Įkraunama...
Įkraunama...

"Žemuogytės ir žirniukai!"

QUOTE(Eglute:} @ 2007 08 26, 16:47)
nu nesamone,toookias dideles plantacijas veja augina lotuliukas.gif

na čia jau būtų poster_offtopic.gif bet kazkada fotkinau pievą,ka tik nušienautą ir buvau atsgulus ant pilva - vaizdas panašs-atrodo labai daug pievos ax.gif o dėl spalvų ryškumo tai gali būti kaltas fotoaparatas. buvo čia gal prieš tris metus rodos HP (dabar tikrai nepamenu firmos pavadinimo) fotikų laida,kuri tiesiog nesveikai ryškindao raudoną spalvą ax.gif kad net akys bijodavo...tam,kad too nebūtų reikėdavo spec nureguliuot ax.gif o žalią saplvąlabai suaktyvina saulė
pateiksiu pvz.
čia yra mano fotografuota tuja.
user posted image
Atsakyti
Nu apžiūrėjau tą žavų vaikiuką dar kartą. Nu tikrai fotošopas unsure.gif Vaikas nufotkintas ant pievutės, o chorizonto pusė su tolimoje esančia sodyba prilipdyta. Todėl ir plaukučiai tokie išplaukę... Pati kažką panašaus dariau g.gif

Nu persiprašau, jei klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 26, 17:24)
Vaikas nufotkintas ant pievutės, o chorizonto pusė su tolimoje esančia sodyba prilipdyta. Todėl ir plaukučiai tokie išplaukę...

Aš ir pastebėjau tą idealiai lygią juostą, bet pagalvojau, kad ten nuokalnė prasideda, todėl taip atrodo g.gif
Man tik įtartinai pasirodė tas šviesuliukas prie ausytės rolleyes.gif
Na, išnaršysim šios nuotraukos kiekvieną "siūlelį" lotuliukas.gif

Diskusija gerai, bet jei nuotrauka kelia abejonių - už ją nebalsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 26 rugpjūčio 2007 - 16:36
tuoj mes viską išsiaiškinsim dėl tikrumo tos nuotraukos.
šiaip iš tiesų labai pagyvina nuotraukas kai kurie fotoaparatai.

va prašom su paprasta Praktica daryta nuotrauka poilsio bažėje.veja - paprasta žolytė, tik nupjauta gražiai.
user posted image
Atsakyti
Ruste, dėl žolytės žalumo man abejonių tikrai nekyla smile.gif Bet vat tas horizontas g.gif Neišlaikytas santykis toli-arti...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 26, 17:34)
Ruste, dėl žolytės žalumo man abejonių tikrai nekyla  smile.gif Bet vat tas horizontas  g.gif Neišlaikytas santykis toli-arti...

aaaaaa doh.gif
pastebėjau horizintą ir aš.
laukiu originalios nuotraukos į emeilą.
pažiūrėsiu kas ten ir kaip.(bet kogero nesulauksiu, nes ryt anksti ryte važiuojam pajūrin, o antradienį jau balsavimas)

net jie ir fotošopas - meistriškai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 08 26, 17:40)

net jie ir fotošopas - meistriškai padaryta  thumbup.gif

Aha, reikia pripažint, kad fotkė labai graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2007 08 26, 17:47)
nu nesamone,toookias dideles plantacijas veja augina lotuliukas.gif

Nuotraukos autorei leidus informuoju. Augina rulonines vejas. Kam įdomu - informacija google.
Nu aš jūsų nesuprantu g.gif Jums pavydas kažkoks ar ką, kad žmogus moka fotografuot?
Atsakyti
Ramunita,as gi del spalvu ryskumo nesiginciju,n puse zodzio apie tai nesakiau doh.gif biggrin.gif ta horizonto linija man ir sukekele itarima kad netikra fotke,atrodo kad ta sviesi zole sulibtyta su horizontu smile.gif
Atsakyti
na va, gavau originalią nuotrauką, ir jokių kriminalų joje nematau, gal dėl to, kad sumažinta tas sulipdymo įspūdis ir susidaro wink.gif
Atsakyti
Man sita smagi

http://www.supermama...p...&phid=13454

Cia miela nuotrauka, tokia romantiska....

http://www.supermama...p...&phid=13633
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanagee: 26 rugpjūčio 2007 - 18:00
nezinau kaip jums bet man cia labai jau truksta veiduko g.gif
http://www.supermama...p...&phid=13475
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovituxss: 26 rugpjūčio 2007 - 19:32