Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Sveikos,gal galit patart koki gera odos gydytoja Kaune,nes draugui labai panasi situacija,kaip idetose nuotraukose,visa kakta,zandai mazais raudonais spuogeliais,o virsuj pulinukas, buvo pas tris daktarus, vienas sako nueik i soleriuma ir praies,kitas jaunatviniai spuogai,nors jau 26 metai ir tik pries puse metu kazkur pradejo taip berti doh.gif
O as pati irgi vargstu su savo oda, aplink nosi issiplete kapiliarai, raudonom demelem visas veidas, issipletusios poros,aciu dievui spuogu biski apmazejo unsure.gif Gal kuri bandet veido valyma su vakuminiu masazu, labai noreciau pabandyti,tik idomu ir tinka tokiai odai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu negraziai raudona nosi doh.gif Sunaudojau Iwostin komplekta, dar turejau vaistinej gaminta skysti, pastarasis lyg efektyvus buvo. Bet palikau ji LT tai dabar vel nosis baisi. Ieskojau nete info, tai radau geru atsiliepimu turinti ZenMed.

http://uk.zenmed.com...ault.aspx?sc=US

Tai nusprendziau pabandyti ir as. Nusipirksiu. Kai panaudosiu parasysiu savo nuomone 4u.gif

Siaubingau nusibodo maskuoti savo termometrine nosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,mano oda nuo mažens labai jautri ir alergiška,nes turiu atopini dermatitą,tiek pinigų įvairiems kremams išleidau ir nieks netikdavo..Atrodo nivea klasikinis kremas turėtų tikti, nes jis drėkina, yra gana natūralus, bet kaip ir nuo visų oda parausta,ypatingai šalia nosies verysad.gif visus bėrimus,sausą ir šerpetojančią odą tepiau excipial kremu,96 lipidų.Išties padeda,bet jis išbertiems odos lopinėliams,egzemai gydyti,norėjosi kokio veido kremo.Pabandžiau iš Anna Lotan Barbados kremą,tiko! thumbup.gif Oda neraudonuoja,yra švelni.Rekomenduočiau toms, kurių oda alergiška,jautri,sausa.
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 16:13)
Sveikos,mano oda nuo  mažens labai jautri ir alergiška,nes turiu atopini dermatitą,tiek pinigų įvairiems kremams išleidau ir nieks netikdavo..Atrodo nivea klasikinis kremas turėtų tikti, nes jis drėkina, yra gana natūralus, bet kaip ir nuo visų oda parausta,ypatingai šalia nosies verysad.gif  visus bėrimus,sausą ir šerpetojančią odą tepiau excipial kremu,96 lipidų.Išties padeda,bet jis išbertiems odos lopinėliams,egzemai gydyti,norėjosi kokio veido kremo.Pabandžiau iš Anna Lotan Barbados kremą,tiko! thumbup.gif  Oda neraudonuoja,yra švelni.Rekomenduočiau toms, kurių oda alergiška,jautri,sausa.

Nežinau, kame to Nivea kremo gerumas ir natūralumas g.gif Būtent su šiuo kremu kažkada buvau odą labai susigadinusi doh.gif
O Barbados ir man tinka (tik jis yra trijų rūšių, kol kas tebandžiau tik vieną).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 03, 17:18)

O Barbados ir man tinka (tik jis yra trijų rūšių, kol kas tebandžiau tik vieną).

aš naudoju tą klasikinį.O gal iš šios kosmetikos žinote kas dar galėtų tikti maniškei odai? ax.gif gal koks prausiklis geras yra?Ar kas nors nuo spuogelių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 16:31)
aš naudoju tą klasikinį.O gal iš šios kosmetikos žinote kas dar galėtų tikti maniškei odai? ax.gif  gal koks prausiklis geras yra?Ar kas nors nuo spuogelių? smile.gif

Aš užbaiginėju ramamąjį kremą-putas (sakė, kad jis labiau tinkamas šaltąjam sezonui). Ir greitu laiku taip pat bandysiu klasikinį.
Prausiklio nesu bandžiusi. O spuogeliams džiovinti Anna Lotan turi labai gerą žolinį losjoną. Pasižiūrėkit Anna Lotan temoje, kaip tik apie jį rašėm.
Atsakyti
QUOTE(asmik7 @ 2011 02 16, 21:35)
Sveikos, prisijungiau prie temos, turiu jautria - labai sausa- linkusia i  ivairius paraudimus - kapiliarine oda, norejau pasiteirauti, gal kuri esate bandziusi naikinti kapiliarus turint jautria oda su lazeriu (mano kosmetologe nerekomenduoja), o gal cia yra geru patirciu blush2.gif

