man irgi rugsejo pirmom dienom nepardave, pasijutau tikrai nejaukiai...
nu bet sunervino tai konkreciai, nes vaistus kaip tik ta diena pradeti gerti reikejo... gerai, kad radau dar pora tableciu is neteisingai isgertos pakuotes kadangi pas mano gydytoja eiles porai savaiciu i prieki, kita diena tiesiog pasiunciau drauga i vaistine. parejo su KT
QUOTE(uItra @ 2007 10 17, 18:28)
man irgi rugsejo pirmom dienom nepardave, pasijutau tikrai nejaukiai...
nu bet sunervino tai konkreciai, nes vaistus kaip tik ta diena pradeti gerti reikejo... gerai, kad radau dar pora tableciu is neteisingai isgertos pakuotes kadangi pas mano gydytoja eiles porai savaiciu i prieki, kita diena tiesiog pasiunciau drauga i vaistine. parejo su KT
Man praeitą mėn vyras nupirko , o šiand bandysiu pati
Mano draugė vaistininkė, šiuo metu augina leliuką. Susitikus užklausiau apie tuos receptus, tai ji man sako - KT seniai yra recepčiai vaistai, tik nebuvo taip griežtai. O parduot parduoda ( bent jau Camelija Šakiuose), tik reikia konkrečiai sakyt, kokių noriu, o ne "ką galite pasiūlyti...".
keblina tas receptas viska
ai, dbr uzsipirkau daug ju ir gerai... o su vienu receptu man pardave 6 pakuotes.. na sesiems menesiams
na dabar jau praso, eurovaistinej hypermaximoj, bet pasakiau kad senai vartoju , kad gydytojos paskirta, ir pardave...bet va uz yesminelle sumokejau gal 44ar 48..labai pabrango
siaubas, kainos tai ziarios
siandien sekmingai maximoj eurovaistinej uzsiprekinau ir niekas apie joki recepta net neklause.
Va ir aš praeitą ketvirtadienį papuoliau. Tipo "o receptuką turit?" Užsipuoliau: kokiį? nuo kada? kaip taip neinformavus iš anksto? Kodėl pavyzdžiui prieš tris mėnesius negalėjo pranešti,kad bus reikalaujama. Būtume nuėjusios ramiai, pas gydytojas, gavusios receptus ir nereiktų bartis. Tai vaistininkė tipo susimylėjus davė, be pasijutau kaip išmaldą gavusi.
Iš nepilnamečių tegu paso reikalauja, juk nepilnamečiam atrodo vaistų JOKIŲ negalima paduoti. Vyras mano įsiuto, esą čia toks būdas gimstamumą didint?????? Tai rimtai, dar prezervatyvus tegu "užreceptuoja"!!!!!
O gydytoja receptą išrašo iškart šešiem lapeliam?
Gal ir man reik vyrą pasiūst,kad nupirktų kitam mėnesiui, kol pas gydytoją sulauksiu eilės. Ten ir taip mėnesinės eilės budavo...
Iš nepilnamečių tegu paso reikalauja, juk nepilnamečiam atrodo vaistų JOKIŲ negalima paduoti. Vyras mano įsiuto, esą čia toks būdas gimstamumą didint?????? Tai rimtai, dar prezervatyvus tegu "užreceptuoja"!!!!!
Gal ir man reik vyrą pasiūst,kad nupirktų kitam mėnesiui, kol pas gydytoją sulauksiu eilės. Ten ir taip mėnesinės eilės budavo...
QUOTE(Siguliukas @ 2007 10 23, 20:00)
Va ir aš praeitą ketvirtadienį papuoliau. Tipo "o receptuką turit?" Užsipuoliau: kokiį? nuo kada? kaip taip neinformavus iš anksto? Kodėl pavyzdžiui prieš tris mėnesius negalėjo pranešti,kad bus reikalaujama. Būtume nuėjusios ramiai, pas gydytojas, gavusios receptus ir nereiktų bartis. Tai vaistininkė tipo susimylėjus davė, be pasijutau kaip išmaldą gavusi.
visu pirma, rugseji perkant vaistus farmacininkes informavimo, kad reikia recepto ir kita menesi prasom turet. bent kiek pasiskaitau postu.
antra - israsytas receptukas ilgalaikis - metams tai nebijok, nereiks kas menesi eiti
trecia - prezevatyvai gi ne vasitai.. o cia hormonai, na, ner jie tokie nekalti, kaip kad rekmalioja kt gamintojai.. vien salutini poveiki pasiskaityk.
as siandein nuejau pirkti, vaistininke sako : "o recepta turite?" sakau - taip zinoma, tai ji net "ooo, sako, pirmas zmogus su receptuku atejo - super" net nuotaika pakele..
Siandien vienoj vaistinej KT nepardave. Turbut del to, kad vaistinej buvo daugiau zmoniu. Nuejau i kita. Vaistininke recepto neprase tik apsidaire ar niekas nemato ir dar paburbejo kas cia per nesamone, kad receptu reikalauja
QUOTE(Pandora @ 2007 10 23, 22:20)
Siandien vienoj vaistinej KT nepardave. Turbut del to, kad vaistinej buvo daugiau zmoniu. Nuejau i kita. Vaistininke recepto neprase tik apsidaire ar niekas nemato ir dar paburbejo kas cia per nesamone, kad receptu reikalauja
Va kas mane nervina, kad niekam ta tvarka nepriimtina, visi tik pyksta ir niekam tai nepadeda. Kas dabar be ginekologų (ypač privačių) ką nors laimi?