Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

tai jai receptas, kaip užsieni pusei metų g.gif , tada tegu buna nemokami kaip užsieni thumbup.gif
Atsakyti
na, anksciau, kai eidavau pas seimos, man irgi nereikdavo jokio siuntimo
Atsakyti
drauge ejo pas ginekologe neseniai recepto, tai israse menesiui, paskui sake eik pas seimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(orlando @ 2007 09 27, 11:55)
drauge ejo pas ginekologe neseniai recepto, tai israse menesiui, paskui sake eik pas seimos gydytoja.

Reikės ir man už kelių savaičių pas ginekologę. Reikės išsiaiškinti kaip su receptu čia viskas yra. g.gif
Atsakyti
Merginos,pas ginekologą registruoja TIESIAI, be siuntimo.
Aš kaip tik prieš kelias dienas apsilankiau Antakalnio poliklinikoj ir gavau tęstinį receptą 1 metams.
Tik labai sunervino minia moterų prie gydytojos kabineto. Pralaukiau 1,5 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERPE @ 2007 09 27, 14:03)
Merginos,pas ginekologą registruoja TIESIAI, be siuntimo.
Aš kaip tik prieš kelias dienas apsilankiau Antakalnio poliklinikoj ir gavau tęstinį receptą 1 metams.
Tik labai sunervino minia moterų prie gydytojos kabineto. Pralaukiau 1,5 val.    doh.gif

Aha, jau tos eilės baisiai nervina, o ir pas ginekologę eiti ne šventė - o dar tas sėdėjimas, tai išvis nervina... blink.gif doh.gif
Atsakyti
O as siandien pirkau kontraceptini zieda, tai vaistininke pasake, kad kitam menesiui recepta issirasyciau doh.gif
Atsakyti
oj, kaip gerai, kad vakar papuoliau ant vaistininko, kuris neprase recepto, nes buvau visai pamirsus apie ta bajeri, kad jo reikia, ot tai butu buve problemu, nes sian turejau pradeti gerti nauja pakuote doh.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar jus jau girdejot, kad prieme istatyma, kad perkant kontraceptikus reikia recepto doh.gif Jau drauge pirko kontraceptini zieda tai is jos reikalavo vaistinej recepto, nu siaubas reiks dar laika gaisti eilese pas ginekologa.
Na tik musu valdzia gali sugalvoti tokius debiliskus istatymus.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 28, 12:02)
Ar jus jau girdejot, kad prieme istatyma, kad perkant kontraceptikus reikia recepto  doh.gif Jau drauge pirko kontraceptini zieda tai is jos reikalavo vaistinej recepto, nu siaubas reiks dar laika gaisti eilese pas ginekologa.

Man atrodo, kad tik Lietuvoj KT ir buvo parduodanmi be recepto..
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 28, 12:02)
Ar jus jau girdejot, kad prieme istatyma, kad perkant kontraceptikus reikia recepto  doh.gif Jau drauge pirko kontraceptini zieda tai is jos reikalavo vaistinej recepto, nu siaubas reiks dar laika gaisti eilese pas ginekologa.

pirkau prieš porą dienų niekas manęs neprašė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 09 28, 14:39)
pirkau prieš porą dienų niekas manęs neprašė schmoll.gif

Mano drauge pirko Eurovaistinej, tai sake si karta parduodam bet jau kita men. turekit recepta.
Atsakyti