Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(Saule222 @ 2007 09 27, 22:04)
O as siandien pirkau kontraceptini zieda, tai vaistininke pasake, kad kitam menesiui recepta issirasyciau  doh.gif

kita menesi vel ta pati paskays mirksiukas.gif
Atsakyti
ejau pirkt dar vienos pakuotes, kad nors menesiui atsarga tureciau smile.gif
neprase nieko smile.gif
pries irgi kai klausiau nieko nekomentavo tik mano tabletyciu neturejo
Atsakyti
as biski su baime ejau, net galvojau savaji siust, bet nieko nesake apie recepta bigsmile.gif
Atsakyti
as siandien issiunciau mama i euro vaistine kretingos maximoj,tai pardave be problemu thumbup.gif .reiks ir man dar nuvaziuot pora dezuciu nusipirkt,kad tik atitolinciau vizita pas gine blush2.gif
Atsakyti
As pirkau Norfos vaistinej,tai nieko neprase,o jei ir butu prase buciau sugalvojus ka pasakyt tongue.gif
Atsakyti
man jau kaip ir reiketu pasirupinti KT,rugsejo parzioj pirkau,tai uzsimine apie recepta bet pardave. o db kaip jau bus tai nezinau g.gif o gal kuri galite parekomenduoti gera ginekologe kauno klinikose? smile.gif
Atsakyti
gyd. Biržietis labai thumbup.gif
Atsakyti
as kai pirkau rugsejo pradzioj,tai uzsimine,kad tureciau recepta kita karta. buvau pas ginekologe,israse recepta,sake galioja puse metu
Atsakyti
Gal kuriai reikėtų KT Femoden be recepto? mirksiukas.gif Turiu atliekamą pakuotę 4u.gif
Atsakyti
na va sian nusipirkau KT be jokio vargo,nei jokio receptuko prase nei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 29, 18:42)
gyd. Biržietis labai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mane po gimdymo priziurejo. thumbup.gif
Atsakyti
Na va užsirašiau pas ginę. Nes ir šiaip pagalvojau, kad riekia konsultacijos smile.gif Bet vis tiek eisiu į vaistinę ir patestuosiu, ar ir be recepto parduotų. biggrin.gif Kiek čia matau, tai daugumai parduoda...
Atsakyti