QUOTE(det @ 2007 12 12, 11:43)
sveikos merginos, vakar lankiausi pas gydytoja, dare vaginaline echo... is pradziu nemate gemalines pusleles, o paskui pamate juoda taskiuka dydis 6 mm, bet sake, kad tai dar nera gemaline puslele. Parase jog speja jog nestumui 4,5 savaiteles, nors pagal mano skaiciavimus g.b 3 su trupuciu... mm veluoja 10 dienu... taip ir nesupratau ar viskas ok, ar ne... ar normalu, kad dar nera matoma puslele ar ne, liepe ateiti po savaites... gal jus galite is savo patirities pakomentuoti, busiu labai dekinga.
is mano patirties: pamaciau teigiama testuka, nulekiau pas savo daktaryte, jinai,kad patvirtint nestuma, padare vaginalini echo, ir pamate gimdoje graziausia juoda taskeli jis buvo labai mazytis, kiek mm tikrai neatsimenu, nes ne tas man tada buvo svarbiausia, konstatavo,kad nestumas vietoje ir kad tik 4 savaiteles bet jinai neieskojo jokiu pusleliu ten, sake laukiam, auginam, ziuresim 8 sav vel dare echo (per pilva) ir kagi, grazute puslyte, su embrionu viduje ir su laaaabai graziai plakancia sirdute todel tu tik nesinervuok anksciau laiko, augink ta puslyte ir lauk sekancio echo