Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(Cashmere @ 2009 05 21, 10:22)
Aš ir už receptus, labai gerai padarė, į naudą tas, kad nepirkinės nepilnametės, kuriom draugės pataria, o ne gydytojas. Be to į naudą, kad tuo pačiu pasitikrini pas ginę, nes savo noru reta nueina profilaktiškai

Tai kad nepraso tu receptu, kas bepirktu.
Atsakyti
Aš nešiojausi KT receptą apie 1,5 metų, nors irgi galiojo tik 6mėn. jau ten ir apibraukytas buvo pačių vaistininkiu, pas kitą nueini, nieko nesako, kol galiausiai vienoj vaistinėj užsiroviau taip sakant biggrin.gif atėmė tą receptą ir liepė naują išsiimt biggrin.gif db išsiėmiau naują, bet nusprendžiau, kad laikas mest, nes jau per ilgai geriu... o šiaip tai būdavo ir vyras nuperka man, ir neprašo jokio recepto, pasako, kad lovoj guli, serga, nu ir ką tu jom biggrin.gif buvau kelis mėn ir užkišus kažkur tą receptą, tai apsimesdavau, kad knisu rankinuką ir nerandu, tai atsibosdavo jom laukt ir parduodavo.. jau į galą nervuodavo, nors ir turėdavau aš jį.
Atsakyti
Mano receptas jau prie pabaigos galiojimo, tai vaistininke paklause gal norite nusipirkti 6 dezutes, kad nereiktu naujo recepto israsineti artimiausiu metu..
O viena karta teko pirkti be recepto, nes buvau pamirsusi pasiimti ir ta diena reikejo pradeti gerti. Tai vaistininke nelabai norom pardave ir pasijutau nelabai maloniai atrodo, kad buciau kokia paaugle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 05 31, 21:36)
Kontraceptiku receptas galioja puse metu mirksiukas.gif Manau pries jam baigiantis,galejote nauju apsirupinti mirksiukas.gif Daugumoje vaistiniu net nepraso receptu, kai kur tenka tik parodyti, o eurovaistineje atzymi, kad viena pakuote ar kelios nupirktos doh.gif

Nei as ji turejau, nei jis man reikalingas irnesakyk.gif Ir taip parduoda, vargsiu as ten del kazkokio talonelio pas gine, po to dar eilej prie kabineto, kad popiereli parasytu doh.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2009 05 27, 18:02)
Nepatinka man sis istatymas  schmoll.gif
Dabar kaip tik baigesi receptukas, paskambinau uzsirasyti pas gine, o man sako :- Laisvu gydytoju nera, viskas uzrasyta net birzelio menesiui"  doh.gif  ot.... kaip saunu.
Lai geriau jau nepilnametes geria kontraceptikus, o ne koki Postinora, ar darosi abortus.

Gali tiesiog ateit pas gine ir paprasyt,kad israsytu receptuka...man seimos gydytoja parasius buvo recepta. pusei metu.
Lai geriau nepilnametes prezervatyvus naudoja nei KT. suzinojus is draugiu,kad yra kt ir perkas. Nieko shaunaus nematau. Jums Blogai,kad jos pastinora geria? ar abortus? o ne blogai,kad nieko nezinant,nepasitarusios su ginem pirktu KT. kame logika? g.gif
Atsakyti
Na, as asmeniskai nieko blogo nematau, kad reikia receptu. Pas gydytoja tada turi nueiti ir pasitikrinti. O man recepta israse pusmeciui, bet jis jau seniai praejo, bet vis dar parduoda. Ir beje, visa laika perku eurovaistinej ir dar nei karto nerase kainos ant recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2009 07 25, 13:59)
Na, as asmeniskai nieko blogo nematau, kad reikia receptu. Pas gydytoja tada turi nueiti ir pasitikrinti. O man recepta israse pusmeciui, bet jis jau seniai praejo, bet vis dar parduoda. Ir beje, visa laika perku eurovaistinej ir dar nei karto nerase kainos ant recepto smile.gif

drinks_cheers.gif
Pati tikrai nenueičiau kartą per metus. Nepatinka man tie daktariukai. O dabar sau smagiai kas met žygiuoju ir žinau kad esu sveika, va ax.gif
Pirmą kart pas ginekologą nuėjau kai buvo 21. Bijojau be proto. Bet reikėjo med. pažymos vairavimo pažymėjimui. Kada būtų buvęs antras kartas niekas nežino, jei nebūtų reikėję recepto. Antrą kart dar buvo baisu, bet po to pakeičiau gydytoją, tai dabar einu taip kaip pas Okulistą lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot kur Vilniuje tikrai be recepto galima isigyti? skubiai reikia,o pas gydytoja siuo metu nera galimybes nueiti verysad.gif
Atsakyti
Man receptuka israse be termino bigsmile.gif nu fain tik as pati apsilankau karta per metus nes problemyciu yr,o dar ir spirale zadu det tai reikes tikrai ir uztikrintai pas daktarus varyt biggrin.gif
Atsakyti
As pries tuos receptus, pati vartoju KT daug metu, nuejau (su receptu) I Camelia vaistine Kaune prie kliniku - tai pakraupau vaistininkes elgesiu - eile zmoniu, vyras mano kartu, o ji man kad pradejo pamoksla skaityt apie tai, kad man venos turi pradet kimstis ir pan.. Juk ginekologe paskaita atskaito pries israsydama recepta.. Kaip geda buvo..Juk net nezino, kiek laiko as jas vartoju, juk suaugus moteris.. blink.gif
Atsakyti
aš kiek pirkus niekada nerodžius recepto ir visada be problemų gaudavau, bet einu visada į vieną vaistinę kurioj esu užtikrinta kad gausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 08 14, 18:56)
aš kiek pirkus niekada nerodžius recepto ir visada be problemų gaudavau, bet einu visada į vieną vaistinę kurioj esu užtikrinta kad gausiu 4u.gif

i kuria eini ?
Atsakyti