Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Mano oda neypatingai jautri, bet prie jautrių priskiriu, todėl naudoju jautriai odai skirtą kosmetiką. Oda plona, normali. Drėkinamąsias kaukes odai perku pas kosmetologę. Tai ta pati kosmetika, kurią naudoja ji per procedūras. Po procedūrų oda būna nuostabi. Tačiau kai drėkinamąją kaukę naudoju namie, pastebėjau, kad jei prieš naudojimą kurioje nors odos vietoje buvo koks nedidelis išsausėjimas, tai po drėkinamosios kaukės ta vieta dar labiau išsausėja sad.gif Nežinau, ką daryti, kad būtų atvirkščiai, juk kaukė tai drėkinamoji, rezultatas atvirkštinis turėtų būti? Ir tai nepriklauso nuo kosmetikos, visada naudodavau brangią kosmetiką iš kosmetologių, visada iš jų išeidavau graži, o po "namų procedūros" problemos su tuo pasausėjimu. Kaukę laikau tiek laiko, kiek būna parašyta instrukcijoje. Ką darau ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 20 birželio 2011 - 13:51
QUOTE(Flower@ @ 2011 04 03, 15:55)
Sveikos  4u.gif

Turiu negraziai raudona nosi  doh.gif Sunaudojau Iwostin komplekta, dar turejau vaistinej gaminta skysti, pastarasis lyg efektyvus buvo. Bet palikau ji LT tai dabar vel nosis baisi. Ieskojau nete info, tai radau geru atsiliepimu turinti ZenMed.

http://uk.zenmed.com...ault.aspx?sc=US

Tai nusprendziau pabandyti ir as. Nusipirksiu. Kai panaudosiu parasysiu savo nuomone  4u.gif

Siaubingau nusibodo maskuoti savo termometrine nosi  verysad.gif

Turiu ir aš su nosyte problemų, manau rasim bendrą temą biggrin.gif mano visa veido oda labai graži tik retkarčiais iškyla vienas kitas spuogiukas, bet jau nosis... Vargstu jau be galo ilgai verysad.gif Tik tiek, kad mano nosytė yra riebi ir raudona ir dėl to riebumo mėgsta išdygti spuogai, negaliu to pakęsti, beja ji labai reaguoja į temperatūrą, ar šiaip į kokius kitus veiksnius išorinius. Kai karšta atrodo, kad ji dega ir yra tarsi antroji pažastis ir yra baisiai raudona, o kai šalta jaučiuosi bent jau gaiviai ir visi žmonės būna su raustelėjusiom nosim, tai tada lyg ir nieko baisaus. Taip įkyrėjo tas raudonumas, kosmaras verysad.gif Bet paskutiniu metu išbandžiau biodermos liniją skirta riebiai odai, kuri ir ramina odą, mažina raudonumą. Naudoju sebium al, sebium mat kremukus, ir sebium vandenėlį, bent po kolkas esu patenkinta, tik galbūt norėtųsi dar didesnių rezultatų. Iš ryto tepuosi sebium mat, jis mano nosytei suteikia matinį efektą ir ji ne taip reibaluojasi, o vakare sebium al, jis saugo riebią odą, kad neatsirastų spuogai ir pnš., bet po kol kas viskas liux, esu patenkinta, bet vis tiek norėtųsi, kad nosytė dar labiau prašviesėtų, aišku gal reikia laiko, gal odytė atsistatys ir tikrai nebus tokio didelio raudonio, nes bent po kol kas nuo tų kremukų nosytė lieka labai gaivi smile.gif Tai vat, kadangi pas mane tik nosytė tokia kaprizinga, tai nenoriu naudoti pudros visam veidui, o maskuoti tik nosį atrodo išties ne itin gerai, kažkaip kvailai, vis tiek nepritaikysi, kad spalva būtų tolygi. Bet dabar galvoju pabandyti eucerino pieštuką nuo raudonio, kuris ramina ir maskuoja, sulygina spalvą veido kaip rašo biggrin.gif , ten nedideliaims plotams, taip kaip tik nosytei, šiek tiek pamaskuoti. Gal esi jį jau bandžiusi? Abejoju, dėl pirkimo, nes nosis riebi, tai gal jei panaudosiu tą pieštuką ir ji sbu sriebus, man jis visiškai netiks, nes tada viskas blizgės ir neiko gero, nenoriu taip biggrin.gif Bet iš esmės atradau savo nosytei kremukus tik norisi dar geresnio varianto smile.gif Papasakok ką tu esi išbandžiusi, kokius kremukus, kaukes ir pnš., gal sau ką nors pritaikysiu ir ką pasiūlytum dėl maskavimo, kokias priemones? ax.gif Laukiu nesulaukiu kol parašysi, galbūt turim panašias problemos, bus lengviau jas spręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 06 19, 23:37)
Rekomenduoju koki nors ekologiska pabandyti, renkantis pagal odos tipa ir sezona (ziemai riebesni, vasara lengvesni), o koki rinktis priklauso nuo to, kiek pinigeliu ruosiates jam isleisti

