Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

Uch, aš va nuėjau į nuošalią vaistinę, apsimečiau kvailele ir gavau KT biggrin.gif jeeeeeee
Bet vis tiek pas gydytoją reikės eiti cool.gif
Atsakyti
Siandien pirkau,tai tokia jaunute vaistininke,sako: ar zinote kad nuo 09.01 tik su receptu?
sakau nu taip zinau,o ka man daryt,jei ryt turiu nauja pakuote gert..tai pardave g.gif tik sako,paskutinis kartas blink.gif nu ka,teks vel zygiuot..bet tikiuos receptai bus bent trims menesiams?
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2007 09 07, 20:07)
Siandien pirkau,tai tokia jaunute vaistininke,sako: ar zinote kad nuo 09.01 tik su receptu?
sakau nu taip zinau,o ka man daryt,jei ryt turiu nauja pakuote gert..tai pardave  g.gif tik sako,paskutinis kartas  blink.gif  nu ka,teks vel zygiuot..bet tikiuos receptai bus bent trims menesiams?

geras, as vasar maciau laida kad kai kuriuose vaistinese tik su receptu KT parduoda, net nezinojau kad nuo 09.01 bus taip smile.gif
Esu tikra kad israsis recepta visai pokuotei, t.y 3 ciklams
Atsakyti
man siandien ir pardave, bet iskart pasake, kita kart reikia turet recepta doh.gif
Atsakyti
Oho nu paneles jus cia ir pridiskutavot temeleje. blink.gif
Gal ir gerai padare. Tik kazin kuriam laikui galios receptas kontraceptikams?
Kai pagalvoju vartoju tabletes jau keturi metai, tai gal ir reiketu kazka aptarti su gydytoju?
Atsakyti
Man norfos vaistineje pardave KZ ir nieko neuzsimine apie joki recepta. Padaviau 35.5lt, ji man zieda, ir laimingai parejau namo. biggrin.gif
Atsakyti
Cia zurnalistai paleido "Anti" lotuliukas.gif Man bent jau vaistinej siandien pasake kad jeigu zinau ka vartoju, tai parduos be recepto be problemu tongue.gif O kad receptiniai KT visada buvo ir jokia cia ne naujove doh.gif

Aisku tikriausiai, jei pasirodys mergaite labai jauna ir nelabai zinanti ko norinti, tai reikalaus recepto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 08 rugsėjo 2007 - 19:56
QUOTE(Tučka @ 2007 09 08, 20:17)
Cia zurnalistai paleido "Anti"  lotuliukas.gif  Man bent jau vaistinej siandien pasake kad jeigu zinau ka vartoju, tai parduos be recepto be problemu  tongue.gif  O kad receptiniai KT visada buvo ir jokia cia ne naujove  doh.gif

Aisku tikriausiai, jei pasirodys mergaite labai jauna ir nelabai zinanti ko norinti, tai reikalaus recepto  biggrin.gif

Tai jei cia antis, kodel reikalauja ir tikrai ne pasimetusiu mergaiciu, bet moteru, kurios jau kelintus metus geria ir aiskiai zino, ko nori?
Atsakyti
As irgi snd nusipirkau be recepto. sake, kol kas nereikia ir kol kas nereikes.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 09 09, 20:52)
Tai jei cia antis, kodel reikalauja ir tikrai ne pasimetusiu mergaiciu, bet moteru, kurios jau kelintus metus geria ir aiskiai zino, ko nori?

Gal vaistininke be galo sazininga lotuliukas.gif Is tikruju tai nezinau kodel, gal ten visada reikalaudavo g.gif O gal tiesiog reikia zinot i kokia vaistine eiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 09 rugsėjo 2007 - 20:08
Aha... Susidūriau ir as su šia nepardavimo problema. ph34r.gif
Palangoj tik ketvirtoj vaistinėj gavau KT - 2 kategoriškai atsisake padruoti (dar palinkėjo: "dauginkitės" doh.gif ), trečia laužėsi ir bandė nepaisyti mano maldavimų, kad "jau šiandien vakare verkiant reikia išgerti", o kai pagaliau nusileido, pranešė, kad mano rūšies KT dar rugpjūčio pabaigoj visa stalčių išpardavė. Nusigrūdau i miestelio pakraštį, tai pardavė, tik perspėjo, kad kitą kartą su receptu ateičiau - gydytojas išrašys 3 mėn galiojantį.

Jau įsivaizduoju, kokios eilės pas ginekologus turėtų susidaryti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giegrute @ 2007 09 09, 21:02)
As irgi snd nusipirkau be recepto. sake, kol kas nereikia ir kol kas nereikes.

Kokioj vaistinej? bigsmile.gif
Hyper maximos vaistineje paprase recepto, bet pardave dar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 10 rugsėjo 2007 - 15:41