Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

QUOTE(Tučka @ 2007 09 06, 20:36)
Dar viena  doh.gif  Juk buvo jau ne viena karta sitoj temoj, kad tik labai retas gydytojas parenka kontraceptikus padares tyrimus  schmoll.gif  o dauguma taip nedaro  tongue.gif  del to ir kyla nepasitenkinimas ir pinigu svaistymas  doh.gif

Va būtent, čia juk ne tokios moterys, kurios visai nesirūpina savo sveikata, ir ne tokios, kurios mano "tiko draugei, tiks ir man". Čia susirenka užimtos, neturinčios laiko visokiems lakstymams ir pinigų mėtymams kai realios naudos nesimato...
Atsakyti
man irgi gydytoja buvo'paskyrusi'kontraceptikus niekas jokių tyrimų nedarė į lubas pažiųrėjo ir receptą parašė
Atsakyti
Nu velnias, vakar nuėjau į vaistinę, tai kai paprašiau tabletukių, vos neišgriuvau jog receptinės doh.gif O ką daryt man dabar ?g.gif Nepamačiau šitosd temos seniau - pati kalta dabar.....
Atsakyti
Nesamone su tais receptais, gydytojai pasipelnys tik ir viskas, vistiek pries paskirdami tabletes neatlieka jokiu tyrimu. Beja neparduodama ne tik paprastos Kt, bet zinau mergina kuriai nepardave net postinor'o doh.gif , neissivaizduoju ka jie masto, kad pirma pas gynekologa nueit, o paskui postinor'a gert? lotuliukas.gif , nieko sau ekstrine kontracepsija...
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 09 04, 09:52)
Taip, ten ne tik kad rūpinasi tavo sveikata, bet dar ir KT kainą kompensuoja.
O pas mus moki gydytojui - arba lauki eilėj - tada gauni receptą tam brandui, kurio gamintojai gydytojui gerai pamokėjo, tada eini į vaistinę ir moki vėl. Kaip visada, visi įstatymai ne dėl mūsų sveikatos, ne dėl mūsų gerovės, dėl kažkieno KIŠENĖS.

Va va, kaip pirštu į akį... Susirūpino mat valdžia dėl mūsų sveikatos lotuliukas.gif ...nejuokinkit... tik visa bėda kad po tokių nesamonių kiek reiks abortų... nors ką, vėlgi pinigai į kažkieno kišenę... Ui, negaliu kaip pyktis ima, nors pati ir nenaudoju tablečių ir kas mėnesį receptuko eit nereiks, bet vistiek tokie dalykai siutina mad.gif Kas rūpinasi savimi tas ir taip nueidavo pasikonsultuot, o kam vienodai, tos išvis dabar nieko nebepirks...
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 09 07, 09:08)
Nu velnias, vakar nuėjau į vaistinę, tai kai paprašiau tabletukių, vos neišgriuvau jog receptinės doh.gif O ką daryt man dabar ?g.gif Nepamačiau šitosd temos seniau - pati kalta dabar.....

Geriausias patarimas būtų bandyti į kelias vaistines nueiti - vis tiek parduos kurioj nors. O dar jei pasakysi, kad išvykusi buvai ir nieko nežinojai apie tai ax.gif

O tada kuo skubiau užsirašyti pas ginekologa - receptuka išrašys tikrai greitai (iš naujo jokių tyrimų nedarys: paklaus, kokias dabar KT vartoji, ar viskas gerai ir pan. smile.gif ).

Sėkmės wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazapupa @ 2007 09 07, 10:23)
Geriausias patarimas būtų bandyti į kelias vaistines nueiti - vis tiek parduos kurioj nors. O dar jei pasakysi, kad išvykusi buvai ir nieko nežinojai apie tai ax.gif

O tada kuo skubiau užsirašyti pas ginekologa - receptuka išrašys tikrai greitai (iš naujo jokių tyrimų nedarys: paklaus, kokias dabar KT vartoji, ar viskas gerai ir pan.  smile.gif ).

Sėkmės wink.gif  wink.gif

Tai reiks bandyt, tempiau gumą ilgiausiai - man jau vėliausiai rytdienai jų reik blush2.gif
Kad pridarys jie bėdų taip tai faktas. Jaunos mergaitės kažin ar pas ginekologus dabar pasišokinėdamos pradės bėgioti. O gydytojos irgi tyrimų nepradės. Nesąmonė, nu negaliu. Vakar tai visai šokas man buvo biggrin.gif visai morališkai nepasiruošiau vėl pas gydytoją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 09 06, 20:00)
Va būtent, čia juk ne tokios moterys, kurios visai nesirūpina savo sveikata, ir ne tokios, kurios mano "tiko draugei, tiks ir man". Čia susirenka užimtos, neturinčios laiko visokiems lakstymams ir pinigų mėtymams kai realios naudos nesimato...

o tai gydytojai kažkaip kitaip skiria? kuri firma i kišenę pameta ar kelione nuperka - tos ir KT išraso.. tai kuo realiai skirias nuo tiko draugei tiks ir man"?
aš, asmeniškai, prieš tokius paskyrimus ir pasiskyrimus tuo labiau sau pačiai vaistų - bet nu ką daryt? norėčiau rasti bent vieną gytoją, kuri kažkokius tyrimus daro (jei iš vis toke yra - nes kiek žinau, KT skiriami daugiausiai stebėjimo metodu, na nebent jau tie secifiškesni - gydyt vieną ar kitą sutrikimą).
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 09 07, 12:22)
o tai gydytojai kažkaip kitaip skiria? kuri firma i kišenę pameta ar kelione nuperka - tos ir KT išraso.. tai kuo realiai skirias nuo tiko draugei tiks ir man"?
aš, asmeniškai, prieš tokius paskyrimus ir pasiskyrimus tuo labiau sau pačiai vaistų - bet nu ką daryt? norėčiau rasti bent vieną gytoją, kuri kažkokius tyrimus daro (jei iš vis toke yra - nes kiek žinau, KT skiriami daugiausiai stebėjimo metodu, na nebent jau tie secifiškesni - gydyt vieną ar kitą sutrikimą).

tai va ką aš ir sakau, kad realios naudos nesimato. Tyrimai, kaip žinia, kainuoja. Valstybė, kaip žinia, labiau rūpinas naujų seimo rūmų statyba/interjeru. Taigi, ar tavo gimdos sienelės suplonės, ar kas mėnesį teplios, ar pykins nuolat - tai jau tavo reikalas teisingai išsirinkti.

Eisiu šiandien gydytojai skambinti ir užsirašyti receptams. ar turiu tablečių ilgam, tai kol kas neskubu, bet vis tiek nervina.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 09 07, 11:28)
tai va ką aš ir sakau, kad realios naudos nesimato. Tyrimai, kaip žinia, kainuoja. Valstybė, kaip žinia, labiau rūpinas naujų seimo rūmų statyba/interjeru. Taigi, ar tavo gimdos sienelės suplonės, ar kas mėnesį teplios, ar pykins nuolat - tai jau tavo reikalas teisingai išsirinkti.

Eisiu šiandien gydytojai skambinti ir užsirašyti receptams. ar turiu tablečių ilgam, tai kol kas neskubu, bet vis tiek nervina.

nu as ir uzsirasiau, rugsejo 19 pas seimos, o i ginekologijos klinika nuejus, artimiausias talonas tik 25 -ai.. o ka daryt jei buciau i prieki nenusipirkus..
Atsakyti
man davė vakar be smile.gif
Atsakyti
Vakar pirkau ir nieko...
Atsakyti