mergaites, nereikia taip piktintis nauja tvarka, kuri mums tik i gera! ir tikrai nereikes pas ginekologa vaikscioti kiekviena menesi
israsytas kontraceptiku receptas galios metus nors norima padaryti, kad galiotu 6 menesius, kad moterys pas ginekologa eitu dazniau. ir tas nera blogai. protingos moterys zino, kad privaloma tikrintis nors ir nera jokios ligos. galbut taip bus uzkirstas kelias kokiai ligai. geriau jau eiti kas pusmeti, kas metus, negu po to grauztis nagus del kokios problemos
tai yra daroma musu labui....
o del nepilnameciu. nuejus pas ginekologa visada galima atsisakyti apziuros kedeje, nes tai yra neprivaloma. galima tik nueiti pasikalbeti, o manau, kad tos nepilnametes, kurios jau gyvena lytini gyvenima, tikrai nesudegs is gedos nuejusios pas ginekologa issirasyti recepto kontraceptikams
idomu kas baisiau- sirgti kokia liga ar karta per metus pasitikrinti, kad tos ligos isvis nebutu????
[/quote]
zinai reikia tikrintis ir dantis privalomai karta per metus, bet va dantu pasta perkame be receptu, sepetukus irgi.... ir jeigu man liga geriau negu tikrintis karta per metus? Kodel man neleidzia paciai spresti kada as turiu tikrintis, tos kas rupinasi sveikata ir toliau kaip anksciau tikrinsis karta per metus tiktai jau susidurs su didesnemis eilemis prie duru, o tos kurios nesitikrino pasakys kad nesiskundzia niekuo tik nori recepto va ir gaus ta recepta be jokios apziuros. Vat man atrodo kad tai absoliuciai neprotingai, neperka niekas tu tableciu siaip pavalgyti kad skanu o ir daktarai siulo priemones net i akis nepaziureje....... buvau ir as pasikonsultuoti ir ka gi man atrodo as internete daugiau info prisiskaiciau negu ten man pasake....... atejau atsisedau ant kedutes sakau gal noreciau pabandyti kokiu apsaugos priemoniu, o daktare: o ka noretumet? saku gal zieda.... sako gerai pabandykit zieda, labai patogi priemone karta per men tik keiciama ir pan... va tai ir apziura ir konsultacijos
..... beje nuo rugsejo 1 sugrieztino prekyba kontraceptikais, o pagal istatyma receptas metus galioti negali, ilgiausiai menesiui, daktarai net teises neturi israsyti tokio recepto
p.s. beje pirkdama kaip ir visos keliem men i prieki pries rugsejo pirma pasiklausiau vaistininkes ar busite griezti.... sako jums asmeniskai ne (as visada perku toje vaistineje visus vaistus ir mane jau zino)....