Siandien pirkau Maximos vaistinej ir net neklause jokio recepto
as del visa ko ishsirasiau - buvo proga tuo paciu ir pasitikrint profilaktiskai aj lai buna, maza kas, maziau nervu bus ateity
Kontraceptikams reikia recepto kaip ir Ketanov,Nimesil ir t.t. Jei turi pazystama vaistinej tai gausi ir be recepto, o jei neturi tai reiktu issirasyti recepta, kuris siaip galioja 3 menesius.Perkant KT recepto nepaima. Del to galima vienoj vaistinej nusipirkti keliems menesiams, kitoj dar keliems. Eilinis apsurdas Lietuvoj su tais receptais.
recepto nepaima bet ant recepto pazymi kad jau buvo nuprikta viena pakuote mano recepte pvz parasyta diane35(3pak)kai viena nupirkau vaistininke pazymejo kad liko dar 2.taigi viskas tvarkingai
Plem... Nu nepardavė vakar. Mindaugo maximos Eurovaistinėj. Kėliau skandalą- argumentai, kad MAN ŠĮVAKAR REIKIA, man ne 15 m. ir pati jų neiširasiau, klausimai, ar iš jų surenka tuos receptus nepadėjo- vaistininkė buvo atkakli- "ir taip visą rugsėjį nuolaidžiavom, galėjot parirūpinti". Dar bandžiau aiskinti, kad pireš tai pirkau 3 pakuotes, rodžiau tuščią pakelį, bet - ant giežto
Taip ir išjėjau tik kremą nusipirkus (Visai Eucerin kosmetikai -25%).
QUOTE(Registracija @ 2007 10 05, 08:10)
Plem... Nu nepardavė vakar. Mindaugo maximos Eurovaistinėj. Kėliau skandalą- argumentai, kad MAN ŠĮVAKAR REIKIA, man ne 15 m. ir pati jų neiširasiau, klausimai, ar iš jų surenka tuos receptus nepadėjo- vaistininkė buvo atkakli- "ir taip visą rugsėjį nuolaidžiavom, galėjot parirūpinti". Dar bandžiau aiskinti, kad pireš tai pirkau 3 pakuotes, rodžiau tuščią pakelį, bet - ant giežto
kazkodel man atrodo cia ir buvo priezastis del ko nepardave
kartais stebetina ka gali mandagus ir ramus tonas
O man ir si menesi nuskilo, Justiniskiu Gintarinej vaistinej nepardave, bet uzuot gavau Gabijos Eurovaistinej. bet jauciu geriau recepta isigyt,o nespeliot-gausiu negausiu.
Siaip merginos,kurios turit receptus,galit bizni varyt Pvz.. Gal kokia mamyte is Justiniskiu ar Pasilaiciu recepta Jarinai turi, isigyciau pora pakeliu brangiau,nes apsilankymas pas gine daugiau laiko ir pinigu kainuos
Siaip merginos,kurios turit receptus,galit bizni varyt Pvz.. Gal kokia mamyte is Justiniskiu ar Pasilaiciu recepta Jarinai turi, isigyciau pora pakeliu brangiau,nes apsilankymas pas gine daugiau laiko ir pinigu kainuos
QUOTE(Google @ 2007 10 05, 19:18)
Man vaistinei sake kad ginekologe duos recepta "testiniam gydymui" ir jis galios nors ir 2 metus...
Man irgi taip pat sake Tik ne ilgalaikiui gydymui, o ilgalaikiui naudojimui
zinot ir as baisiai issigandau kad jau neparduos,nes man jau kaip ir laikas gerti buvo ,bet nuejau i camelia vaistine ir net nepaprase jokio recepto.Sako pas mus niekas dar ju nepraso tai ir pas jus neprasysiu Nu bet tai ar cia samoningai padare,kazkokia nesamone,tikiuosi jus taip pat man pritariat?????
QUOTE(Registracija @ 2007 10 05, 08:10)
...vaistininkė buvo atkakli- "ir taip visą rugsėjį nuolaidžiavom, galėjot parirūpinti". Dar bandžiau aiskinti, kad pireš tai pirkau 3 pakuotes, rodžiau tuščią pakelį, bet - ant giežto
nu is esmes tai taip - per rugseji buvo laisvai galima receptuka pasirupint, tuo labiau kad ir isigyti problemu nebuvo visa rugseji..
tik galejo sakykim grieztai koki rugpjuti pakabinti israsus - kad nuo rugsejo bus pardavinejama tik su receptais. nes as paskutine rugpjucio diena tik atsiminiau, tai nusipirkau 2 pakuotes, o dabar jau vualia recepta turiu, rami sedziu