Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(Frinja @ 2007 10 24, 08:20)
Va kas mane nervina, kad niekam ta tvarka nepriimtina, visi tik pyksta ir niekam tai nepadeda. Kas dabar be ginekologų (ypač privačių) ką nors laimi?

kasmet priverstos profilaktiskai pasitikrint moterys, nemanau, kad daug kas eina siaip..
Atsakyti
o gal aks zinot kur Antakalnyje nusipirkt cilest be receptuko?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 10 24, 20:46)
kasmet priverstos profilaktiskai pasitikrint moterys, nemanau, kad daug kas eina siaip..

nueini pas gydytoją ir sakai: "Man reikia recepto". Išrašo. Išeini.

Jei prašai patikros nuėjus, tai ir šiaip nueitum. Kurios šiaip neina, jos ir neprašo.

Išvada: kaip ir sakiau: niekas iš to nelaimi.
Atsakyti
Na va, vakar buvau pas ginekologę ir išsirašiau tą prakeiktą receptą. Bet vis tiek iš pradžių reikės pirkti ir nesakyti, kad jį turiu. Žiūrėsime ar parduos. ax.gif
Atsakyti
Prieš savaitę Akropolio Eurovaistinėj paklausiau, ar parduos be recepto, sako jei žinot tiksliai kokių, tai parduosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2007 08 13, 16:55)
Sveikos,
nežinau, ar naujos tos mano naujienos, bet šiandien buvo priblokšta vaistinėje, kai pasakė, kad nuo rugsėjo pirmosios visos KT bus parduodamos tik su receptu.  g.gif
Pati KT geriu todėl, kad man gydytoja išrašė visokiems negalavimams gydyti, geriu tai vienas, tai kitas jau 7 metai, bet recepto neturiu. Tai dabar turėsiu eiti pas kitą ginekologę (nes maniškė nebedirba), mokėti už konsultaciją 100 Lt. O dar kol pakliūsiu!  doh.gif
Aš suprantu, kad KT ne saldainiukas, bet juk galėtų kur nors informuoti, kad ir prieš pusmetį vaistinėse. Įsivaizduoju, kad mano šokas būtų buvęs daug didesnis, jeigu būčiau nuėjusi po rugsėjo pirmosios...  ohmy.gif

na as siuo metu gyvenu airijoje,tai man niekas negales atsiusti ju.nasamone sugalvojo.dabar turesiu grysti i lietuve ir maziausei pusmeciui uzsipirkti.nauju pradeti nesinori,nes pstojau su vienom.kol pripratau prie situ,kad nepastoju ir pn.nezinaau kas sugalvojo sita nesamone,bet ji man nepatinka
Atsakyti
as jau uzsirasiau pas gine kita savaite,tai dabar sirdy ramu vacation4.gif .tik idomu keliems menesiams gausiu receptuka g.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kuri galėsit patarti.. Aš neseniai persikėliau į Vilnių ir gavosi taip kad pirmadienį turiu pradėti gert KT, kurių nebeturiu. Gal galit pasakyt vaistinę Vilniuje kurioj neprašo recepto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2007 11 07, 00:25)
Gal kuri galėsit patarti.. Aš neseniai persikėliau į Vilnių ir gavosi taip kad pirmadienį turiu pradėti gert KT, kurių nebeturiu. Gal galit pasakyt vaistinę Vilniuje kurioj neprašo recepto?  blush2.gif

taigi paprasyk graziai, pasakysi kad rytoj gert ir duos, pasakyk kad sekanciam menesiui turesi, kad nespejai issirasyt. smile.gif
Atsakyti
teks turbut taip daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 11 06, 18:05)
as jau uzsirasiau pas gine kita savaite,tai dabar sirdy ramu vacation4.gif .tik idomu keliems menesiams gausiu receptuka g.gif
user posted image

As dabar net nezinau kuriam tiksliai laikui duoda recepta, bet zinau tik tiek kad kiekviena menesi issirasineti nauja recepta tikrai nereikia. Man gine israse recepta, nuejau kontraceptines nusipirkau ir vaistininke parodzius recepta grazina ji atgal, reiskia kita menesi su tuo receptu galesiu vel imti vaistus rolleyes.gif
Atsakyti
Na va as jau praeita savaite buvau pas ginekologę, išsirašiau receptėlį 6 mėn. buvau euro vaistinėje ir nusipirkau, o recepto niekas nepaparašė... biggrin.gif
Atsakyti