Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 2007 09 01 KT Lietuvoje - tik su receptu!

kazkada per Nomeda rode,kad receptas galios 3men
Atsakyti
Na mano vyras sake vakar per radija girdejes, kad nuo rugsejo pirmos kontraceptines parduos tik su receptais israsytais ginekologo ir galiojaciais tik viena menesi. Kiba nusiklause jis kazka ne taip, bet isdeste butent sitaip.
Atsakyti
siaubas kazkoks.tikrai nezadu kiekviena menesi vaiksciot pas gine ir moket po 40lt.o greiciausiai ir gine kainos kils,nes padides moteru srautas,didesnis pelnas bus.nors antra vertus kitos moterys pasitiki tik kt,todel niekur nedingsim reis ir eisim
Atsakyti
Arba prades is kokio Kaliningrado uzvezineti. Ten jauciu be receptu tai susiras pazistamu kas vaziuoja ir uzsipirkines tokiu budu. Mano ginekologe isvis kitam mieste gyvena, pas cionykstes as nevaikstau, o be to eiles cia tokio, kad atrodo visos moterys serga ginekologinem ligom, tai kas desis kai dar ir del receptu reikes stoveti eilese.
Atsakyti
kiekviena menesi nereiks eiti - tiesiog man gine israse viena rezepta, galiojanti viena menesi 3menesiu pakuotei
kitaip sakant, karta per ketvirti galima ir nueiti ax.gif
Atsakyti
Diane, kuri vartoju jau 9 metus, yra pakuotese tik vienam menesiui. Ne visos tabletes yra pakuotese trim menesiam.
Atsakyti
yarina taip pat tik vienam menesiui,tai ryt reik varyt i vaistine prisipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytoj vaistinėse bus anšlagas – prieš karą pirkdavo kruopų, o dabar- kontraceptikų varysim lotuliukas.gif
Atsakyti
TIKRAI TAIP lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dabar dziaugiuosi, kad meciau KT gerti, nebereik rupintis lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip dabar saugotes?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 08 30, 22:29)
kaip dabar saugotes?

su prezervatyvais, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti