Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(julya @ 2009 08 14, 20:53)
i kuria eini ?

aš Marijampolėj camelijoj perku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 08 16, 14:34)

aaa, hm o man reik Vilniuj rast kur be recepto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 16 rugpjūčio 2009 - 13:14
aš dabar išvažiuosiu į kauną studentaut tai teks eit išsirašyt receptą prieš išvažiuojant kad bėdų nekiltų blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 08 16, 14:34)

Pastebejau, kad Camelijoj be recepto lengviausia isigyti 4u.gif Tiek Kaune, tiek kai Jonavoj pirkdavau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo schatzi: 20 rugpjūčio 2009 - 11:29
o tai kurioj vaistinei vilniui be recepto parduoda?
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 21, 20:32)
o tai kurioj vaistinei vilniui be recepto parduoda?

visose mirksiukas.gif
as jau 8 menesius be recepto perku, vis neprisiruosiu pas ginekologe nueit , kad israsytu nauja
vaistinej pasakau kad siandien reikia butinai pradet gert, o pas gine jau velu, ir tik dabar pamaciau kad recepta pameciau, na zodziu nerandu, ir visada parduoda
na aisku geriau kad nebutu zmoniu, jei ilga eile uz nugaros stoves tai gali ir neparduot
Atsakyti
QUOTE(zazaza @ 2009 10 21, 20:50)
visose  mirksiukas.gif
as jau 8 menesius be recepto perku, vis neprisiruosiu pas ginekologe nueit , kad israsytu nauja
vaistinej pasakau kad siandien reikia butinai pradet gert, o pas gine jau velu, ir tik dabar pamaciau kad recepta pameciau, na zodziu nerandu, ir visada parduoda
na aisku geriau kad nebutu zmoniu, jei ilga eile uz nugaros stoves tai gali ir neparduot

aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 21, 21:32)

o jeigu nebeparduos man be recepto? biggrin.gif ka tada daryt? as tai jo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 21, 21:40)
aisku smile.gif
Papildyta:

o jeigu nebeparduos man be recepto? biggrin.gif  ka tada daryt? as tai jo neturiu biggrin.gif

tada i kita eik, vistiek kazkurioj parduos
vienoj vaistinej vyras vaistininkas buvo, tai iskart dave be jokiu kalbu ar klausimu thumbup.gif

Atsakyti
as visada su receptu einu, nors budavo metas, kai be recepto parduodavo... g.gif bet manau, kad geriau su gydytojo prieziura, nes maza kas...
Atsakyti
dar diskusijas vedat ar reik recepto, kur pardavineja be blink.gif blink.gif
pirmiausia negerbiat saves, savo sveikatos, vaistininku,gydytoju. kaip imanoma per pusmeti nerasti laiko pasirodyti gydytojui, panos stebinat mane???
lankiausi vaistinese ES salyse,visur tvarka, niekam ir nekyla minciu be gydytojo recepto gauti receptini vaista...
viliuosi, kad ir lietuveleje greitai bus laikomasi istatymu musu paciu saugumui
Atsakyti
Girdejau, kad pleistrui visai recepto nereikia
Atsakyti
pleistras kaip ir kiti kontraceptikai yra receptiniai vaistai
Atsakyti