Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(jovita25 @ 2011 11 25, 08:54)
ir vitaminini kremuka...

kokį? Vitella ictamo gal? g.gif

aš irgi turiu tą "džiaugsmą".. Man dermatologas išrašė vaistinėj gaminamus vaistus. Dabar erkutė apsiraminus, aišku nėra oda ideali, turbūt nebebus, bet nesiskundžiu. Buvo tikrai tragiškas vaizdas

Tema apie veido erkutę. Ši tema artima raustančiai odai
reiktų vengt vandens, bent jau man taip patarė, apskritai, daug vandens gert, gerųjų bakterijų liepė pagert ir kažkokius geriamus vaistus, kad iš vidaus erkutę žudytų.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 02, 20:24)
kokį? Vitella ictamo gal?  g.gif

aš irgi turiu tą "džiaugsmą".. Man dermatologas išrašė vaistinėj gaminamus vaistus. Dabar erkutė apsiraminus, aišku nėra oda ideali, turbūt nebebus, bet nesiskundžiu. Buvo tikrai tragiškas vaizdas

reiktų vengt vandens, bent jau man taip patarė, apskritai, daug vandens gert, gerųjų bakterijų liepė pagert ir kažkokius geriamus vaistus, kad iš vidaus erkutę žudytų.

Nezinau pavadinimo, tik minejo pazystama kad Visunitoje prekiauja. Gal vartojote butent si?
Man idomiai Kauno gatveje Demodex tyrimas parode erkute, gydytojas israse tik Rozex. Pagerejimo nebuvo. todel papildomai kreipiausi i Vilniaus lazerines dermatologijos centra, ten niekas man jokiu brangiu proceduru nekiso, sake kad cia ne erkute, nes erkutes jau seniai "isteisintos" ju yra pas visus ant odos, ir nera tyrimais irodyta kad jos sukelia tokio tipo uzdegimus.... dermatologo deagnoze kad man tiesiog dermatitas ( su kazkokia pakraipa) del pasikeitusio oro, netinkancios kontracepcijos ( cia prielaida) na ir daug kitu galimu aplinkybiu. Ta pati rozex kombinuotai su kitomis priemonemis naudoti paskyre kurias jau aprasiau ankstesniame poste. Jei po 2 savaiciu nepraeitu ( tuo metu turiu pasirodyti) bandys antibiotikais pagelbeti. O oda jautri pas mane labai, bes nepasakyciau kad cia rozine, nes ji tikrai nerausta nei nuo akoholio nei nuo kitu tai ligai budingu aplinkybiu, toliau kapiliarai pas mane vos matomi taigi sake man visiskai nera jokios butinybes proceduroms ju pasalinimui. zodziu net nezinau kas cia erke, sudirgimas ar tiesiog labai jautrios odos kaprizai doh.gif ziuresiu kas bus gydymo eigoje schmoll.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as apie erkute... zalioj jaunystej ja "rado" ant mano odos... doh.gif nebuvo ta oda baisi... bet kad skyre tepaliuka, tai padek Dievuli... issauke uzdegimuka, veidas atrode katastrofiskai, o kas baisiausiai, kad toks baisiogala ir liko... zodziu gailesiuosi visa gyvenima, kad ejau as tada i ta odos dispanceri doh.gif o dabar kiek ziurejo ta erkute, sake nesamone - gyvena viena kita, bet pas visus gyvena ir viskas... niekaip jos ten gygyt nereikia... nu nzn nebent nustato, kad jau visa armija atakuoja biggrin.gif ir dabar mano oda labiau panasi i rozines pazeista verysad.gif ir su spuogais ir raudona, ir demeta... nu zodziu nekas visiskai verysad.gif ir nzn net kaip sau padet... antibiotikus geriau ne syki efekto WOW nebuvo, tepalu tepaliuku sunaudota visokiausiu... dabar ir valymus darau, bet... nzn neviltis ima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2011 12 21, 01:33)
Pasisakysiu ir as apie erkute... zalioj jaunystej ja "rado" ant mano odos...  doh.gif nebuvo ta oda baisi... bet kad skyre tepaliuka, tai padek Dievuli... issauke uzdegimuka, veidas atrode katastrofiskai, o kas baisiausiai, kad toks baisiogala ir liko... zodziu gailesiuosi visa gyvenima, kad ejau as tada i ta odos dispanceri  doh.gif o dabar kiek ziurejo ta erkute, sake nesamone - gyvena viena kita, bet pas visus gyvena ir viskas... niekaip jos ten gygyt nereikia... nu nzn nebent nustato, kad jau visa armija atakuoja  biggrin.gif ir dabar mano oda labiau panasi i rozines pazeista  verysad.gif ir su spuogais ir raudona, ir demeta... nu zodziu nekas visiskai  verysad.gif ir nzn net kaip sau padet... antibiotikus geriau ne syki efekto WOW nebuvo, tepalu tepaliuku sunaudota visokiausiu... dabar ir valymus darau, bet... nzn neviltis ima  verysad.gif

tai zinoma visi normalus gydytojai taip sako... ne viena jau "nugyde" gydydami tai kas yra pas visus zmones ir plika akimi nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 02, 20:24)
kokį? Vitella ictamo gal?  g.gif

