QUOTE(Vitulka @ 2011 12 02, 20:24)
kokį? Vitella ictamo gal?
aš irgi turiu tą "džiaugsmą".. Man dermatologas išrašė vaistinėj gaminamus vaistus. Dabar erkutė apsiraminus, aišku nėra oda ideali, turbūt nebebus, bet nesiskundžiu. Buvo tikrai tragiškas vaizdas
Tema apie veido erkutę. Ši tema artima
raustančiai odai
reiktų vengt vandens, bent jau man taip patarė, apskritai, daug vandens gert, gerųjų bakterijų liepė pagert ir kažkokius geriamus vaistus, kad iš vidaus erkutę žudytų.
Nezinau pavadinimo, tik minejo pazystama kad Visunitoje prekiauja. Gal vartojote butent si?
Man idomiai Kauno gatveje Demodex tyrimas parode erkute, gydytojas israse tik Rozex. Pagerejimo nebuvo. todel papildomai kreipiausi i Vilniaus lazerines dermatologijos centra, ten niekas man jokiu brangiu proceduru nekiso, sake kad cia ne erkute, nes erkutes jau seniai "isteisintos" ju yra pas visus ant odos, ir nera tyrimais irodyta kad jos sukelia tokio tipo uzdegimus.... dermatologo deagnoze kad man tiesiog dermatitas ( su kazkokia pakraipa) del pasikeitusio oro, netinkancios kontracepcijos ( cia prielaida) na ir daug kitu galimu aplinkybiu. Ta pati rozex kombinuotai su kitomis priemonemis naudoti paskyre kurias jau aprasiau ankstesniame poste. Jei po 2 savaiciu nepraeitu ( tuo metu turiu pasirodyti) bandys antibiotikais pagelbeti. O oda jautri pas mane labai, bes nepasakyciau kad cia rozine, nes ji tikrai nerausta nei nuo akoholio nei nuo kitu tai ligai budingu aplinkybiu, toliau kapiliarai pas mane vos matomi taigi sake man visiskai nera jokios butinybes proceduroms ju pasalinimui. zodziu net nezinau kas cia erke, sudirgimas ar tiesiog labai jautrios odos kaprizai
ziuresiu kas bus gydymo eigoje