Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 09 03, 19:34)
sveikos, kaip seniai cia buvau jau koks 100metu biggrin.gif kaip sekasi kovoti su tuo ? as tai dziaugiuosi tfu tfu tfu, kad viskas pagerejo.. bet cia pagerejo, kitur problemu atsirado, ir manau rimtesniu..

Sveiki, smile.gif
ir ką naudojot/naudojat? kremus, tepaliukus, kaukes ar kažką rimčiau? g.gif
Atsakyti
naudojau bioderma - sensibio AR smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 09 03, 20:31)
naudojau bioderma - sensibio AR smile.gif

kiek pakuočių sunaudojot? man irgi jis kiek padėjo, bet jau baigėsi, dabar nusipirkau URIAGE ir išvis veidas išjautrėjo verysad.gif . O ką dar su Bioderma kremuku naudojot?
Atsakyti
sunaudojau viena ta tubele, daugiau nieko nenaudojau tik sita. na pas mane tik pati pradzia buvo, todel gal man tiek nedaug uzteko..
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 09 03, 22:16)
sunaudojau viena ta tubele, daugiau nieko nenaudojau tik sita. na pas mane tik pati pradzia buvo, todel gal man tiek nedaug uzteko..

Ko pradžia? g.gif Ta prasme, jums tik dabar ši problema atsirado?
Atsakyti
taip, na pries kokius 6-7 menesius smile.gif bet db ziuriu po akim labai ryskeja kapiliarai
Atsakyti
Sveikos

Na kaip ir sakiau rudeni vel susitiksime tokioje temoje kaip sita su savo problemomis
Pradzia jau yra pablogejimas Griepsiosi vel to jam tepalo doh.gif Jei dar karta pades tai bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip sumazint paraudima aplink nosi, matosi net kapiliarai prie kampuciu nosies
gal koks kremukas yra ?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 22:56)
o kaip sumazint paraudima aplink nosi, matosi net kapiliarai prie kampuciu nosies 
gal koks kremukas yra ?

Yra nemazai ju Tikriausei pradze veido kapileru kuri po to gali pereiti i zandus ir buti rozaceja doh.gif Reiktu butinai gydyti ir uzbekti uz akiu Jieskokite kremu vaistineja isipletusiem veido kapileram yra ivostin linijos yra ruborilis thumbup.gif ir visokiu kitu reiktu bandyti mirksiukas.gif

Oi oi jau as susiruosiau pas dermotologia savo bo vel beda nejau reiks kaNKINTIS VEL IKI PAVASARIO VELAUS doh.gif Ir saulei nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 09 22, 11:52)
Yra nemazai ju Tikriausei pradze veido kapileru kuri po to gali pereiti i zandus ir buti rozaceja  doh.gif  Reiktu butinai gydyti ir uzbekti uz akiu Jieskokite kremu vaistineja isipletusiem veido kapileram yra ivostin linijos yra ruborilis  thumbup.gif ir visokiu kitu reiktu bandyti  mirksiukas.gif

Oi oi jau as susiruosiau pas dermotologia savo bo vel beda nejau reiks kaNKINTIS VEL IKI PAVASARIO VELAUS  doh.gif Ir saulei nebuvau  g.gif

tai kaip suprantu tinka bet koks kremukas issipletusiam kapiliaram g.gif ?
o jais reikia tept tik tas vietas kur issiplete?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 22, 12:02)
tai kaip suprantu tinka bet koks kremukas issipletusiam kapiliaram  g.gif ?
o jais reikia tept tik tas vietas kur issiplete?

Na kaip pas mane tai ir ant zandu yra lotuliukas.gif tai as tepuosi visa Paklauskite vaistineja O ruborilis tai tikrai padeda jis naturalus thumbup.gif apie 30lt kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 22 rugsėjo 2010 - 19:56
QUOTE(gosas @ 2010 09 22, 20:55)
Na kaip pas mane tai ir ant zandu yra lotuliukas.gif tai as tepuosi visa Paklauskite vaistineja O ruborilis tai tikrai padeda jis naturalus  thumbup.gif apie 30lt kaina

Kremukas Ruboril tikrai padeda? Kurį konkrečiai naudojat, tą žalią maskuojantį ar paprastą? kokia jo konsisitencija ar riebus, nesausina odos? 4u.gif
Atsakyti