Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

QUOTE(marsua @ 2007 08 27, 23:04)
O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?  g.gif

Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja.

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08)
Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja.

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka  rolleyes.gif

Oi, oi, paklausti gi galima... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08)

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka  rolleyes.gif

blink.gif turbut mes sito nezinojom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:57)
Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes 4u.gif

prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 27, 23:10)
prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas

Zinoma, kad galima...bet manau pirma jeigu kas is "medzioja" po neta kokias nuotraukas, tai jiem ikliutu tokios kai ana
Atsakyti
KEICIAM TEMA quiet.gif

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22)
KEICIAM TEMA  quiet.gif 

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  cry.gif

mano "prabalsuoti" vaikučiai buvo be garbanų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jau prabalsavau.Man pačios nerealiausios yra šios:
user posted image-pati pati pačiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
pati pačiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image-pačiausia lotuliukas.gif
Gaila,kad negalima dar balsuot už vieną nuotrauką.Būčiau balsą atidavus už
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:44)
Dzin tie klasiokai irnesakyk.gif Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą unsure.gif

drinks_cheers.gif su vyru tai ir apkalbejom...
baisu....
Atsakyti
Balsavau už tas nuotraukas, kuriose vaikučiai valgo vaisius ar daržoves, o ne žaidžia su jais ar tik gėrisi jais 4u.gif tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Prabalsavau už:

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22)
KEICIAM TEMA  quiet.gif 

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  cry.gif

Nu bet kas jums visoms darosi??? NIekas neiko nediskriminuoja...
Visi vaikai grazus (o ypac savi), bet sutikim, kai kai kurie visgi yra grazesni ... Taip jau yra... Ir vaika garbanos tikrai puosia. Na jei labai grazus vaikuciai garbanoti, tai negi negalima pagirti... Tiesiog pastebimos graziausios nuotraukos...
Atsakyti