Pas mane taip pat labai raustismetyta nuo visko ismetyta dememis vietomis spaugeliai
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 25, 09:24)
Pas mane taip pat labai raustismetyta  nuo visko ismetyta dememis vietomis spaugeliai

Pas mane tas pats cry.gif
Buvau pas gydytoja,išrašė kažkokių geriamų hormonų,ant veido tepti kažkokią vaistinėje gaminamą mostelę ir liepė teptis riebiu kremu(CUTIBAZA).
Tam kartui truputį apgydė,bet nustojus vartoti vėl tas pats verysad.gif
Atsakyti
sveikos:) gal kuri bandėt šaldymo procedurą su co2 arba azotu? kokie atsiliepimai?smile.gif
Atsakyti
Vaistineje paprasiau kremuko Psiorioderm meginuko jis jautriai, gydymu ivairiu pazeistai odai... ziuresim kuris labiau tiks sis ar biodermos...
Atsakyti
Kremu isbandziau kruva jautriai ,serpetuojanciai,praudusiai odai ,daug ka naudojau ir pigesniu ir prabangesniu priemoniu ,kas atsibodo,kas anksciau tiko dabar nebe ..Ismeciau lauk,Bioderma ,Avene jau seniai ir t.t siuo metu naudoju ekologiska kosmetika ,atradau va si kremuka ,na nerealiai man tinka ,oda minkstutele :

http://www.nimfali.l.......=91&lang=lt
neseniai ir Eurovaistineje atsirado ,kaina apie 90 lt. bet jis tuo vertas tikrai .

dar kauke labai patinka ,nakciai ja tepu ,apramina oda :
http://www.nimfali.l.......=63&lang=lt
kaina didziule,bet perku maza indeli 15 ml. uz 27 lt. uztenka man 3 menesiams mirksiukas.gif

veida prausiu su juodoju afrikos muilu ,vietoj toniko naudoju hydrolatus ,siuo metu levandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 01 12, 02:46)
Kremu isbandziau kruva jautriai ,serpetuojanciai,praudusiai odai ,daug ka naudojau ir pigesniu ir prabangesniu priemoniu  ,kas atsibodo,kas anksciau tiko dabar nebe ..Ismeciau lauk,Bioderma ,Avene  jau seniai ir t.t siuo metu naudoju ekologiska kosmetika ,atradau va si kremuka ,na nerealiai man tinka ,oda minkstutele :

http://www.nimfali.l.......=91&lang=lt
neseniai ir Eurovaistineje atsirado ,kaina apie 90 lt. bet jis tuo vertas tikrai .

dar kauke labai patinka ,nakciai ja tepu ,apramina oda :
http://www.nimfali.l.......=63&lang=lt
kaina didziule,bet perku maza indeli 15 ml. uz 27 lt. uztenka man 3 menesiams  mirksiukas.gif

veida prausiu su juodoju afrikos muilu ,vietoj toniko naudoju hydrolatus ,siuo metu levandu  rolleyes.gif

Laba, tai ar pasitvarkius oda dabar Jūsų? smile.gif Gal turėjote problemu ir su akne?
Atsakyti
sveikos merginos,
pasisakysiu ir as. turiu ir as ta problema mano veidas megsta raudonuoti ypac zandai.na ziema ta dalyka slepiu po pudra o vat ka daryti vasara doh.gif taigi menesi atgal nusipirkau paprasciausia rasos kremuka raustanciai veido odai, tokioj rozineje bonkuteje. ir ka likau nustebinta, ne kalnus nuverte bet efektas bent jau man geresnis negu kai naudojau iwostin krema. tai va nezinau kaip bus vasara kai prasides karsciai bet kol ji neateis ir kol nepabandysiu koks vasara efektas zadu pasilikti ties juo.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 01 12, 01:46)
Kremu isbandziau kruva jautriai ,serpetuojanciai,praudusiai odai ,daug ka naudojau ir pigesniu ir prabangesniu priemoniu  ,kas atsibodo,kas anksciau tiko dabar nebe ..Ismeciau lauk,Bioderma ,Avene  jau seniai ir t.t siuo metu naudoju ekologiska kosmetika ,

As irgi gelbejuos ekologiska kosmetika:roziu vanduo, sviestmedis, ersketuogiu aliejus, saltalankiu, tamanu ir eko kremai:)
Aisku, maistas irgi labai svarbu (kad oda nebutu uztersta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livery: 22 sausio 2012 - 22:56