Na su tais ekologiskais reiktu labai atsargiai, visos tos zoles, ekstraktai, aliejai, esantys sudetyje gali labai pablogint jautriaodziu situacija.
Atsakyti
[quote=Stichija,2011 04 27, 09:25]
kapiliarus su vit C susitvarkiau 4u.gif

idomu butu suzinoti placiau apie ta vit C ax.gif
Atsakyti
Jei oda jautri, tai Avene kosmetika labai tinka.
Atsakyti
Gal galite patarti kokią priemonę, vaistą, procedūrą ar ką kita mano nosytei, kuri yra raudona. Paraudonuoja ji nuo vėjo, šalčio, karščio ir pnš., taip pat ji riebi, mėgsta blizgėti, ką daryti, nežinau kaip su ja tvarkytis, jau tiek visko išbandyta, kad jau nebežinau... verysad.gif Gal žinot kokį kremą, kuris padėtų tokiai odai, o gal žinote kaip reiktų maskuoti? Gal žinote kokią pudrą? Gal yra kokių žalių pudrų, kurios galėtų man padėti? Noriu maskuoti tik nosytę, nes veidas visas gražus, bet aišku, kad kai maskuoji tik nosį atrodo klaikiai, labai išsiskiria iš veido. Ką galit patart tokiu atveju? smile.gif
Atsakyti
Mano vyrui taip pat nepadejo RUBORIL ir toks pats buvo poveikis - sudirgino oda, nors ir isnaudojo visa tubeli, bet be jokio pagerejimo.

Bandysiu eiti i VU vaistine, gal ten ka nors patars smile.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 04 27, 12:21)
Zinokit, Stichija, ir man taip buvo kaip Jums  4u.gif  Pabandziau viena karta, tai demem ismete, oda israudo, kazakip pulsuot pradejo, zodziu labai sudirgino smile.gif

Atsakyti
sveikute,

Na ka ir as jungiuosi i jusu bureli, nustate man kad turiu erkute demodex atlike doh.gif doh.gif verysad.gif
Pries tai niekas nieko panasaus nepastebejo ir nepasiule issitirti, viena kosmetike dare dermobrazija, kita gyde rugstimis ala nuo spuogu ir taip odos bukle dar labiau pablogejo verysad.gif
Dabar ant zandu raudonos demes matosi zidinukai, israse Rozex ir vitaminini kremuka... jei matysiu kad blogyn viskas begsiu i sugihara gal yra kazkas su lazeriais ir panaisiu proceduru...
sokas cia man visa laika gydytai nuo paprasciausios acnes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(steja @ 2011 08 18, 19:49)
Jei oda jautri, tai Avene kosmetika labai tinka.

Taip tikrai, man rekomendavo lazerines dermatologijos centre butent Avene ir Bioderma produkcija. Buvau pradejusi Natinuel naudoti bet mano odai ji netinkama...
Jautriai odai ypac tinka Avene vandenukas ir Sulfit kremas su cinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 29, 21:06)
Taip tikrai, man rekomendavo lazerines dermatologijos centre butent Avene ir Bioderma produkcija. Buvau pradejusi Natinuel naudoti bet mano odai ji netinkama...
Jautriai odai ypac tinka Avene vandenukas ir Sulfit kremas su cinku  4u.gif

O kokios Natinuel priemonės netiko, nes aš irgi planavau Natinuel įsigyti su savo jautria oda?
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 08 13, 22:33)
Kaip priziurite tokia problematiska oda, kokias naudojate gydomasias priemones, kosmetines: tonikai, pieneliai, kremai, paakiu kremai, kaukes, maskuojancios priemones, krempudros....
Na, mergaites, dalinkimes atradimais, patarimais, kaip maksimaliai pagelbeti ir pagerinti tokios odos bukle 4u.gif

Manau, kuo daugiau visokių pienelių, kremukų, kaukyčių naudosit, tuo labiau ta oda alergizuosis, taip ji dar daugiau įjautrinama.
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2011 11 30, 13:03)
O kokios Natinuel priemonės netiko, nes aš irgi planavau Natinuel įsigyti su savo jautria oda?

5% prausiklis ir drekinantis kremas. Dermatologe palaimino mano priemones naudojamas.

Avene vandenukas veidui arba Bioderma rausvame buteliuke ( apie si daug geru atsiliepimu)
Avene kremukas Cifel su zinku, labai tinkamas patepti problemines vietas kad greiciau gytu, kartu su drekikliu kombinuojant.

Is drekinanciu kremu gavau, keleta meginuku pabandyti irgi biodermos, kitos firmos man nelabai tiko nors bandyta labai daug ir labai brangiu ir pigesniu.
Girdejau atsiliepimu, kad Visunitoje yra isigyti puikus kremas kapiliariniai odai, pavadinimo nezinau tik, bet sake nuvaziavus, ten jos iskarto zino kuris kremas.
Atsakyti