QUOTE(lina-as @ 2007 09 12, 12:12)
labutis
pries kelias dienas buvau vaistinej ir bandziau nusipirkt KT be recepto,tai nepardave

dar apreke,kad laikrasciu neskaitau

bandziau graziai paaiskint,kad man jau dabar reik gerti,o penktadienio vakaras ir mano gydytoja nebedirba ir t.t. ,tai nesileido i kalbas
vakar mama nuejo i viena vaistine,paprase graziai ir man parnese viena pakuote KT,nes daugiau nedave
sakiau,kad dabar visada jos prasysiu

uzknisa del KT eit pas ginekologe ir moket uz priemima tik tam,kad israsytu recepta

o eit i poliklinika as nenusiteikus isvis
Aš tai "Camelijoje" visada vaistus perku, taigi buvau vaistinėje rugpjūčio pabaigoje, tai ji nieko apie šį bajerį nieko nežinojo. Kol kas jokio įsakymo negavo. Tada dėl viso pikto dviem mėnesiams nusipirkau iškart. Reikės užeit ir paklaust ar parduos be recepto ar ne.

Kaip tik keliausiu kitą mėnesį pas daktarę, tai išsirašysiu. Bet tau taip idiotiškai sugalvoti, kad baisu... Aš pas daktarę einu privačiai, moku pinigus, o ir pleistras nemažai kainuoja, ir bus baisios eilės pas daktarę. O dėl pratesimo recepto iki pusę metų, tai manau tegul greičiau padaro, bet aš spėju, pasiaukosiu ir keliems mėnesiams iškart nusipirksiu, kad galvos neskaudėtų...