Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

O manes visada paklausia..ir skirtingose vaistinese perku..bet kol as ta recepta randu,istraukiu tol vaistininke jau buna imususi tuos vaistus..
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 12 31, 14:02)
...o manes va neseniai pirmasyk paprase (100 metu vaistine)... Neturiu sakau... tada vogciom istrauke is pakuotes viena lapeli ir greitai pardave... Pasijutau kaip koks kriminalinis elementas. Reiks eit pas gydytoja ir issirasyt recepta. Bet visa tai nu labai labai juokinga, nes ta pati gydytoja, paklausta patarimo, surase man ant lapuko bene 7 pavadinimus ir ne nemane ka nors man parinkineti, sake tiesiog pabandyk, vienom tinka viena kitom kita... Taip kad cia eilinis reveransas Europos sajungai sitie receptai tikriausiai, naudos is to niekam nera, nebent ginekologams: as priklausau komerciniam sveikatos centrui ir eilinis vizitas pas ginekologa man kainuoja 97 lt...

teisybė gryna... drinks_cheers.gif

mančs irgi jau paprašė recepto, gerai, kad turėjau... perku vis kitose vaistinėse, pažįstamų neturiu, taip kad jau susitaikiau, kad be recepto nebandysiu pirkti...
Atsakyti
O Pharmatex/Patentex zvakutes parduodamos be recepto? Kazkaip anksciau galvojau, kad jos receptines, dabar ziuriu, kad lyg ir ne... tai kaip yra is tikruju? Ar kazkas pasikeite, ar kazka maisau? Dekui uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo,jei jau padarys su receptu tai jaunimas prisigamins vaikiukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 01 13, 16:42)

labas visoms:)
jau nesamone, kad dar KT su receptais pardavines:((((
Atsakyti

Tai juk Lietuvoj gimstamumas mazeja, juk reik kazkaip skatinti gimstamuma g.gif lotuliukas.gif

Dar tegul prezervatyvai buna tik su receptu doh.gif Ir Lietuveleje bus kruva vaikiuku doh.gif
Atsakyti

o tai jeigu tas pats jaunimas beveik nieko nezinodamas pirks bet ka ir rys kaip saldainiukus, tai bus geriau? g.gif tam, kad neprisidarytu vaikiuku, taigi yra ir kitokiu priemoniu - ne tik tabletes..
Atsakyti
Kol kas kiek pirkau, tai neteko susidurti su vaistininke prasancia recepto smile.gif Nors as ji ir turiu. Ir man ji israse ne ginekologe, o seimos gydytojas biggrin.gif
Atsakyti
manes ir kai pleistra perku nepraso smile.gif moterys moteri supranta smile.gif
juk uz pasekmes atsako pats:)
Atsakyti
Buvau kazkada to recepto, bet kita karta nejau, nes neturjeua laiko. Bet jo ir neprireike, nes vis nueinu ir Eurovaistine ir perku kontraceptikus, kartais papraso recepto, bet tiesiog pasakau, kad neturiu laiko jo gaut, nes tuoj pat reikia isgert ir parduoda thumbup.gif

Siaip nera tie receptai baisu, man israse pusei metu i prieki, taigi pas ginekologe reikia eit tik kas pusmeti. Galima izvelgt ir geru dalyku, bent turesit proga kas pusmeti sveikata pasitikrint smile.gif
Atsakyti
Merginos receptas galioja puse metu, plius mano daktare skliausteliuose parase (nuolatiniam vartojimui) taigi as receptu naudojausi visus metus, o gal ir daugiau kol is naujo pasitikrinau pas ginekologe ir ji man israse nauja recepta ir vel pusmeciui mirksiukas.gif o kiekvienoje vaistineje, na beveik kiekvienoje, ant recepto vis kaina vaistu uzrasydavo, tad eilute buvu nusidriekusi ohoho kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 04, 21:52)
Eilinis apsurdas Lietuvoj su tais receptais.

Nemanau taip. Čia puikus paskatinimas nueiti pasitikrinti sveikatą, man tas pasitikrinimas buvo laaaabai į naudą. O jei jau gauni receptą pusmečiui, tai tikrai jį galima nauodot visus metus, prie datų jau taip nesikabina.

QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 10 04, 22:03)
recepto nepaima bet ant recepto pazymi kad jau buvo nuprikta viena pakuote ax.gif mano recepte pvz parasyta diane35(3pak)kai viena nupirkau vaistininke pazymejo kad liko dar 2.taigi viskas tvarkingai smile.gif

O man tik vienoj vaistinėj kažką užrašė, kainą berods, o kitur nieko.
Atsakyti