QUOTE(style18 @ 2012 03 21, 22:18)
gal galite patarti koki krema naudoti?
mano oda mišri su akne. skruostai ir nosis sausi, nuo netinkamos agresyvios kosmetikos, kuria gydziau spuogus, prie nosies paryskejo kapiliarai. aplink nosi oda paraudusi, kaista, nepraeina nei diena nei nakti. kuo tepti dabar? nusižiūrėjau krema Bioderma sensibio AR. gal kas turite? man labai sunku - reikai gydyti spuogus, švelnios priemonės nepadeda jų gydyti, poros visa laika užkimštos. Leisti, kad kosmetologė juos išspaustų negaliu, nes tada oda pasidarys dar jautresnė. jau metai laiko rytais nosis ir skuostai parausta nuo plovimo su vandeniu. labai sunku plauti tik kaktą ir smakrą, kad nepatektų vanduo ant nosies ir skuostų, nes tada labai paraus ir oda bus tarsi nudeginta.
Kodėl būtent rytais man nuo vandens parausta skruostai ir nosis? po valandos praeina ir vėl oda normali. Vakare galiu visą veidą plauti su vandeniu, neparausta. gal žinote kodėl taip yra? ir ka daryti su paryškėjusiais kapiliarais aplink nosį? jau penkta diena oda aplink nosį dega.
kodėl prausiat veidą ryte vandeniu? nemanot, kad užtektų švelnaus toniko ar terminiu vandeniu nuvalyt ir vatos diskeliu švelniai nusausint? kam odą vargint, jautrint tuom vandeniu? juk per naktį nedirbat kažin ko, kad ryte reiktų praust
išvis pabandykit mažint veidui vandens procedūrų, tarkim, kas antrą dieną su vandeniu, kitas dienas valykit pieneliu.
jūsų neberia smulkiais poodiniais spuogeliais burnos sritį?
Nuo per didelio sausinimo taip suerzinot odą, kad dabar ji raudonuoja ir dega. Aš vasarą turėjau tokį "malonumą", tada nebeištvėriau ir ėjau pas dermatologą, jis man išrašė raminantį tepalą
http://www.efarma.lt...ai-su-ichtiolu/. Man tikrai labai padėjo, bet aš tepiau tik aplink nosį, veidą kartais kartais, nes jis pats kremas riebus ir sunkus.
jei turit acne, neįtakotą hormonų, atsisakykit kremų, pereikit prie gelių, serumų, losjonų.