Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(gosas @ 2010 10 08, 20:39)
Sveikos pfu pfu Neisikalbejus  mirksiukas.gif Buvau jau panikoje nes vel buvau nuberta ir baisi Nagi isitraukiau ta smirdanti tepala JAM  is saldytuvo ir3kartus pasitepiau oda vel grazi Nu sakes nejau tai isigelbejimas  clap.gif

Kaip idomu sekasi merginom su Pacifik Lavina AZura ir t,t Kurios visa ziema verkeme ir taremes ka kas daro?
Parasykite kaip dabar jums Gal pagelbesime naujom  mirksiukas.gif
Na as tai daugiau nieko geriau neatradau kaip ta Jam  thumbup.gif

O kas tas JAM,bliam? blink.gif
Atsakyti
Kaip tylu temoje 4u.gif
Mano oda labai alergiska, jautri, raustanti, beto misri, tai turiu didziule problema renkantis kremus, nes dazniausiai kurie buna skirti jautriai (ar atopinei, alergiskai) odai, tuo paciu pritaikyti ir sausai odai, tai man per riebus, uzkemsa poras ir tada kitas galvos skausmas buna kaip panaikinti inkstirus bei spuogus, zodziu, pasaka be galo... Kolkas apsistojau ties A-DERMA kremais, Avene kimso poras, Eucerin netiko, Sebamed bei kiti rekomenduojami jautriai odai irgi brr... Veida prausiu Eucerin besarmiu muiliuku (bet pabaigusi planuoju ka nors kita, nors tu muilu sunaudojau berots 4), reiktu tonika susirasti, bet bijau bandyti ka nors naujo verysad.gif va, pasibedavojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 12, 12:59)
Kaip tylu temoje 4u.gif
Mano oda labai alergiska, jautri, raustanti, beto misri, tai turiu didziule problema renkantis kremus, nes dazniausiai kurie buna skirti jautriai (ar atopinei, alergiskai) odai, tuo paciu pritaikyti ir sausai odai, tai man per riebus, uzkemsa poras ir tada kitas galvos skausmas buna kaip panaikinti inkstirus bei spuogus, zodziu, pasaka be galo... Kolkas apsistojau ties A-DERMA kremais, Avene kimso poras, Eucerin netiko, Sebamed bei kiti rekomenduojami jautriai odai irgi brr... Veida prausiu Eucerin besarmiu muiliuku (bet pabaigusi planuoju ka nors kita, nors tu muilu sunaudojau berots 4), reiktu tonika susirasti, bet bijau bandyti ka nors naujo verysad.gif  va, pasibedavojau biggrin.gif

Sebamed kremai man irgi beje nepatiko. Nei vaikiški, nei suaugusiems.
O kad A-DERMA tinka mišriai odai, nekemša porų, tai maloniai nustebinai bigsmile.gif Aš visąlaik įsivaizdavau, kad jie riebesnei odai.

Beje, šiandien man Šeimos vaistinėje pasakė (nežinau, ar reikia tuo tikėti), kad Uriage kremai pasitraukia iš LT rinkos. Ieškojau ten Rosialine kremo (kapiliar. odai).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 17:03)
Sebamed kremai man irgi beje nepatiko. Nei vaikiški, nei suaugusiems.
O kad A-DERMA tinka mišriai odai, nekemša porų, tai maloniai nustebinai bigsmile.gif  Aš visąlaik įsivaizdavau, kad jie riebesnei odai.

Beje, šiandien man Šeimos vaistinėje pasakė (nežinau, ar reikia tuo tikėti), kad Uriage kremai pasitraukia iš LT rinkos. Ieškojau ten Rosialine kremo (kapiliar. odai).

