Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis echo

pirma echo atliko 6sav,mmm velavo apie 2sav, tai jau is karto pamate mano issvajotaji taskiuka wub.gif tada buvo 6mm dydzio wub.gif
Atsakyti
pirma echo dare 7 savaiciu wub.gif
Atsakyti

9savir2d. Ir tai nenorejo daryti,sako per anksti atejai doh.gif

nors pirmo nestumo metu ejau 5 sav darytis biggrin.gif
Atsakyti
12 savaiciu, uztat labai keista buvo kad lelius jau toks didelis bigsmile.gif
Atsakyti
11 sav. ax.gif bet lygtais būtų nedarius dar, kažkokie tyrimai nepatiko dėl to echoskopija darė, tai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
pirma dare kai buvom 5 savaiciu, tai buvo kai pirma karta nuejom pasirodyti daktarui, o po to dare tik kai mums jau buvo 18 savaiciu, gyytoja sake kad viskas gerai, apziurejom vaikuti visa, tik sake kad pedutes labai dideles, sako gal tevelis aukstas, sakau butent, tai nuramino ir pasake kad tada viskas gerai, ir siaip sake kad pagal savo laika vaikutis per didelis, tai jauciu kaip gims 5kg biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
12sav 4u.gif tada uzrase ant foto 12sav+2d. nestuke.gif
Atsakyti
o idomu kodel man nedare nuotraukytes , ar bent jau nepaklause ar reikia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shirsyte @ 2012 03 08, 18:24)
o idomu kodel man nedare nuotraukytes , ar bent jau nepaklause ar reikia.. doh.gif

na mes mokama poliklinikoj turejom, tai dave, o siaip manau tiesiog prasykit ax.gif
Atsakyti
Pirmąjį echo darė, kai buvo 13 sav. ir 3 d. Norėjau anksčiau (nereguliarios mėnesinės, dėl kurių buvo sunku nustatyti nėštumo "laiką"), bet gydytoja griežtai laikėsi nuomonės, kad nėra ko lįsti... Vėlesniu periodu galėsiu pamatyti savo brangenybę (pagal SAM galimas tik tam tikras echo skaičius, tai jie tokiu būdu "taupė").

Pirmą kartą nuotrauką davė net neprašius, o kitą kartą jau paprašiau...
Atsakyti
O man padare exo (exoskopuotojas) pirma karta 19 savaiciu, pasake tik kad apsigymimu kaip ir ner smile.gif parode man leliuka 5 sekundem ir laisva verysad.gif
Apsilankiau kita diena pas savo gine toji pasake kad daugiau exo nedarys verysad.gif schmoll.gif verysad.gif verysad.gif "ministro isakymas" kvailas verysad.gif O man taip norisi dar karteli nors akytes kampuciu paziureti kaip jis ar ji ten pas mane auga wub.gif
Tad nieko nelieka kaip eiti privaciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2011 12 28, 23:18)
12 savaiciu, uztat labai keista buvo kad lelius jau toks didelis bigsmile.gif

Tikra tiesa buvo sunku patiketi, man eko dare kai buvo 11 savaiteliu, o musu maziukas jau visas susiformaves ir judejo, tai net sirdis apsalo kai pamaciau, dabar eisiu balandzio 11 d. antra eko darys, tai bus jau ganetinai didelis, jau nepilnai 20 savaiciu, tai ir lyti gal nustatys ir vyras kartu eis, nori pamatyti irgi musu maziuka...
Atsakyti