Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Nezinau, ar i sia tema rasau, bet vis tiek, tikiuosi gausiu Jusu patarima. Pradejau gerti vitaminus Silica Futura nuo plauku slinkimo, skirtus plaukams, odai ir veidui, taciau veida pradejo berti alerginiais spuogeliais. Pagrinde zandus ir kakla. Norejau paklausti, gal ir Jus kas nors vartotoje siuos vitaminus ir susidurete su veido berimu? Gal tokiu budu oda pradzioje apsivalo? O gal sualergizavo sie vitaminai man?
Atsakyti
QUOTE(Livery @ 2012 01 22, 23:50)
As irgi gelbejuos ekologiska kosmetika:roziu vanduo, sviestmedis, ersketuogiu aliejus, saltalankiu, tamanu ir eko kremai:)
Aisku, maistas irgi labai svarbu (kad oda nebutu uztersta)

Kaip seniai naudojate ekologiska kosmetika?
As jau kuris laikas naudoju taukmedzio sviesta, geliu vandeni, bet kazko ypatingo nematau... Pliusas, kad nekemsa poru, dingo visokie paberimai, spuogeliai... Bet pastebejau, kad oda apie akis pradejo rauksletis... Skaiciau, kad aliejus, sviestus reikia naudoti tik kaip kaukes, nes oda neva dusta po jais... Tai dabar ir nebezinau... Mano oda rausta, labai jautri pasidare, be to kapiliarai issiplete per visus zandus. Oda misri. Tiesa, man ja dar ir niezti, tai taukmedzio sviestas labai padeda, bet istepus juo diena, ant virsaus dar krempudros, vakare pastebiu jos zandukai papleiskanoje... Uzburtas ratas. Jau nebezinau ka daryti ir ka naudoti. Skaiciau apie Pranarom kosmetika, gal kuri esate bandzius?
P.s. esu dariusi keliskart procedura su lazeriu, galvoju, kad nuo jo tokia nujautrejus oda pasidare. Puse metu oda ledas, o paskui vel prasideda...
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2012 01 12, 02:46)
Kremu isbandziau kruva jautriai ,serpetuojanciai,praudusiai odai ,daug ka naudojau ir pigesniu ir prabangesniu priemoniu  ,kas atsibodo,kas anksciau tiko dabar nebe ..Ismeciau lauk,Bioderma ,Avene  jau seniai ir t.t siuo metu naudoju ekologiska kosmetika ,atradau va si kremuka ,na nerealiai man tinka ,oda minkstutele :

http://www.nimfali.l.......=91&lang=lt
neseniai ir Eurovaistineje atsirado ,kaina apie 90 lt. bet jis tuo vertas tikrai .

dar kauke labai patinka ,nakciai ja tepu ,apramina oda :
http://www.nimfali.l.......=63&lang=lt
kaina didziule,bet perku maza indeli 15 ml. uz 27 lt. uztenka man 3 menesiams  mirksiukas.gif

veida prausiu su juodoju afrikos muilu ,vietoj toniko naudoju hydrolatus ,siuo metu levandu  rolleyes.gif

Koks jusu odos tipas? Cia raso kad jautrios ir sausos odos prieziurai, pas mane zandai labai sausi, o kitur oda riebesne, bet itariu kad dehidratuota, nes papleiskanoja.
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2012 01 12, 02:46)
Kremu isbandziau kruva jautriai ,serpetuojanciai,praudusiai odai ,daug ka naudojau ir pigesniu ir prabangesniu priemoniu  ,kas atsibodo,kas anksciau tiko dabar nebe ..Ismeciau lauk,Bioderma ,Avene  jau seniai ir t.t siuo metu naudoju ekologiska kosmetika ,atradau va si kremuka ,na nerealiai man tinka ,oda minkstutele :

http://www.nimfali.l.......=91&lang=lt
neseniai ir Eurovaistineje atsirado ,kaina apie 90 lt. bet jis tuo vertas tikrai .

