iki siol niekas recepto neprase.
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 12 17, 21:31)
iki siol niekas recepto neprase.
Tikrai???!!!! Na zinoma-yra istatymai,turi buti ir apstatymai!
Aš tai jau porą kartų pirkau KP, tai turiu ir receptą, kurio niekas neprašė, bet nebus nervų jei paprašys, aš vis tiek reguliariai vaikštau pas ginę, todėl ir vėl išsirašysiu kai anas nebegalios...
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 18, 11:35)
Tikrai???!!!! Na zinoma-yra istatymai,turi buti ir apstatymai!
TIKRAI!atsimenu spalio menesi vaistininke tik paklause ar turiu recepra,sakau neturiu.bet nieko daugiai nesakius padave vaistukus
Buvau svaitgalį vaistinėje kaip tik mergina pirko KT , vaistininkė paklausė ar turi receptą, ta sako turiu. Tai vaistininkei pakako tik to pasakymo net neprašė parodyti receptą.
o man siandien nepardave EVRA pleistro.paprase parodyt recepta.aisku,jo neturejau.bandziau susitart,bet i kalbas nesileido. taip ir isejau nenusipirkusi(ir po teisybei dar kazkiek pazeminta ).idiotiska tvarka.
Tai kam eit be recepto? nebutu jokiu kalbu.
Ech, motereles... Man kazkaip keista, kad taip visos pasipiktinusios del tu receptu. Tikrai.
Ech, motereles... Man kazkaip keista, kad taip visos pasipiktinusios del tu receptu. Tikrai.
QUOTE(Rosemary @ 2007 12 21, 17:14)
Tai kam eit be recepto? nebutu jokiu kalbu.
pasakyk priezastis kam suaugusioms moterims, kurios sakykim jau metus laiko geria tas pacias KT ( ar naudoja pleistra) eiti pas gydytoja?
Profilaktiskai uztenka 1 karto i metus. Receptus israso trumpesniam laikui - kur logika?
As jau savo nuomone aiskinau keleta puslapiu atgal. Suauges zmogus nereiskia atsakingas, ypac uz savo sveikata. Gerai zinom, kaip pas mus yra - skauda, ai, isgersiu kokia tablete, pas gydytoja nera laiko.
Man israsydavo recepta 9 pakuotems. Tai mazdaug ir iseidavo vienakart per metus apsilankymas, o ir taip turejau dazniau lankytis del pienliges.
Man israsydavo recepta 9 pakuotems. Tai mazdaug ir iseidavo vienakart per metus apsilankymas, o ir taip turejau dazniau lankytis del pienliges.
QUOTE(Rosemary @ 2007 12 21, 20:53)
As jau savo nuomone aiskinau keleta puslapiu atgal. Suauges zmogus nereiskia atsakingas, ypac uz savo sveikata. Gerai zinom, kaip pas mus yra - skauda, ai, isgersiu kokia tablete, pas gydytoja nera laiko.
9 pakuotes yra 9 menesiai - ar as cia skaiciuoti nebemoku?
Ir jeigu tu turi problemu del kuriu turi lankytis dazniau, kodel galvoji kad ir kiti jas turi?
QUOTE(Rosemary @ 2007 12 21, 20:53)
vien nueiti pas gydytoją nereiškia atsakingumą už sveikatą: gydytojas pažiūrės (ne į akis, nene, kokio brando daikčiukus ant stao laiko) - aha,taip, tau bus pleistras, tau rožinė mažylė (koks vardas mielas), tau žiedas. Sudie.
O dėl tokio "atsakingo parinkimo" laukti eilėj arba mokėti privačiam tikrai nėra noro.
Turiu tuos receptus, išrašo 12 mėn, bet esmė, kad ten nuėjus tikrai jaučiaus laiką švaistanti.
Gerai jau, as nesigincisiu daugiau sia tema o tai uzpuolsit, kaip matau, tikriausiai as tik viena esu UZ receptus