Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

Jau pavadinimo graudumas lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai ka, imanoma pomidorus namie uzsiauginti? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 26 rugpjūčio 2007 - 19:43
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 26, 20:42)

O jei rimtai, tai ka, imanoma pomidorus namie uzsiauginti?  unsure.gif

Rimtai galima. Ir paprikas smile.gif
Atsakyti
nu nesuprantu, kam čia tie kriminalai per kelis puslp. ? naudotas PH ar ne ir t.t. Ir kodėl moderatorė leidžiasi į tuščias diskusijas? Kas čia būtų blogo, jeigu žmogus truputuką pagrąžino nuotrauką? nuo to juk visiems gražiau? Kodėl nepuolat tų nuotraukų, kurios darytos pas prof. fotografus per fotosesijas? juk tokios tikrai dalyvauja kiekvienam konkurse.
Išmokim vieną kartą pasidžiaugti tikrai gražiom nuotraukom, tom kurrios mūsų kiekvieno akiai atrodo gražios. Ir nereikia čia kelt kriminalų, gal tas, gal anas. kiekvieno teisė yra balsuot už patikusias, aišku yra nekokių foto, bet susilaikykim nuo negražių komentarų.
Papildyta:
mano favoritės:
foto 1
foto2
foto3
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 08 26, 22:48)
... Kas čia būtų blogo, jeigu žmogus truputuką pagrąžino nuotrauką? ... Kodėl nepuolat tų nuotraukų, kurios darytos pas prof. fotografus per fotosesijas? ...

Todel, kad konkurso taisykles fotomontazo neleidzia, o nuotraukas is profesionaliu fotosesiju deti galima mirksiukas.gif
Atsakyti

mano favoritės:
foto 1
foto2
foto3

Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 08 26, 22:58)
Todel, kad konkurso taisykles fotomontazo neleidzia, o nuotraukas is profesionaliu fotosesiju deti galima mirksiukas.gif

Bet fotomontažo ir nėra rolleyes.gif , tik šiaip reikia ar nereikia kai kam matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 26 rugpjūčio 2007 - 22:17
QUOTE(Gabanne @ 2007 08 26, 23:02)
Labai labai  thumbup.gif

Taip fainuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2007 08 26, 23:02)
Labai labai  thumbup.gif

O man pirma nelabai unsure.gif
Atsakyti
nu nesuprantu, kam čia tie kriminalai per kelis puslp. ? naudotas PH ar ne ir t.t. Ir kodėl moderatorė leidžiasi į tuščias diskusijas? Kas čia būtų blogo, jeigu žmogus truputuką pagrąžino nuotrauką? nuo to juk visiems gražiau? Kodėl nepuolat tų nuotraukų, kurios darytos pas prof. fotografus per fotosesijas? juk tokios tikrai dalyvauja kiekvienam konkurse.
Išmokim vieną kartą pasidžiaugti tikrai gražiom nuotraukom, tom kurrios mūsų kiekvieno akiai atrodo gražios. Ir nereikia čia kelt kriminalų, gal tas, gal anas. kiekvieno teisė yra balsuot už patikusias, aišku yra nekokių foto, bet  susilaikykim nuo negražių komentarų.

Astisius, pritariu tau drinks_cheers.gif . Nieko tokio, jei pakoreguojamas ryškumas, šviesumas ar pan. Juk čia ne fotomontažas, juk niekas nuotraukoje nekeičiama, nekarpoma, nelipdoma, netušuojama... Tiesiog kontrastas pakoreguojamas mirksiukas.gif . Ir čia nieko blogo, nes nuotrauka lieka ta pati originali.

O jau galvojat, kad fotostudijinėse nuotraukose nenaudojamas photoshopas lotuliukas.gif .

Atsakyti
Taigi prasidėjo balsavimas bigsmile.gif Bėkite balsuoti biggrin.gif

Aš jau atidaviau savo balsus už Pamaivą biggrin.gif , berniuką kopūstuose(ta kuri pati pirmoji atsirado konkurse) ir už Pomidorinius berniukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 27 rugpjūčio 2007 - 07:17
Ir aš jau prabalsavau ax.gif Mano favoritės taip ir liko tos pačios thumbup.gif
Atsakyti
As ir jau prabalsavau. Visos nuotraukos buvo grazios, bet kazkodel i sirdi ilindo clap_1.gif mergaite su riesutais, berniukas su laistytuvu, pilnu vynuogiu, ir mazyle su alyviniais uobuoliukais pintineje. Na man jos buvo sauniausios. Sekmes jums konkurse! smile.gif
Atsakyti