dar kauke labai patinka ,nakciai ja tepu ,apramina oda :
http://www.nimfali.l.......=63&lang=lt
kaina didziule,bet perku maza indeli 15 ml. uz 27 lt. uztenka man 3 menesiams  mirksiukas.gif

veida prausiu su juodoju afrikos muilu ,vietoj toniko naudoju hydrolatus ,siuo metu levandu  rolleyes.gif

Ir dar klausimas, hidrolatu nuvalot nuprausta veida, o tada tepat krema? Ir kokia siu kremu konsistencija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheba: 03 vasario 2012 - 14:06
QUOTE(Sheba @ 2012 02 03, 13:56)
Kaip seniai naudojate ekologiska kosmetika?
As jau kuris laikas naudoju taukmedzio sviesta, geliu vandeni, bet kazko ypatingo nematau... Pliusas, kad nekemsa poru, dingo visokie paberimai, spuogeliai... Bet pastebejau, kad oda apie akis pradejo rauksletis... Skaiciau, kad aliejus, sviestus reikia naudoti tik kaip kaukes, nes oda neva dusta po jais... Tai dabar ir nebezinau... Mano oda rausta, labai jautri pasidare, be to kapiliarai issiplete per visus zandus. Oda misri. Tiesa, man ja dar ir niezti, tai taukmedzio sviestas labai padeda, bet istepus juo diena, ant virsaus dar krempudros, vakare pastebiu jos zandukai papleiskanoje... Uzburtas ratas. Jau nebezinau ka daryti ir ka naudoti.

<...>
Ir dar klausimas, hidrolatu nuvalot nuprausta veida, o tada tepat krema? Ir kokia siu kremu konsistencija?

kad odos nedrėkinat, todėl ji jums ir pleiskanoja. Sviestai, aliejai nedrėkina odos, na gal minimaliai. Dar aliejus, sviestus reikia tepti ant drėgnos odos:
QUOTE(himalaia @ 2012 01 26, 03:19)
<...> aliejus nustumia vandenį giliau į odą ir jį ten "užrakina".

jei nenorit tept chemijos, yra alijošiaus geliai, hialurono serumai ax.gif

hidrolatų reik nupurkšt švarią, jau nupraustą odą ir palikt, kol oda drėgna tept kremu/aliejumi/sviestu. Ir jokio skirtumo kokia kremo konsistencija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 03, 16:07)
kad odos nedrėkinat, todėl ji jums ir pleiskanoja. Sviestai, aliejai nedrėkina odos, na gal minimaliai. Dar aliejus, sviestus reikia tepti ant drėgnos odos:
jei nenorit tept chemijos, yra alijošiaus geliai, hialurono serumai  ax.gif
hidrolatų reik nupurkšt švarią, jau nupraustą odą ir palikt, kol oda drėgna tept kremu/aliejumi/sviestu. Ir jokio skirtumo kokia kremo konsistencija  smile.gif

Ant dregnos ir tepu, reikalo nekeicia. Nors vienur raso, kad aliejai labai gerai, ir galima naudoti vietoj kremo, taciau kitur raso atvirksciai, tai suprask kad nori. Chemijos deti ant veido visai nesinori, bet tada klausimas, kuo drekinti oda...? Bandziau ekologisku kremu, nepatiko visiskai, ant slapios odos tepti reikia, mozoji mozoji, prastai geriasi, o kai susigeria, tai jausmas lyg visai nebutu tepta kremu... Be to, alergizavo kaip reikialas. Taigi labai svarbu, kokia kremo konsistencija,- nuo to priklauso pojutis paskui, pasitepus tuo kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheba: 03 vasario 2012 - 16:05
QUOTE(Sheba @ 2012 02 03, 17:04)
Chemijos deti ant veido visai nesinori, bet tada klausimas, kuo drekinti oda...? Bandziau ekologisku kremu, nepatiko visiskai, ant slapios odos tepti reikia, mozoji mozoji, prastai geriasi, o kai susigeria, tai jausmas lyg visai nebutu tepta kremu... .

