Na vat siandien MB vaziavo prikti KT tai jam pardave, bet pasake, kad dar rugseji parduos...o jau nuo spalio viskas.... siaubas ka daryti reiks..... nu siaubas kazkoks....... kazkoks kosmaras....jau as taip nemegstu pas tuos gydytojus lakstyti.....
reikia iskart nusipirkt i prieki. as nusipirkau 3 menesiams. aisku vistiek neisvengiama eit pas gydytoja
Vakar pirkau KT, Pharmoje, tai irgi tik tada suzinojau, kad reikia recepto, bet pardave, vaistininke pasake, kad receptas israsomas pusei metu.
QUOTE(cacukas @ 2007 09 24, 09:24)
Tai po 3 mėnesių tada vėl pas ginekologę, per metus išeina 4 kartai, man vienas apsilankymas pas ginekologę kainuoja 30 lt, tai jau per metus 120 lt, kontraceptinis pleistras mėnesiui 50 lt, na tai prašau, jau nemaža sumelė susidaro. O tai jei ginekologė liepė ateiti tik po metų... Tai ką tuos likusius 9 mėnesius be recepto daryti? Turbūt tipo gimdyti...
ne nemaisyk ,UK ginekologai tabletyciu neisrasineja ta daro seimos gydytojas.o paskui vien tik i registratura gali nueit ir gausi recepta.ir israsineja taipat be jokiu ten tyrimu.o pas ginekologe UK isvis lengvai nepateksi-neturi problemu,nera ten ko eit.vat toks mano daktaro buvo pasakymas.
QUOTE(tralaila @ 2007 09 21, 16:39)
na va, atrodo, kad papuoliau ant blogai nusiteikusios vaistininkės. O jei ir poliklinikoje taip nutiks... papulsi ant prastai nusiteikusios daktarkos, kuri nuspręs, kad tau, ponia reik vaikus eit gimdyt, o ne kontraceptines priemones pirkeliot, ir neparašys recepto (na gal ir per laki mano vaizduotė)
zinai, tralaila, tavo vaizdute visai ne per laki. man kaip tik taip ir nutiko: nuejau pas ginekologe ir paprasiau, kad israsytu kontraceptiniu. zinot ka ji man pasake?!? NE. ibruko lankstinuka apie pharmatex ir pasake dar kokioj vaistinej nusipirkt (turbut visai ne del to, kad ta vaistine turbut ja truputuka paremia).
ir as pagalvojau jei pas ja ateitu 16 metu mergina. ginekologes reikalas apsviesti apie zala nauda ir tt... o jei moteris visa ta zinodama vis tiek renkasi sia priemone, manau tada gydytojos pareiga yra ta recepta israsyti. si sistema sugalvota del to kad moterys liautusi gerti tas tabletes pagal draugiu-mamu-tetu patarimus, o ginekologo pagalba pasirinktu geriausia apsisaugojimo buda.
QUOTE(ausrenas @ 2007 09 25, 17:20)
zinai, tralaila, tavo vaizdute visai ne per laki. man kaip tik taip ir nutiko: nuejau pas ginekologe ir paprasiau, kad israsytu kontraceptiniu. zinot ka ji man pasake?!? NE. ibruko lankstinuka apie pharmatex ir pasake dar kokioj vaistinej nusipirkt (turbut visai ne del to, kad ta vaistine turbut ja truputuka paremia).
ir as pagalvojau jei pas ja ateitu 16 metu mergina. ginekologes reikalas apsviesti apie zala nauda ir tt... o jei moteris visa ta zinodama vis tiek renkasi sia priemone, manau tada gydytojos pareiga yra ta recepta israsyti. si sistema sugalvota del to kad moterys liautusi gerti tas tabletes pagal draugiu-mamu-tetu patarimus, o ginekologo pagalba pasirinktu geriausia apsisaugojimo buda.
bet Pharmatex ir yra nereceptiniai juk ten ne tabletes, bet zvakutes ar kremas...
As jau menesio pradzioje pirkau Megoj, tai pasiteiravo apie receptuka, bet pardave. tikiuosi ir kita menesi taip bus, nes as visai neturiu nei noro, nei laiko eiti pas gydytoja.
o kazin einant pas ginekologo, pirmiausia reikia registruotis pas seimos gydytoja, ar tiesiai pas ginekologa. o dar mintis sove, o seimos gydytojas negali israsyti receptuko
o kazin einant pas ginekologo, pirmiausia reikia registruotis pas seimos gydytoja, ar tiesiai pas ginekologa. o dar mintis sove, o seimos gydytojas negali israsyti receptuko
QUOTE(Vyna @ 2007 09 26, 15:37)
Taip, pirmiausia reikia eiti pas šeimos daktarą, jis išrašys siuntimą pas ginekologę, nes be siuntimo reikia mokėti.
QUOTE(cacukas @ 2007 09 26, 16:27)
Taip, pirmiausia reikia eiti pas šeimos daktarą, jis išrašys siuntimą pas ginekologę, nes be siuntimo reikia mokėti.
kaip kitaip. aktyvi pro-emigracine politika pas mus vykdoma. daroma viskas, kad tik kuo daugiau zmoniu isvaziuotu.
QUOTE(cacukas @ 2007 09 26, 16:27)
Nereikia eiti pas seimos daktara siuntimo pas ginekologa
QUOTE(Tučka @ 2007 09 26, 18:54)
Nereikia eiti pas seimos daktara siuntimo pas ginekologa
Aš tai pas ginekologę nepapuldavau jei neturėdavau siuntimo, tekdavo mokėti. Na dabar kaip privačiai einu, tai jokių siuntimų nerašaum nes ar taip ar taip teks mokėti.