QUOTE(Rucius @ 2007 08 17, 12:28)
Gerai kai jums padeda nors kazkokie kremai As tai savo veido oda jau gydau 8 metus, kiek kremu man buvo prirase, tepalu, vaistu - viskas perniek. Dabar nuo kovo men. vaikstau pas gydytoja privaciai, bet situacija negereja zodziu tokiu ligu atrado, kad baisu cia rasyti, tai dabar pridaviau krauja, kad isitikintu, kad klysta...o gal ne....Tai jau si pirmadieni suzinosiu atsakyma Kaip atsibodo vaikscioti raudonu veidu nei pudros...nei...zodziu neprarandu vilties ir tikiu, kad i darba grisiu pasikeitusi...
laba, perskaiciau ir prisiminiau save pries 2metus. kur as tik nesikreipiau, bet per niek kreipiausi i 5 odos specelistus, bet jie kaip susitare visi ta pacia melodija gieda, vaistu harmoniniu priraso geremu ir tepamu, kurie dar labiau oda sudirgindavo. vargau kol viena mamos drauge pasiule pabandyti pas kvalifikuota su medicininiu issilavinimu kosmetologe Erika, ji man gyde oda su jautriai odai skirtais uzsaldytais produktais ir patare valyti organizma, kas man is pardziu buvo labai nepiriimtina, bet veliau as supratau, kad butent nuo vidaus reikia viska pradeti neabejoju, kad tau ji taip pat patartu ar padetu susitvarkyti su tavo problematine oda.