Na isties nesu isbandziusi visu, paskutiniu metu naudojau Creme De Soin (na tas, kur ir kunui, ir veidui, 50ml), tai tikrai greit isigerdavo, nebudavo kaip tepalai, kad tepi, mozoji, bandai itrinti, o baltai nutepa veida ir rodos nesigeria, kvapas, beje, man labai patiko avizu, tikrai nera sunkus kremas, taip pat naudojau Epithiale (su hialurono rugstim, vienintelis is rastu be mineral oil/petrolatum ir pan., jei domites tuom) mirksiukas.gif siltesniu sezonu planuoju bandyti Dermalibour, jis su cinku, tai kai odele riebesne bus pavasari-vasarop, manau, labiau tiks smile.gif o kai visus isbandysiu, tada jau apsispresiu katras cia priimtiniausias biggrin.gif
siaip mano veidas labai lengvai uzsikemsa, bet nuo A-derma tikrai daugiau nepastebejau, jokiu pulingu spuogeliu ar giluminiu, o inkstiru ir siaip as turiu, kovojam doh.gif
o kas nuostabiausia, tai po daugelio metu pirmasyk naudodama A-DERMA supratau ka reiskia gyventi be alergiju! 4u.gif ax.gif (na jei kokiu nors nesusimastau eksperimentu, bet cia jau pacios kvaila galva...)
Uriage nebebus?? unsure.gif oho, nu kas per velniava.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 12, 17:53)
Na isties nesu isbandziusi visu, paskutiniu metu naudojau Creme De Soin (na tas, kur ir kunui, ir veidui, 50ml), tai tikrai greit isigerdavo, nebudavo kaip tepalai, kad tepi, mozoji, bandai itrinti, o baltai nutepa veida ir rodos nesigeria, kvapas, beje, man labai patiko avizu, tikrai nera sunkus kremas, taip pat naudojau Epithiale (su hialurono rugstim, vienintelis is rastu be mineral oil/petrolatum ir pan., jei domites tuom) mirksiukas.gif  siltesniu sezonu planuoju bandyti Dermalibour, jis su cinku, tai kai odele riebesne bus pavasari-vasarop, manau, labiau tiks smile.gif  o kai visus isbandysiu, tada jau apsispresiu katras cia priimtiniausias biggrin.gif
siaip mano veidas labai lengvai uzsikemsa, bet nuo A-derma tikrai daugiau nepastebejau, jokiu pulingu spuogeliu ar giluminiu, o inkstiru ir siaip as turiu, kovojam doh.gif 
o kas nuostabiausia, tai po daugelio metu pirmasyk naudodama A-DERMA supratau ka reiskia gyventi be alergiju! 4u.gif  ax.gif  (na jei kokiu nors nesusimastau eksperimentu, bet cia jau pacios kvaila galva...)
Uriage nebebus?? unsure.gif  oho, nu kas per velniava.

Ačiū, reiks pasidomėti tuo A-DERMA smile.gif

O dėl Uriage aš tiksliai nežinau. Taip pasakė vaistininkė Šeimos vaistinėje. Na bet nežinau, ar tikrai yra pagrindo tuo tikėti.
Aš pati su Uriage mažai tesu susidūrusi. Va esu turėjusi vandenuką makiažui nuvalyti, buvo labai puikus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gruodžio 2010 - 20:56
Sveikos, mano tokia oda - riebi mišri, linkusi į dehidrataciją, jauri, greit raustanti, linkusi į alergijas, kapiliarų plėtimasi ir pan. Naudoju valymui miceliarinius skysčius kaip Vischy - labiau vasarai, Iwostin šaltajam periodui..labai neblogas dalykas odai normalizuoti, drėkinti, valyti, puosėlėt, mažint tą dirglumą ir t.t. Kremai - Avene..Skirti riebai mišriai odai, porų lyg ir nekemša..Avene naudojo kelis metus, norėčiau jau gal ir ko kito pabandyt, bet neįsivaizduoju ką rinktis riebia odai, kad jos neriebintų, o tik drėkintų ir saugotų - kiek teko pastebėt, gamintojai orientuojasi tik į kapiliarinę sausą odą - kremai linkę riebint odą, kas ją normalizuoja, o va riebesnei problema...arba tik aš nežinau... g.gif
Atsakyti
Sveikos, oi kaip vargstu pastaraisiasi metais su raustancia oda, vis didejanciu isiplestusiu kapiliaru kiekiu sad.gif.
Kazkaip ypatingai siemet tai baisu, negaliu net i lauka prie minusines iseiti is karto reakcija-isberia dememis raudonomis. Pries 2 savaites gydyma buvau pradejusi.Pabaigiau ir ka siandien lauke pabuvom ir vualia.
Gydant naudojau metinatozolio tepala pakaitomis su vitela ictamo-oda zenkliai susitvarke.
Jau ir taip atsisakiau pirciu, karstu ir alkoholiniu gerimu,o bedos nemazeja.
Ech, vat ir prisiguodziau.
Tiesa dematologe rekomendavo sudirgus odai,daryti juodos arbatos kompresus-nebandziau, bet be ju neapseisiu.
Dar laukia kelione netrukus i siltus krastus, tai dabar paieskose apsauginiu kremu raustanciai odai.
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2011 02 12, 20:20)
Sveikos, oi kaip vargstu pastaraisiasi metais su raustancia oda, vis didejanciu isiplestusiu kapiliaru kiekiu sad.gif.
Kazkaip ypatingai siemet tai baisu, negaliu net i lauka prie minusines iseiti is karto reakcija-isberia dememis raudonomis. Pries 2 savaites gydyma buvau pradejusi.Pabaigiau ir ka siandien lauke pabuvom ir vualia.
Gydant naudojau metinatozolio tepala pakaitomis su vitela ictamo-oda zenkliai susitvarke.
Tiesa dematologe rekomendavo sudirgus odai,daryti juodos arbatos kompresus-nebandziau, bet be ju neapseisiu.
Dar laukia kelione netrukus i siltus krastus, tai dabar paieskose apsauginiu kremu raustanciai odai.

