Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Sveikos pfu pfu Neisikalbejus mirksiukas.gif Buvau jau panikoje nes vel buvau nuberta ir baisi Nagi isitraukiau ta smirdanti tepala JAM is saldytuvo ir3kartus pasitepiau oda vel grazi Nu sakes nejau tai isigelbejimas clap.gif

Kaip idomu sekasi merginom su Pacifik Lavina AZura ir t,t Kurios visa ziema verkeme ir taremes ka kas daro?
Parasykite kaip dabar jums Gal pagelbesime naujom mirksiukas.gif
Na as tai daugiau nieko geriau neatradau kaip ta Jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 10 08, 20:39)
Sveikos pfu pfu Neisikalbejus  mirksiukas.gif Buvau jau panikoje nes vel buvau nuberta ir baisi Nagi isitraukiau ta smirdanti tepala JAM  is saldytuvo ir3kartus pasitepiau oda vel grazi Nu sakes nejau tai isigelbejimas  clap.gif

Kaip idomu sekasi merginom su Pacifik Lavina AZura ir t,t Kurios visa ziema verkeme ir taremes ka kas daro?
Parasykite kaip dabar jums Gal pagelbesime naujom  mirksiukas.gif
Na as tai daugiau nieko geriau neatradau kaip ta Jam  thumbup.gif

Kas čia per tepalas JAM, nuo kapiliarų? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti kokiais budais galima pasinaikinti kapiliarus? Prie nosies kampuciai labai paraude :/
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 03, 21:55)
kiek pakuočių sunaudojot? man irgi jis kiek  padėjo, bet jau baigėsi, dabar nusipirkau URIAGE ir išvis veidas išjautrėjo  verysad.gif . O ką dar su Bioderma kremuku naudojot?

SVEIKOS.AR BANDETE NOREVOS-LED (PRANCUZU MEDICININE KOSMETIKA)SENSIDIANE LINIJA? MAZINA ODOS RAUDONI, JAUTRUMA, SIAURINA KAPILIARUS. BE PARABENU, ALERGENU. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kokias pudras naudojate tokios odos savininkes? Pasidalinkite, labai prasau, nuomonemis 4u.gif
Atsakyti
nuo belendanciu kapiliaru naudoju kapsules su vit C.
Atsakyti
Kurios išbandėt šaltalankių aliejų - kokios konkrečiai firmos pirkot? Gryną aliejų ar kremą su aliejum? Ačiū 4u.gif

Čia ankstesnėse temelėse buvo girtas Lierac kremas nuo veido raudonio. Išbandžiau - visiškai netiko, oda dar labiau sudirgo ir nuraudo doh.gif
Bandžiau ir Eucerin prausiklį raudonam veidui - jokio efekto schmoll.gif
Dabar neseniai nusipirkau Stendhal Bio-Program Bio Anti Redness kremą. Na visai nieko jis man. Stebuklų nepadarė (manau, joks kremas nepadarys), bet pasitepus oda maloniai švelni ir ne tokia raudona good.gif
Tai va tiek iš mano patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 11 30, 16:14)
Čia ankstesnėse temelėse buvo girtas Lierac kremas nuo veido raudonio. Išbandžiau - visiškai netiko, oda dar labiau sudirgo ir nuraudo  doh.gif
Bandžiau ir Eucerin prausiklį raudonam veidui - jokio efekto  schmoll.gif
Dabar neseniai nusipirkau Stendhal Bio-Program Bio Anti Redness kremą. Na visai nieko jis man. Stebuklų nepadarė (manau, joks kremas nepadarys), bet pasitepus oda maloniai švelni ir ne tokia raudona good.gif
Tai va tiek iš mano patirties  ax.gif

Lierac kremas ir man visiškai netiko schmoll.gif
O tas Stendhal man negirdėtas. LT būna jo pirkti, ar siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 30, 19:30)
Lierac kremas ir man visiškai netiko schmoll.gif
O tas Stendhal man negirdėtas. LT būna jo pirkti, ar siunčiatės?

Negirdėta ir man firma, bet aš šiaip nelabai "apsiskaičius" kosmetikoj. Siunčiausi iš StrawberryNet. Netikėtai jį pamačiau - tipo, 30% nuolaida. Bet ir po nuolaidos kainikė ~110Lt wacko.gif Na bent efektas yra...
Atsakyti
QUOTE(cameron @ 2010 12 01, 03:23)
Negirdėta ir man firma, bet aš šiaip nelabai "apsiskaičius" kosmetikoj. Siunčiausi iš StrawberryNet. Netikėtai jį pamačiau - tipo, 30% nuolaida. Bet ir po nuolaidos kainikė ~110Lt wacko.gif Na bent efektas yra...

Bet nebandžius baisoka visgi rizikuoti unsure.gif
Ypač po nusivylimo su Lierac doh.gif
Aš tai šiemet apsistojau ties Bioderma Sensibio AR. Tą patį naudojau ir pernai. Efekto kol kas dar nepastebiu, bet bent pati oda tą kremą priima. Kažko iki šio šaltojo sezono mano kapiliarų būsena yra pablogėjusi verysad.gif Bijau, kad tikrai nebūtų kokia rožinė besiformuojanti g.gif O va pernai šaltuoju sezonu džiaugiausi, kad jie buvo kažkiek pasitvarkę.

Dar suintrigavo Uriage ROSELIANE kremas, ypač dar ir dėlto, kad jis kažkiek maskuoja. Sekantis pirkinys, kai pabaigsiu Bioderma, matyt, ir bus Uriage.

O ar niekas nebandėt Lirene kremų kapiliarinei odai? Mačiau, ne vienas toks net kremas Lirene asortimente.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 01, 13:49)
Dar suintrigavo Uriage ROSELIANE kremas, ypač dar ir dėlto, kad jis kažkiek maskuoja. Sekantis pirkinys, kai pabaigsiu Bioderma, matyt, ir bus Uriage.

O ar niekas nebandėt Lirene kremų kapiliarinei odai? Mačiau, ne vienas toks  net kremas Lirene asortimente.

Uriage labai padėjo iš pradžių, tačiau po kelių savaičių poveikis dingo. Nežinau, ar oda priprato, ar tik tiek jis veikia...
Lirene nebandžiau, bet man kažkaip ir nesinori bandyti, nekelia pasitikėjimo...
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 01, 12:58)
Uriage labai padėjo iš pradžių, tačiau po kelių savaičių poveikis dingo. Nežinau, ar oda priprato, ar tik tiek jis veikia...
Lirene nebandžiau, bet man kažkaip ir nesinori bandyti, nekelia pasitikėjimo...

O kodėl Lirene nekelia? Šiaip juk lenkiškos kosmetikos neblogų gaminių būna mirksiukas.gif Tik jos asotimente neradau kremo, kuriuo galėčiau tepti per šalčius prieš išeidama į lauką g.gif Kiek mačiau, visi tik drėkinantys.

Prieš keletą metų dar naudojau Avene kapiliarinei odai. Gal ir neblogas, bet man nepatiko jo konsistencija.
Atsakyti