Sveiki as va rugpjūčio mėnėsį buvau pas savo daktare, sako be recepto nuramino ir t.t., nors kiek žinojau kai kur jau reikalavo jo pakolkas pasiseke apsieiti be receptu
JAu taip tik vyriska gimine ir gali sugalvoti tokias nesamonias. Na bet paskaiciau as cia jusu komentarus tai kazkiek ir nusiraminau, reikes ir man bandyti graziai pakalbeti su farmacininkemis gal pavyks
QUOTE(simpa @ 2007 09 12, 23:39)
Viskas normaliai su tais KT..vakar pirkau ir man pardavė
O as vakar vyra nusiunciau i vaistine,kad nupirktu KT,tai ir viskas normaliai jokio recepto neprase. Gal del to kad vyras pirko
QUOTE(rramaske @ 2007 09 14, 21:15)
O as vakar vyra nusiunciau i vaistine,kad nupirktu KT,tai ir viskas normaliai jokio recepto neprase. Gal del to kad vyras pirko
Reiks ir man vyra nusiusti
Nezinau ish kur tas 3 menesiu recepto galiojimas Priesh savaite buvau pas ginekologe, tai ishrashe receptuka galiojanti tik 30 dienu. Pasake tik, kad gali ishrashyt kieki pusmeciui, o jokiu ilgesnio galiojimo receptu nesiule, nors sakiau, kad negalesiu taip daznai lakstyt, o ishkart toki kieki pirkt man per brangu
Man vienoj vaistinėj pasakė, kad reikia, kad gydytoja parašytų kur nors recepto kamputyje "ilgalaikiam vartojimui". Bet receptą grąžino...
QUOTE(Greipfrukte @ 2007 09 17, 15:31)
Man vienoj vaistinėj pasakė, kad reikia, kad gydytoja parašytų kur nors recepto kamputyje "ilgalaikiam vartojimui". Bet receptą grąžino...
gal paciai prirasyt
QUOTE(vaivulis @ 2007 09 18, 09:58)
Vienu žodžiu bus galima nusipirkti kontraceptikų kaip visada. Aš jau beveik metus toje pačioje vaistinėje perku kontraceptinį pleistrą, tai kokio velnio man jis gali netikti. Ir tikrai ne su draugėmis pasitariau prieš pradėdama naudoti. Beje mano ginekologė niekada net nepasiūlė išsirašyti ilgalaikį receptą. Manau, čia jos pareiga išrašyti receptą, juk kai ateinu visada pasakau ką naudoju, tuo labiau kad kortelėje parašyta. Ji turėtų pasiūlyti ilgalaikį receptą, o ne man kaip beprotei lakstyti, kad kas ji išrašytų. Tuo labiau, kad vaistinėje su vaistininke kalbėjau, jog čia išpūstas reikalas, visada perku tą patį ir man ne 15 metų, tai kokie čia gali būti nepardavinėjimai. Beje kai pirmą kartą man išrašė KT buvo 20 metų, tabletės net tik saugojo nuo nėštumo, bet ir gydė. Tik tą vienintelį kartą man buvo išrašytas receptas kontraceptinėms priemonėms. Na dar reikės pasikalbėti su savo ginekologe, ar griežtai kotroliuojamos ateiname su receptais ar be jų, bus iš to kokios naudos.
manes jau rupjucio vidury prase vaistinej recepto gerai, kad turejau.. bet siaip pardave 9 pakuotes is karto tai uzsipirkau.. o siaip, salia namu turiu vaistine kur galima ir be recepto nusipirkt... net tokius vaistus kaip nimesil ar skruzdziu spirita be recepto parduoda
Visi tokie pikti... Manuo nuomone kontraceptikai privalo buti tik su receptu, isskyrus visokias isoriskai naudojamas priemones (zvakutes, gaubteliai ir tt)
Juk visi kontraceptikai sudetyje turi hormonu, kurie neaisku kaip suveiks naudojant pagal nuoziura ar draugiu patarimus.
As pati pirkdavau jau nuo 20 m. kontraceptines tabletes ir rezultatas - venorikoze. Pasirodo turint problemu su venomis negalima naudot kontraceptiku, o kiek dar visokiu ligu r nesuderinamu faktoriu
Juk visi kontraceptikai sudetyje turi hormonu, kurie neaisku kaip suveiks naudojant pagal nuoziura ar draugiu patarimus.
As pati pirkdavau jau nuo 20 m. kontraceptines tabletes ir rezultatas - venorikoze. Pasirodo turint problemu su venomis negalima naudot kontraceptiku, o kiek dar visokiu ligu r nesuderinamu faktoriu
na, siaip.. jei protingos merginos ar moterys, tai draugiu patarimais nesinaudos pries tai nepasikonsultavus su gydytoja...