QUOTE(Doviker @ 2010 03 01, 20:56)
labas merginos
as cia pirma karta, nelabai susigaudau kaip cia kuo naudotis
turiu siokia tokia problemele.. menesines veluoja savaite, testu jau prisidariau koki 10, 2 is ju su rytiniu slapimu parode matomas(bet neryskias) juosteles.. sn buvau darytis echoskopijos, nestumo nemato, tik cista rado, liepe ateiti po 10dienu. taigi as su savo pomegiu pirma padaryti tik paskui pagalvoti susimakalavau ir tik grizus namo pagalvojau jog nestumui nedaugiau kaip trys savaites(apvaisinimas galejo ivykti tik nuo vasario 7d.) kaip manot tokio nestumo echoskopas negali matyti? o gal ir NT per mazas nestumas kad parodytu tiksliai? krutine skauda, pilva irgi. Ir isvis jauciuosi kaip nescia
Echoskopas tikrai gali nematyti. Man bent jau nemate gydytojas. Irgi buvo 3 savaites. Tik kai pasakiau jam, kad dariausi namie testa ir jis buvo teigiamas - dar karta paziurejo su echoskopu atidziau ir pasake, kad "lyg ir yra cia vienoje vietoje koks tai pakitimas, kur butu galima itarti nestuma, bet kazin, kazin..."
Bet del testuko, tai zinok vienareiksmiskai, esant 3 savaiciu nestumui, visi testai turi aiskiai ji parodyti. Absoliuti dauguma testu parodo atsakyma praejus 10-iai dienu po pastojimo. Jei antra juostele labai isblyskus - tai tiesiog testa reikia laikyti neigiamu. As anksciau irgi kai nebuvau nescia, tai man ta antroji juostele matydavosi, bet ji tokia "isplaukus" labai buvo. Kai kuriuose testuose ji ko gero nenusiplauna taip, kad visiskai nesimatytu. Gydytojas man paaiskino taip - jei nestumas virs 10 dienu, tai hormono jau slapime pakankamai ir abi juosteles turi buti mazdaug vienodo ryskumo. Tik tada galima itarti nestuma. O ginekologas tau kraujo tyrimo nepaeme? Jis geriausia parodo.