QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 17:03)
Sebamed kremai man irgi beje nepatiko. Nei vaikiški, nei suaugusiems.
O kad A-DERMA tinka mišriai odai, nekemša porų, tai maloniai nustebinai
Aš visąlaik įsivaizdavau, kad jie riebesnei odai.
Beje, šiandien man Šeimos vaistinėje pasakė (nežinau, ar reikia tuo tikėti), kad Uriage kremai pasitraukia iš LT rinkos. Ieškojau ten Rosialine kremo (kapiliar. odai).
Na isties nesu isbandziusi visu, paskutiniu metu naudojau Creme De Soin (na tas, kur ir kunui, ir veidui, 50ml), tai tikrai greit isigerdavo, nebudavo kaip tepalai, kad tepi, mozoji, bandai itrinti, o baltai nutepa veida ir rodos nesigeria, kvapas, beje, man labai patiko avizu, tikrai nera sunkus kremas, taip pat naudojau Epithiale (su hialurono rugstim, vienintelis is rastu be mineral oil/petrolatum ir pan., jei domites tuom)
siltesniu sezonu planuoju bandyti Dermalibour, jis su cinku, tai kai odele riebesne bus pavasari-vasarop, manau, labiau tiks
o kai visus isbandysiu, tada jau apsispresiu katras cia priimtiniausias
siaip mano veidas labai lengvai uzsikemsa, bet nuo A-derma tikrai daugiau nepastebejau, jokiu pulingu spuogeliu ar giluminiu, o inkstiru ir siaip as turiu, kovojam
o kas nuostabiausia, tai po daugelio metu pirmasyk naudodama A-DERMA supratau ka reiskia gyventi be alergiju!
(na jei kokiu nors nesusimastau eksperimentu, bet cia jau pacios kvaila galva...)
Uriage nebebus??
oho, nu kas per velniava.