Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(Aiva. @ 2011 04 17, 18:55)
sveikos, neskaiciau visos temos, bet norejau paklaust, ar naudojat koki nors veido sveitikli? baigiau kazkoki garnier, bet odai nelabai tiko. gal yra koks svelnus? neisivaizduoju, kaip atsikratyti inkstiru dar labiau nesuerzinant odos doh.gif

Tokiai odai šveitiklio su grūdeliais negalima, tik enziminį.
Atsakyti
dekui, o koki enzimini galit rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2011 04 18, 13:04)
dekui, o koki enzimini galit rekomenduot? 4u.gif

Aš pati šveitiklių iš viso nelabai naudoju. Bet turėjau Rasos enziminį su apelsino pluoštu, ir man labai patiko thumbup.gif
Tačiau aš pati inkštirų neturiu, tai ir odos poreikiai kiti. Spėju, kad jums reiktų ne šveitiklių, o priemonių su BHA (apie ką reiktų pasiskaitinėti kitose temose).
Atsakyti
Sveikos, irgi turiu šią problemą, išsiplėtusius kapiliarus ant skruostų. Kremus , naikinančius raudonį vartoju tik nakčiai, nes dieną tepu matiškumą suteikianti kremą, nes mano oda plius dar ir labai riebi. Žodžiu, daug problemų vienoj vietoj biggrin.gif Išbandžiau Avene, Iwostin, Bioderma, Rasa kremus nuo raudonumo. Kažko ypatingo nepastebėjau. Gal ir nieko nepastebėjau, tiesą sakant. Realiai man buvo padėjusi kaukė iš Universiteto vaistinės, ten vietoj gamina, tik paskutiniu metu kiek buvau, neberasdavau jos. Ir geriamas rutinas. Rezultatas irgi matėsi. Noriu paklaust dėl RUBORIL kremo, ar jis neriebina odos? T.y., ar jis nėra skirtas daugiau riebiai odai? Ir galbūt kas turi ir nenaudoja, nes netiko, tai nusipirkčiau pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 17, 20:31)
Tokiai odai šveitiklio su grūdeliais negalima, tik enziminį.

atsiprasau uz kvailoka klausima, bet ka reiskia enziminis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2011 04 19, 16:58)
Sveikos, irgi turiu šią problemą, išsiplėtusius kapiliarus ant skruostų. Kremus , naikinančius raudonį vartoju tik nakčiai, nes dieną tepu matiškumą suteikianti kremą, nes mano oda plius dar ir labai riebi. Žodžiu, daug problemų vienoj vietoj biggrin.gif  Išbandžiau Avene, Iwostin, Bioderma, Rasa kremus nuo raudonumo. Kažko ypatingo nepastebėjau. Gal ir nieko nepastebėjau, tiesą sakant. Realiai man buvo padėjusi kaukė iš Universiteto vaistinės, ten vietoj gamina, tik paskutiniu metu kiek buvau, neberasdavau jos. Ir geriamas rutinas. Rezultatas irgi matėsi. Noriu paklaust dėl RUBORIL kremo, ar jis neriebina odos? T.y., ar jis nėra skirtas daugiau riebiai odai? Ir galbūt kas turi ir nenaudoja, nes netiko, tai nusipirkčiau pabandyt.

Labas rytas, del Ruboril tai asmeniskai man tikrai neriebino odos, kadangi mano oda linkusi i sausejimas tai uzsitepus truputi jausdavosi net tempimo jausmas, apie ji nieko gero pasakyti negaliu, man netiko, nepatiko, jokio efekto nebuvo. O sakykit del tos kaukes kur gaminama Universiteto vaistineje koks pavadinimas, ir koki rutina geriat?
Atsakyti
QUOTE(SILANA @ 2011 04 20, 09:55)
Labas rytas, del Ruboril tai asmeniskai man tikrai neriebino odos, kadangi mano oda linkusi i sausejimas tai uzsitepus truputi jausdavosi net tempimo jausmas, apie ji nieko gero pasakyti negaliu, man netiko, nepatiko, jokio efekto nebuvo. O sakykit del tos kaukes kur gaminama  Universiteto vaistineje koks pavadinimas, ir koki rutina geriat?

as irgi noriu pasisakyti del ruboril smile.gif jau kaip man jis netiko schmoll.gif pasitepiau oda, tai man taip sudirgino, paraudo, pradejo persteti tvinkseti ir taip kiekviena karta uztepus smile.gif ne uz ka daugiau nebandysiu smile.gif
Atsakyti
Labas!Isbandik SENSITIVE SKIN/Sensitive Skin Cream. Kremas jautriai odai
Aktyvieji komponentai: jūros dumbliai (Enteromorpha Compressa), bisabololas, vitaminas E, karboksimetilo betagliukanas, A ir B spektro ultravioletinių spindulių filtrai, jūros dumblių protoplazma.
Italiska kosmetika (Algodermia)pirkau pas savo kosmetologe
Atsakyti
QUOTE(SILANA @ 2011 04 20, 10:55)
Labas rytas, del Ruboril tai asmeniskai man tikrai neriebino odos, kadangi mano oda linkusi i sausejimas tai uzsitepus truputi jausdavosi net tempimo jausmas, apie ji nieko gero pasakyti negaliu, man netiko, nepatiko, jokio efekto nebuvo. O sakykit del tos kaukes kur gaminama  Universiteto vaistineje koks pavadinimas, ir koki rutina geriat?

Ten tos vietoj gaminamos kaukės, sudėtos ant prekystalio, tai ant jos taip ir parašyta "kaukė odai su išsiplėtusiais kapiliarais" biggrin.gif
O dėl rutino, neprisimenu, kaip tiksliai vadinasi, nes jau nebegeriu, kažkoks su vitaminu C. Manau, ten tik firmos skiriasi, o sudėtis ta pati.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 04 19, 19:06)
atsiprasau uz kvailoka klausima, bet ka reiskia enziminis?smile.gif

Enzimis - tai vaisiu rugsciu pagrindu pagamintas sveitiklis, jis buna be grudeliu, o tieisog kaip kaukyte - uzsitepi, pasimasazuoji, nusiplauni ir prasom - svari skaisti oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 21, 12:42)
Enzimis - tai vaisiu rugsciu pagrindu pagamintas sveitiklis, jis buna be grudeliu, o tieisog kaip kaukyte - uzsitepi, pasimasazuoji, nusiplauni ir prasom - svari skaisti oda  4u.gif

tikrai puikus dalykas tas enzeminis sveitiklis, odos nedirgina, nes pas mane kapiliarine laaaabai jautri, greit susidirginanti oda, nesausina, aisku gal nuo firmos dar priklauso, o nuvala neblogiau nei su grudeliais tik labai gaila kuri naudojau jau kuris laikas neberandu prekyboje, gal kas gali parekomenduoti koki nebloga kita enzemini sveitikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 21, 12:42)
Enzimis - tai vaisiu rugsciu pagrindu pagamintas sveitiklis, jis buna be grudeliu, o tieisog kaip kaukyte - uzsitepi, pasimasazuoji, nusiplauni ir prasom - svari skaisti oda  4u.gif

tai tada as turbut gera nusipirkau, lumene firmos, jautriai odai, be grudeliu, toki kaip kremuka uzsitepiau, o paskui nuvaliau toniku smile.gif tik ant pakuotes neparasyta kad enziminis doh.gif
Atsakyti