Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

o cia tai geras bigsmile.gif gyvenu ne lietuvoj,tad jau keleta metu perku KT is lietuvos...visai neseniai sesuo atveze keturias dezutes KT...apie joki recepta nei kalbos nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
kaip pirkau taip ir perku be recepto thumbup.gif budavo dar anksciau kad kai kur paprasydavo, bet zinau vaistine kur nesuka smegenu ir lengvai parduoda biggrin.gif arba nusiunciu vyra, is jo niekur nepraso thumbup.gif
Atsakyti
nemanyciau kad kontraceptikams reiktu receptu, turetu parduoti be recepto schmoll.gif .
Seip as vienakart prie progos issirasiau recepta ir ji rodau visad, o vaistineje nelabai ziuri i data turbut kada israsytas receptas. Jau pusmeti su tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
Girkitės, girkitės...paskaitys kokie farmacininkai ir nebeleis pro pirštus žiūrėti - pardavinėti be receptų tongue.gif

Kiek pirkau, visuomet klausia, o vieną kartą eurovaistinėje, norėjo pasiimt receptą, nes jis buvo kelerių metų senumo blink.gif
Atsakyti
Nesamone tie receptai. Kai labai man reikejo ir neturejau recepto, niekas nepardave. Supykau. Nuejau pas gydytoja ir isidejau hormonine spirale. Vot ir baiges vaiksciojimas i vaistine su receptu.
Atsakyti
Paklausia visada ar turiu recepta.Bet perku visada toje pacioje vaistineje,tai nusisypso ir paduoda be jo blush2.gif
Atsakyti
Reikia prasitęsti receptą KT, bet poliklinikoje mano ginekologės laikinai nėra, o pas pavaduojančią - minios žmonių užsirašė, todėl nespėčiau laiku nusipirkti KT. Kaip manote, ar gali šeimos gydytoją išrašyti receptą KT? Be recepto nenoriu eiti į vaistines, nes dėl mano apgaulingai jaunos išvaizdos visi mane laiko kokia nepilnamete doh.gif ir visada paprašo recepto ir atidžiai jį perskaito...

Atsakyti
QUOTE(triusisBaxis @ 2010 01 25, 16:47)
kaip pirkau taip ir perku be recepto thumbup.gif  budavo dar anksciau kad kai kur paprasydavo, bet zinau vaistine kur nesuka smegenu ir lengvai parduoda biggrin.gif  arba nusiunciu vyra, is jo niekur nepraso thumbup.gif

kazkada skubiai reikejo, recepto neturejau, tai issiunciau vyra pirkt. apsimete kad pirmakart girdi apie recepta, ir kad siand butinai reik pradet gert smile.gif pardave smile.gif paciai kazkaip nepatogu prasyt butu be recepto, apsimest kad nezinojai doh.gif
Atsakyti
Visada vaistinėje klausdavo, ar turiu receptą, gerai, kad į išrašymo datą nežiūrėdavo, nes receptas išrašytas pusei metų buvo, o aš pas ginekologę lankausi kartą per metus. Iš vienos pusės gerai, kad receptiniu vaistu padarė - ne saldainiai tos tabletės, iš kitos pusės - retas ginekologas skiria tabletes nuodugniai ištyręs ir apžiūrėjęs pacientę, dažnai skiria "iš akies", tai kam tada ir tas receptas...
Atsakyti
As manau kad nesamone padare su tais receptais. 16 matu geriu KTir visada buvo be problemu, o dabar kas puse metu pas gyditoja lakstik.
Atsakyti
gal tame suo ir pakastas-esam priverstos kas pusmeti tikrintis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kepejele @ 2010 03 05, 13:00)
gal tame suo ir pakastas-esam priverstos kas pusmeti tikrintis ax.gif mirksiukas.gif

tai, kad ne visada ir tikrina ax.gif
man ginekologė du kartus išrašinėjo kt be jokių tyrimų, abu kartus netiko. Kadangi prieš tai buvau vartojusi vienas ir nejaučiau jokių šalutinių poveikių, tai sekantį kartą užsukusi pas šeimos gydytoją paprašiau, kad išrašytų receptą ir sėkmingai toliau geriu tas, kurias gerdavau anksčiau.
Tiesa, per 7 mėn vaistinėje nei karto neprašė parodyti recepto, o sesuo 2 metus pirko su tuo pačiu receptus, nors jis buvo išrašytas mėnesiui rolleyes.gif
tai nemanau, kad ta receptų sitema ką nors pakeitė...
Jei jau imtis kokių priemonių, tai reikia griežtai, o dabar tik žmonėms nepatogumų pridarė smile.gif
Atsakyti