Vargstu ir as su kapiliarais. Skruostai, ypatingai nosies sparnai doh.gif Bet naikintis ejau trukusi zvaigzdes (voratinklio) formos po akimi, tai kartu ir nosi siek tiek "pasaude" Ispudziai tokie:
1. Nerealiai skauda. Tikrai. Antrakart dar pasiryzau nueit, bet trecia jau schmoll.gif. Po to "pasaudimo" kai jau liete oda, nuvalinejo, krupciojau kaip psichas nuo kiekvieno prisilietimo. Aisku, gal cia mano odos jautrumas toks, bet nieko malonaus negaliu pazadeti.
2. Kai saude nosies snerves tai kazkur vidini plaukeli pasove, smirdejo nesvietiskai grynai degintu plauku blush2.gif
3. Reikia saugoti oda, nes ji suploneja po tokiu proceduru, tai tepiau kremais su SPF, vengiau saules.
4. Kapiliaras po akimi visiskai dingo po keliu dienu (gal savaites), BET praejo keli metai ir jis vel islenda, po truputi vis dideja... verysad.gif Del nosies nepastebejau efekto, labai jau ji pas mane raudona tose vietose...

Tai gal pravers tokia mano patirtis kam nors apsispresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 04 11, 11:20)
4. Kapiliaras po akimi visiskai dingo po keliu dienu (gal savaites), BET praejo keli metai ir jis vel islenda, po truputi vis dideja...  verysad.gif Del nosies nepastebejau efekto, labai jau ji pas mane raudona tose vietose...

Tai gal pravers tokia mano patirtis kam nors apsispresti  4u.gif

Jei teisingai supratau, BIOk temoje kažkada nusimananti tuos dalykus būtent ir rašė, kad kapiliarai atsinaujina kas du metus. Tai reiškia, net pašalinus šį defektą, rezultatas neamžinas. Nebent imtis ypatingos priežiūros ir kapliarų stiprinimo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 12:25)
Jei teisingai supratau, BIOk temoje kažkada nusimananti tuos dalykus būtent ir rašė, kad kapiliarai atsinaujina kas du metus. Tai reiškia, net pašalinus šį defektą, rezultatas neamžinas. Nebent imtis ypatingos priežiūros ir kapliarų stiprinimo.

Mano patirtis ta tik patvirtina drinks_cheers.gif
Imtis ypatingos prieziuros ne man matyt - as pernelyg megstu karstus gerimus ir vonioje paguleti, nebent atsirastu kazkokiu stebuklingu kosmetiniu priemoniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 04 11, 12:04)
Mano patirtis ta tik patvirtina  drinks_cheers.gif
Imtis ypatingos prieziuros ne man matyt - as pernelyg megstu karstus gerimus ir vonioje paguleti, nebent atsirastu kazkokiu stebuklingu kosmetiniu priemoniu...  blush2.gif

Karštų gėrimų tai aš nemėgstu. Nemėgstu ir pirčių. Bet ką jau ką, vonioje pagulėti tai mėgstu, ir jau niekas iš manęs tokio malonumo neatims blush2.gif
Priežiūrą tai turiu omeny labai atidžiai rinktis kosmetiką ir stengtis naudoti specialią kapiliarinei odai skirtą kosmetiką šaltuoju sezonu .
Ir dar skaičiau, kad kapiliarams labai kenkia saulė. Reikštų, būtina veidui apsauga.
Žodžiu, sudėtingas reikalas su tais kapliarais unsure.gif
Turiu įtarimų, kad mano pačios kapiliarų būklę pablogino ir naudota rūgštinė kosmetika (nors tai tik prielaida).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 15:27)
Priežiūrą tai turiu omeny labai atidžiai rinktis kosmetiką ir stengtis naudoti specialią kapiliarinei odai skirtą kosmetiką šaltuoju sezonu .
Ir dar skaičiau, kad kapiliarams labai kenkia saulė. Reikštų, būtina veidui apsauga.

Suprantu. Paprasciau butu, jei kamuotu tik issiplete kapiliarai, bet as dar strazdanu turiu ir jautria, misria oda, kartais viens-kits spuogelis pasirodo. Jauciuosi taip, lyg tureciau nusipirkti krepsi skirtingo poveikio priemoniu ir naudoti jas vos ne taskiniu budu unsure.gif
Atsakyti
sveikos, neskaiciau visos temos, bet norejau paklaust, ar naudojat koki nors veido sveitikli? baigiau kazkoki garnier, bet odai nelabai tiko. gal yra koks svelnus? neisivaizduoju, kaip atsikratyti inkstiru dar labiau nesuerzinant odos doh.gif
Atsakyti