Oda drekina vanduo , hidrolatai ... Pirma karta girdziu , kad krema reikia tepti ant dregnos odos g.gif Tik aliejai tepasi ant sudrekintos odos . Kreme jau yra ir aliejai ir vanduo , kam reikia persistengti ? Savojo kremo pajieska - sudetingas ir nepigus malonumas, geriausia bandyti parduotuveje , gal megineli koki gauti .... As pati sau gaminu kremus ir esu tik uz naturalia kosmetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2012 02 03, 16:04)
Chemijos deti ant veido visai nesinori, bet tada klausimas, kuo drekinti oda...?

alijošiau geliu, hialuronu smile.gif
Atsakyti
man iš alijošiaus mažai drėkinimo... beto užtepus jį, kažkaip odą traukia, lyg plėvele apsitraukia, bandžiau vien tik akių stritį tepti alijošiaus geliu, irgi traukia odą
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2012 02 03, 17:04)
Bandziau ekologisku kremu, nepatiko visiskai, ant slapios odos tepti reikia, mozoji mozoji, prastai geriasi, o kai susigeria, tai jausmas lyg visai nebutu tepta kremu... Be to, alergizavo kaip reikialas. .

Gal prisimenat koks tai buvo kremas ? Klausiu , nes daznai zmones painioja naturalius ir ekologiskus kremus, dar buna kokie platintojai "priburia" , kad kremas neva ekologiskas , o ten chemijos apstu , zinoma, ekologisko kremo sudetyje galejo buti ir jums netinkantis alergenas .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 03, 17:50)
Gal prisimenat koks tai buvo kremas ? Klausiu , nes daznai zmones painioja naturalius ir ekologiskus kremus, dar buna kokie platintojai "priburia" , kad kremas neva ekologiskas , o ten chemijos apstu , zinoma, ekologisko kremo sudetyje galejo buti ir jums netinkantis alergenas .

As bandziau Eco Desire krema Lukne ir Kerai, tai man netiko visiskai. Bet cia tik man gal taip. Ir naudojimas ju man labai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 03, 17:43)
alijošiau geliu, hialuronu  smile.gif

O hialurona nuo kiek metu galima naudoti?
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2012 02 03, 17:50)
man iš alijošiaus mažai drėkinimo... beto užtepus jį, kažkaip odą traukia, lyg plėvele apsitraukia, bandžiau vien tik akių stritį tepti alijošiaus geliu, irgi traukia odą

Labai nemegstu, kai po kazkokios priemones traukia oda. Tuomet, alijosius man irgi netiks...
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2012 02 03, 18:55)
As bandziau Eco Desire krema Lukne ir Kerai, tai man netiko visiskai. Bet cia tik man gal taip. Ir naudojimas ju man labai nepatiko.

Na , cia tai ir mes laisvai toki galim "sumakaluoti" ax.gif , sita Eco Desire firma tokia biski namudine .Ziuriu i sudeti - INCI: Aqua flora*, Prunus armeniaca*, Sesamum indictum*, Hydrolyzed oat protein, Cetearyl glycosides*, Essential oils* - nieko ipatingo , nenurodyta koks hidrolatas ir EA ir siaip sudetis aiskiai nepilnai surasyta blush2.gif
Patarciau jums truputi rimtesnio kremo pasizvalgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 03, 19:16)
Na , cia tai ir mes laisvai toki galim "sumakaluoti" ax.gif  , sita Eco Desire firma tokia biski namudine .Ziuriu i sudeti -  INCI: Aqua flora*, Prunus armeniaca*, Sesamum indictum*, Hydrolyzed oat protein, Cetearyl glycosides*, Essential oils* - nieko ipatingo , nenurodyta koks hidrolatas ir EA ir siaip  sudetis aiskiai nepilnai surasyta    blush2.gif 
Patarciau jums truputi rimtesnio kremo pasizvalgyti  4u.gif

Rimtesnio ir dairausi, tik va nezinau koki ta rimtesni pirkti, kad pasiteisintu... ax.gif gal turit ka rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti