Perkant kontraceptikus, pastebėjau, labai priklauso, koks tas kontraceptikas, vieniems reikia recepto, kitiems ne, tiksliau paklausia, jei neturi, tai vienam mėnesiui parduoda ir be jo. O pasitikrinti pas ginekologę tikrai reikia, nes kitaip ne visos prisiverčia vis tik.
Aš ir už receptus, labai gerai padarė, į naudą tas, kad nepirkinės nepilnametės, kuriom draugės pataria, o ne gydytojas. Be to į naudą, kad tuo pačiu pasitikrini pas ginę, nes savo noru reta nueina profilaktiškai
Nepatinka man sis istatymas
Dabar kaip tik baigesi receptukas, paskambinau uzsirasyti pas gine, o man sako :- Laisvu gydytoju nera, viskas uzrasyta net birzelio menesiui" ot.... kaip saunu.
Lai geriau jau nepilnametes geria kontraceptikus, o ne koki Postinora, ar darosi abortus.
Dabar kaip tik baigesi receptukas, paskambinau uzsirasyti pas gine, o man sako :- Laisvu gydytoju nera, viskas uzrasyta net birzelio menesiui" ot.... kaip saunu.
Lai geriau jau nepilnametes geria kontraceptikus, o ne koki Postinora, ar darosi abortus.
Zinoma, kai nueini pas gine recepto kontaceptikam ir ji tave apziuri, tai Bet jei tu tai ginei ir tavo sveikata dzin, tai paraso ta recepta ir viso gero. Todel pas gine nebuvau jau pusantru metu. Eiciau pas kita, bet nera pasirinkimo Ir kontraceptikus raso jinai ne tuos, kurie tinka, o tuos, kurie jai atrodo tinkami Todel perku be recepto, jei neparduoda vienoj, tai parduos kitoj Daugiau dvieju dar neteko apeiti
Papildyta:
Visiskai sutinku Gal ir turi sis istatymas pliusu, bet, man atrodo, yra daugiau minusu.
Papildyta:
QUOTE(La.lune @ 2009 05 27, 18:02)
Visiskai sutinku Gal ir turi sis istatymas pliusu, bet, man atrodo, yra daugiau minusu.
QUOTE(La.lune @ 2009 05 27, 18:02)
Čia jau pačios apsileidimas nesakyk, įstatymai čia ne prie ko... Visos žino kad pas gerą ginę reikia laukt apie mėnesį, galėjai iš anksto pagalvoti
QUOTE(amesteja @ 2009 05 28, 13:35)
Čia jau pačios apsileidimas nesakyk, įstatymai čia ne prie ko... Visos žino kad pas gerą ginę reikia laukt apie mėnesį, galėjai iš anksto pagalvoti
Nebutinai. Mano gine dirba tik kelias val per savaite. Yra nestukiu prieziura, yra su problemom, o cia del tu receptu kiek dasidejo Bandziau 3k. uzsiregistruoti - neisejo: tai atostogoa, tai paskambinau per velai 10min., tai talonu nebera Vienu zodziu š...
Nepraso tu receptu. Bent jau ziedui...
jau daug kartų pirkau KT be recepto ir problemų neturėjau o jei įstatymo pliusai tik dėl pasitikrinimo tai bet kuri protinga moteris ir taip supranta kad reikia nueiti, anksčiau ar vėliau prisiruošia bet nedelsia metų metus
QUOTE(aide @ 2009 05 28, 13:24)
Nebutinai. Mano gine dirba tik kelias val per savaite. Yra nestukiu prieziura, yra su problemom, o cia del tu receptu kiek dasidejo Bandziau 3k. uzsiregistruoti - neisejo: tai atostogoa, tai paskambinau per velai 10min., tai talonu nebera Vienu zodziu š...
Kontraceptiku receptas galioja puse metu Manau pries jam baigiantis,galejote nauju apsirupinti Daugumoje vaistiniu net nepraso receptu, kai kur tenka tik parodyti, o eurovaistineje atzymi, kad viena pakuote ar kelios nupirktos
Norfos vaistinėj ir spiralei prašė recepto Lyg aš pati ją įsidėčiau be gydytojos pagalbos
geras, net nzn kad recepto reikia