.. nes man is aprasymo cia labai panasu i atopini dermatita..
Atsakyti
sveiki! smile.gif
turiu didžiulę bėdą, jau nuo vaikystės žiauriai išraustu sporto metu ir po jo bunu net violetinė. Gal kas irgi turi tokią bėdą ir gali papasakot kaip su tuo kovoja ar kokias priemones naudoja?
Atsakyti
QUOTE(anjo @ 2012 04 02, 19:14)
sveiki! smile.gif
turiu  didžiulę bėdą, jau nuo vaikystės žiauriai išraustu sporto metu ir po jo bunu net violetinė. Gal kas irgi turi tokią bėdą ir gali papasakot kaip su tuo kovoja ar kokias priemones naudoja?

nemanau kad cia jums rimta liga... galbut spaudima auksta turite?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 02, 19:36)
nemanau kad cia jums rimta liga... galbut spaudima auksta turite?

spaudimas geras, beto man tik 22metai.
Atsakyti
QUOTE(anjo @ 2012 04 02, 20:53)

patikek cia metai neesme.. man 25 o nustate rosecea... cia vyresniu zmoniu veido liga... perioralinio dermatito temome visos 20+ visiskai ne rodiklis siais laikais///
Atsakyti
[quote=anjo,2012 04 02, 18:14]
sveiki! smile.gif
turiu didžiulę bėdą, jau nuo vaikystės žiauriai išraustu sporto metu ir po jo bunu net violetinė. Gal kas irgi turi tokią bėdą ir gali papasakot kaip su tuo kovoja ar kokias priemones naudoja?

Sportuojant veido oda greiciausiai israusta del visai normalios priezasties-suintensyveja sirdies ritmas, suaktyveja kraujotaka. Jei veido pavirsines kraujagysles(kapiliarai) yra arciau odos pavirsiaus-raudonis buna intensyviai ryskus, ir greitai nepraeina. Jei tokia oda turetumete nuolatos-tai jau butu beda, o sportuojant normalu, kad susilus israustama... Kad negadinti odos pasportavus neapliekite veido lediniu vandeniu, tam geriau tiks drungnas, neikite i lauka iskart po sporto ir pan.
Atsakyti
QUOTE(anjo @ 2012 04 02, 19:53)

Visiskai nesvarbu kad Jums tik 22..Spaudimas gali buti aukstas ir tokiu metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiteirauti kokia kremine pudryte naudoti siulote sausai alergiskai odai:)?
Atsakyti