Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(cacukas @ 2007 11 08, 14:14)
Na va as jau praeita savaite buvau pas ginekologę, išsirašiau receptėlį 6 mėn. buvau euro vaistinėje ir nusipirkau, o recepto niekas nepaparašė...  biggrin.gif

o manes paprase receptuko, matyt nuo vaistininkes priklauso, o ginekologe man israse recepta isvis visiems metams i prieki, kadangi isvaziuoju tai tipo, kad urmu uzsipirkciau biggrin.gif
Atsakyti
kai eisiu receptuko reiks ir man sakyti,kad isvaziuoju kur nors i uzsieni,tai ir man metams duos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi sakiau ,kad isvaziuoju, tai dave 6 pakuotems, bet pats receptas galioja tik menesi sad.gif
Atsakyti
O man vaistininkė aiškino, kad tas pats receptas viesiems metams galios. Kurio aš dar neturiu blush2.gif
Atsakyti
Tai nuo dabar jau KT reikia recepto?Geras kokia nesamone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,tad teks kiekviena menesi pas ginekologe lankytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 09, 20:44)
Tai nuo dabar jau KT reikia recepto?Geras kokia nesamone lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,tad teks kiekviena menesi pas ginekologe lankytis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o skaitei visą temą? Ar bent jau pavadinimą? biggrin.gif Recepto jau nuo rugsėjo reikia.
Atsakyti
nu bet tikrai kuo toliau tuo graziau, nesamone visiska. aciu dievui jau nebegeriu KT tai ir problemu maziau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.as lekiau pas gine visa susilus,o nuejus pasake,kad jos nera blink.gif .gerai,kad paprasiau savo seimos gyd,kad israsytu,bent viena pakuote,tai israse ok.gif .laiminga nulekiu i vaistine,o ten apie recepta net neuzsimine blink.gif .pagalvojau,kad tas burbulas tik tam kartui buvo ispustas.kai viskas aprims,tai vel kt pardavines be receptu(ten,kur ju praso) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke23: 11 lapkričio 2007 - 16:06
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 11 11, 17:00)
sveikos.as lekiau pas gine visa susilus,o nuejus pasake,kad jos nera blink.gif .gerai,kad paprasiau savo seimos gyd,kad israsytu,bent viena pakuote,tai israse ok.gif .laiminga nulekiu i vaistine,o ten apie recepta net neuzsimine blink.gif .pagalvojau,kad tas burbulas tik tam kartui buvo ispustas.kai viskas aprims,tai vel kt pardavines be receptu(ten,kur ju praso) biggrin.gif
user posted image

kaip cia suprast ta "nera"? g.gif buciau ksnadala pakelus, absoliuti nepagarba zmogui...
Atsakyti
o sakykit, nurejus pas ginekologa del receptuko, atliekama nors kokia apziura ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 11 11, 22:38)
kaip cia suprast ta "nera"? g.gif  buciau ksnadala pakelus, absoliuti nepagarba zmogui...

sake netiketai isejo is darbo,kita,geresne pareina dirbti. g.gif
Papildyta:
o del apziuros tai negaliu pasakyt.manau jei nenori nieks ir nesodins i kede

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke23: 12 lapkričio 2007 - 14:22
Kai suzinojau, kad KT bus tik su rerceptu parduodamos, truputi sunerimau.. Nes mano gydytoja dirba tolokai, tai kiekviena karta neprivazinesi...
Bet jau trecia (po rugsejo 1 d.) pakuote sekmingai perku ir niekas net neuzsimena, kad reikia recepto g.gif
Tai ir zinok, zmogau, ar jo is tikruju reikia ar tai tik ispustas burbulas buvo unsure.gif
Atsakyti