kokia durnyste padare totali nesamone...cia tos "nomedos" laidos savo dave...Jauciu cia vyrai musu politikai tokie "protingi",,,Na ka tik padides abortu skaicius lietuvoje, o jei taip zvalgomes i uzsieni, tai lai ir kompensuoja KT, kaip kitose salyse!Ai ka be ir kalbet kuo toliau tuo labiau grybauja musu politikai
Man nors tiek gerai kad kt as gaunu is gerosiios seses, kuri ju gauna angluose uz dyka, tai ji neturi draugo ir siuncia man..reiks paprasyt, kad pusei metu pavarytu
QUOTE(lina-as @ 2007 09 12, 12:12)
labutis
pries kelias dienas buvau vaistinej ir bandziau nusipirkt KT be recepto,tai nepardave dar apreke,kad laikrasciu neskaitau bandziau graziai paaiskint,kad man jau dabar reik gerti,o penktadienio vakaras ir mano gydytoja nebedirba ir t.t. ,tai nesileido i kalbas
vakar mama nuejo i viena vaistine,paprase graziai ir man parnese viena pakuote KT,nes daugiau nedave
sakiau,kad dabar visada jos prasysiu uzknisa del KT eit pas ginekologe ir moket uz priemima tik tam,kad israsytu recepta o eit i poliklinika as nenusiteikus isvis
pries kelias dienas buvau vaistinej ir bandziau nusipirkt KT be recepto,tai nepardave dar apreke,kad laikrasciu neskaitau bandziau graziai paaiskint,kad man jau dabar reik gerti,o penktadienio vakaras ir mano gydytoja nebedirba ir t.t. ,tai nesileido i kalbas
vakar mama nuejo i viena vaistine,paprase graziai ir man parnese viena pakuote KT,nes daugiau nedave
sakiau,kad dabar visada jos prasysiu uzknisa del KT eit pas ginekologe ir moket uz priemima tik tam,kad israsytu recepta o eit i poliklinika as nenusiteikus isvis
Aš tai "Camelijoje" visada vaistus perku, taigi buvau vaistinėje rugpjūčio pabaigoje, tai ji nieko apie šį bajerį nieko nežinojo. Kol kas jokio įsakymo negavo. Tada dėl viso pikto dviem mėnesiams nusipirkau iškart. Reikės užeit ir paklaust ar parduos be recepto ar ne. Kaip tik keliausiu kitą mėnesį pas daktarę, tai išsirašysiu. Bet tau taip idiotiškai sugalvoti, kad baisu... Aš pas daktarę einu privačiai, moku pinigus, o ir pleistras nemažai kainuoja, ir bus baisios eilės pas daktarę. O dėl pratesimo recepto iki pusę metų, tai manau tegul greičiau padaro, bet aš spėju, pasiaukosiu ir keliems mėnesiams iškart nusipirksiu, kad galvos neskaudėtų...
Viskas normaliai su tais KT..vakar pirkau ir man pardavė
Tikrai kad jau nesamone padare, abortu skaicius tik padauges.
as cia pirkau ruksejo pradzioj tai man pardave tai du iskart nusipirkau, sake kol kas griesto isakimo nera.
as cia pirkau ruksejo pradzioj tai man pardave tai du iskart nusipirkau, sake kol kas griesto isakimo nera.
QUOTE(simpa @ 2007 09 12, 23:39)
Kurioj vaistinej pirkai? Dumsiu ir aš ten
QUOTE(simpa @ 2007 09 12, 23:39)
taip taip greit sakai kur pirkai, visos leksim ten
oi geriau jau jus nerasykit cia kur parduoda be recepto..gi paskui nepardavines, bijos kad ateis patikrinimas, geriau per AZ
viska parduoda net ir antibiotikus, tik graziai paprasyt reikai moket
o tvarka yra tvarka... paprasyt recepto privalo...
o tvarka yra tvarka... paprasyt recepto privalo...
Ir as siandien nusipirkau be recepto
o taip nerimavau paklausiau, ar dabar ju negalima nusipirkti be recepto, tai sako, - galima aisku, nesamone, jei pvz, ateina istekejusi mergina, kuri negalejo dar nueiti pas gine, ir jai neparduoda KT o saugotis tai juk reikia, ka dabar viskas nueis veltui
o taip nerimavau paklausiau, ar dabar ju negalima nusipirkti be recepto, tai sako, - galima aisku, nesamone, jei pvz, ateina istekejusi mergina, kuri negalejo dar nueiti pas gine, ir jai neparduoda KT o saugotis tai juk reikia, ka dabar viskas nueis veltui
Na o aš vakar irgi pirkau - ir irgi pardavė be recepto, bet kai jau sumokėjau, susipakavau, farmacininkė tada pareiškė, kad kitą kartą turėčiau receptą. Man atsakius,kad JAU jį turiu, ji ėmė visą litaniją dėstyti,kad ji va nepaprašė, bet kitur gali manęs paprašyti ir kitą kartą reikės rodyti... ji matyt taip ir nesuprato,kad aš tą receptą turiu su savimi ir laisvai galiu jai parodyti, tiesiog ji jo nesiteiravo, o aš nė nesiruošiau trauktis, jei neprašo ....
nusiraminkit mielosios, tik nepulkit i panika. viskas ok, tik reikia moket susitart
vienai pavyko tai ir kitoms pavyx
vienai pavyko tai ir kitoms pavyx