Ooooo uzjauciu As siemet irgi vargstu su kapilerais ir raudoniu +sausa oda Pernai Erke buvo dar prilipus verysad.gif Siemet be jos gal apsieisiu mirksiukas.gif

Vasara naudojau nuo saules apsaugini iwostin 50 u tiko gerai labai liuks

Man rodos ,kad su kekvienais metais prades daugeti tu kapileru Isprotejimas
Jieskau naturaliu kremu nuo kapileru Gal kuri naudojat? Tipo EKO ar naturaliu Esu isbandzius problema su lupomis ko niekomet neturejau verysad.gif Siemet tokios sausos buvo kad doh.gif Gyd patare vazelino biggrin.gif Tepu tepu o jos blogiau blogiau Per TV paziuriu kad tai grynas naftos produktas ir suteike dziuvima ir siltnamio efekta Nusiperku EKO balzama lupoms Po tryju dienu kaip ranka nueme Va ir tikek netikejas g.gif Dabar noriu isbandyti naturalias O gal bus geriau Ar cia ne pigus ar cia jokio skirtumo ,bet kokybe gal geresne gydymo g.gif Dar man nepasiseke surasti gal matet??????? Sausai odai su isipletusiais kapilerais ?
Atsakyti
Sveikos, prisijungiau prie temos, turiu jautria - labai sausa- linkusia i ivairius paraudimus - kapiliarine oda, norejau pasiteirauti, gal kuri esate bandziusi naikinti kapiliarus turint jautria oda su lazeriu (mano kosmetologe nerekomenduoja), o gal cia yra geru patirciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asmik7 @ 2011 02 16, 20:35)
Sveikos, prisijungiau prie temos, turiu jautria - labai sausa- linkusia i  ivairius paraudimus - kapiliarine oda, norejau pasiteirauti, gal kuri esate bandziusi naikinti kapiliarus turint jautria oda su lazeriu (mano kosmetologe nerekomenduoja), o gal cia yra geru patirciu blush2.gif

Mano uosvis bande naikinti kapiliarus nuo nosies lazerio pagalba. Tai gavosi laikinas efektas, labai greitai jie vel islindo. O pinigus sumokejo nemazus ir ilgokai vaiksciojo raudonas nuo lazerio poveikio. Kai pamaciau rezultatus, man praejo noras tokiu budu naikinti savo "grozybes".
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2011 02 12, 19:20)

dabar, kai tokie salciai, siulyciau jums einant i lauka veiduka patept kapiliarinei odai skirtu MAITINAMUOJU kremu ir jam susigerus ant virsaus - naturaliu aliejum (cia apsaugai nuo salcio, kad demem neismestu) + sugerkit c vit. kursa. Pries miega - geru drekikliu.
Atsakyti
Man gyd patare irgi neprasideti su lazeriu schmoll.gif Nieko gero i pinigai tai jo.......

Vakar pradejau naudoti RUBORIL Patiko ne taip kaista veidas ir gana neblogas efektas jau po keliu patepliojimu kol kas patenkinta esu mirksiukas.gif Vaistininke sake kad vienas is rimciausiu mirksiukas.gif
Atsakyti