Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

o vaistinėje prie manęs be recepto parduoda, beje irgi camelia biggrin.gif man tai nepatinka kad būtent man be recepto neparduotų KT, bet pagalvoju apie paaugles, kurios visos perka tas pačias KT, kaip ir draugė, nors net nežino ar tinka joms ar ne.. doh.gif
Atsakyti
Na vat as buvau pas eimos gydytoja, tai ji man israse, nebutina eiti pas ginekologe.. smile.gif bet vistiek as manau, kad visiskas apsurdas.. gydytoja tokios pacios nuomones....
Atsakyti
o as tik dabar si skyreli paskaitinejus supratau, kad du menesius Yarina jau geriu (ne pagal kvaila istatyma mirksiukas.gif ). Va siandien nuejau i Eurovaistine ir ramiai nusipirkau. Buvau girdejus, kad planuoja KT padaryti receptinemis, bet maniau, kad taip tik pasnekejo ir pasibaige
O pasirodo klydau bigsmile.gif Matyt vaistininke, kai ramios akim KT paprasiau paziurejo i akis pati soka gavo, kad tokia nagla kliente pasitaike biggrin.gif ir pardave net nieko nepasakius smile.gif
Atsakyti
Na va, betvarkė smile.gif
Aš irgi susišaudžiau receptą, bet vyras nusprendė ant bajerio pabandyti nusipirkti be recepto. Ir ką? Vienoje iš labiausiai lankomų eurovaistinių net nepaprašė jokio recepto smile.gif Taigi turiu ir KT ir receptą dabar smile.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas nusipirkau KT be recepto ax.gif
Atsakyti
mano nuomone, sitas reikalas su KT receptais totali nesamone. o parduoda be recepto laisvai, kaip ir kitus receptinius be recepto gali nusipirkti vaistus. recepta tik parodai ir vsio - anos gi nei kopijos nedaro nei reikalo tokio joms visus receptus kazkur kaupti. cia nuo pacios vaistininkes priklauso manau - parduos neparduos. kas irodys kad tu be recepto buvai? ar kad buvai su?
...isvis KT savitarnoj turi buti...ir dar milijonas visokiu vaistuku anam galui smile.gif moterys pacios vos ne daktares ir zino geriausiai kas joms tinka jau ar ne smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien tokia isiblaškius tai truputi apsijuokiau vaistinėj biggrin.gif Ėjau pirkti žiedo, bet vos nenusipirkau pleistro. doh.gif Sakau duokit man evra, o mintyse turėjau nuvaring, tai pardavėja iš karto paprašė recepto, sakau neturiu, tai sakau duokit tada žiedą nuvaring, jau supratau kad pirmai ne to paprašiau, bet sako ir žiedui reikia recepto, nu neturiu sakau jokio recepto, tai pardavėja sako eik įsirašyt, jau norėjau išeit visai iš vaistinės , bat paskui ji, tai gerai parduosiu, bet kitą kart butinai receptą turėkit. ax.gif Tai taip žiopliškai, bet nusipirkau žiedą. biggrin.gif
Atsakyti
Na, bandysiu ir as rytoj nusipirkti YARINE, nes pas daktare eiles nerealios, tik lapkricio men uzsirasiau sad.gif
Atsakyti
aš tai eilių nepatiriu, nes privačiai einu, tačiau kainos pakilo sad.gif sakė ginė, kad visur pakilo, nes kai prireikė receptų, tai moterys ir suskubo užsirašinėti. aš kažkaip net džiaugiuos dabar, kad pas ginę nuėjau. rado ligų, bet išsigydysiu ir viskas bus dar geriau smile.gif
Atsakyti
na va siandien toj vaistinej kur pries menesi pirkau, jau paprase recepto
sake viskas dabar eisi pas daktare israsys tau recepta, bet pati vaistininke bumbejo sau po nosim kad cia nesamones kas per tvarka, bando niolikines sukontruoliuot kas dabar bus, ir kad jinai negali ir kad ja nubaus ir kad jinai rizikuoja bet istrauke pakeli ir pardave man mano femina biggrin.gif
Atsakyti
n u jo, man irgi buvo nuejau rugsejo pradzioj i vaistine. prasau regulono, o jos mane pas ginekologę siunčia. aiskinau kad man siandien jau reik pradet gert, tai i mazesne vaistine nusiunte, gal "ten be recepto parduos" ir issiprasiu, pardave, tai po to nuejau pas ginekologe ir pasiemiau recepta pusei metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 10 16, 01:26)
Na, bandysiu ir as rytoj nusipirkti YARINE, nes pas daktare eiles nerealios, tik lapkricio men uzsirasiau sad.gif

ir kaip sekesi? man vel reikia eiti pirkti bet jau geda is tikruju.. rolleyes.gif atrodo suknu pa sginekologe nueiti, ale vis nera laiko rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti