Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(savanna @ 2010 02 08, 10:50)
Reikia prasitęsti receptą KT, bet poliklinikoje mano ginekologės laikinai nėra, o pas pavaduojančią - minios žmonių užsirašė, todėl nespėčiau laiku nusipirkti KT. Kaip manote, ar gali šeimos gydytoją išrašyti receptą KT? Be recepto nenoriu eiti į vaistines, nes dėl mano apgaulingai jaunos išvaizdos visi mane laiko kokia nepilnamete  doh.gif ir visada paprašo recepto ir atidžiai jį perskaito...

man visa laika recepta israso seimos gydytoja, tik pradedama gerti pasikonsultavau su ginekologe, o del recepto pas ja tikrai neinu.
Atsakyti
Kai pirmą kartą vaistinėje sužinojau šitą naujieną, buvau nemaloniai nustebinta. Po kurio laiko pripratau. Su vienu receptu išvis dvejus metus pirkau KT, kol vaistininkė pastebėjo, kad tas receptas jau persenęs lotuliukas.gif Nors tiek gerai, kad receptas galioja pusmetį... Kas mėnesį vaikščiot pas gydytoją dėl KT recepto, būtų nesąmonė - ir mano, ir gydytojas laiko gaišinimas. Bet, jei padarė tokią tvarką, sakau, gal buvo tokių atvejų, kai be gydytojo moterys labai susigadino sveikatą. Šiaip, mano ginekologė minėjo, kad ES su receptais KT parduoda.

Pirmą receptą buvo išrašiusi ginekologė, dabar neseniai šeimos gydytoja išrašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 31 kovo 2010 - 11:23
daugelyje vaistinių galima įsigyti ir be receptų, smile.gif pasakai pavadinimą ir parduoda, net gražiai prašyti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
bet kai turi recepta,nera jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
na mazai kur sitaip... didelese vaistinese be sansu nusipirkt schmoll.gif as paskutini karta kai pirkau sakiau kad pasibaiges receptas biggrin.gif siaip be recepto visada pirkau iki sio menesio(meciau), bet kiekviena karta einant stresas budavo.
Atsakyti
man tai net keista pasidarė, kai vienoje vaistinėje pikta vaistininkė pareikalavo recepto ir į pasiaiškinimus piktai atsakė "niekuo negaliu padėt, reikia recepto", o kitoje vaistinėje dirbantis vaistininkas apie receptą net nepasiteiravo ir dar specialią nuolaidą pritaikė cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
turiu recepta bet niekad jo nepraso parodyti,kaip pirkau anksciau be jo taip ir dabar apsieinu,man atrodo jiems svarbu kad perki g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2010 05 11, 16:25)
man tai net keista pasidarė, kai vienoje vaistinėje pikta vaistininkė pareikalavo recepto ir į pasiaiškinimus piktai atsakė "niekuo negaliu padėt, reikia recepto", o kitoje vaistinėje dirbantis vaistininkas apie receptą net nepasiteiravo ir dar specialią nuolaidą pritaikė cool.gif  biggrin.gif

didesnese vaistinese visur taip, o dar ir nuo vaistininkes priklauso schmoll.gif karta eilej stovejau kai postinora mergina pirko, tai toki pamoksla atskaite doh.gif koks kieno reikalas-perka vadinas reikia doh.gif
Atsakyti
vaistininkui netinka pamokslauti, bet juk visokiu buna. siaip uzsienyje be recepto kontraceptiku net nesvajok gauti. pirma eini pas gydytoja, nes labai griezta kontrole. pradzioje krauja vis tirdavo, net igriso. bet suprantu, kad reikia. kazkada pati buvau nusprendusi kokius kontraceptikus naudosiu, ir vos nesibaige blogai... as uz grieztesne kontrole.
Atsakyti
as tai kai tik prieme istatyma tai nezinojau smile.gif tai nustebau kai pasake, kad reik smile.gif laksciau pas gine del tu receptu, o poto susiradau vaistine kur duoda be recepto viska ka nori smile.gif ir ramu smile.gif
Atsakyti
istikruju galima gauti ir be recepto, bet eit prasyt, raudonuot, meluot, kad pamirsai ir pan doh.gif kiek ejau visose praso, jei zmoniu nera parduoda, o jei yra arba kelios vaistininkes tai net neprasyt gali schmoll.gif man tai nesamone, kad turi lakstyt receptu, juk pries vartojant vistiek eini pas ginekologe, su ja pasitari, o tik tada perki ir vartoji... nesuprantu as to receptu reikalingumo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 01, 11:36)
istikruju galima gauti ir be recepto, bet eit prasyt, raudonuot, meluot, kad pamirsai ir pan doh.gif kiek ejau visose praso, jei zmoniu nera parduoda, o jei yra arba kelios vaistininkes tai net neprasyt gali schmoll.gif man tai nesamone, kad turi lakstyt receptu, juk pries vartojant vistiek eini pas ginekologe, su ja pasitari, o tik tada perki ir vartoji... nesuprantu as to receptu reikalingumo... schmoll.gif

vat ir ne, nebutinai. visos tikrai nesitaria, ir savo nuoziura nusiperka, pvz syki padariau ir as taip, ir vos blogai nesibaige. pasimokiau ir nebedarysiu.
Atsakyti