Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

QUOTE(Sorceress @ 2009 09 22, 16:31)
Nereik tik nusisneket, brangioji, jeigu ieskot nemoki, tai nereikia parduotuviu tinklo kaltint wink.gif

ot čia jau toks parduotuvių tinklas ir yra,net per TV apie tai kalbėjo mirksiukas.gif o rasti ir prisitaikyti žinoma galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai patinka šampūnai iš ten visokie, vasarą prieš keliones prisiperku mažuose bueliukuose, patogu, vietos nedaug užima smile.gif
Atsakyti
Kai gyvenau UK, megau sia parduotuve, ypac del nuolaidu ir geros kokybes. Kaip LT nezinau, nebuvau. O siaip, jo, ten lankydavosi nemazai garbaus amziaus zmoniu.
O ypatingai man patikdavo vaikiski drabuziai. Grazus, o svarbiausia kokybiski, lenkiski labai greitai nusiskalbia ir praranda spalvas, o is ten pirkti ne. O kojinem is viso esu patenkinta. Vaikas nesioja kojines kol isauga ir jokiu ten skyliu ar praretejimu, o sudetis medvilne thumbup.gif
Atsakyti
Tai, ką randu Lietuvoje, nepatinka schmoll.gif Visokių smulkmenų, žinoma, galima prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 09 22, 15:31)
Nereik tik nusisneket, brangioji, jeigu ieskot nemoki, tai nereikia parduotuviu tinklo kaltint wink.gif

tongue.gif kaip sakant skonio reikalas,man ten tinkamo nieko nera tik kaip minejau pizameles,chalatukai ir t.t. o drabuziu stylius schmoll.gif o jeigu randi savo skoniui ten ka nors BRANGIOJI,tai as tik dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Turiu keletą rūbų šios firmos, patenkinta. thumbup.gif:
Atsakyti
Paskutiniu metu šios firmos drabužiai žiauriai pabrango, nebeprieinama tapo eiliniam pirkėjui, sakyčiau doh.gif
Atsakyti
Nepirmąkart perku "Marks & Spencer" apatinį trikotažą - patinka, kad patogus, kokybiškas, gerai dėvisi ir nenusiskalbia. rolleyes.gif
Atsakyti
Už ką mėgstu Marc&Spencer tai už apatinį trikotažą, tik irgi stengiuosi ištaikyti nuolaidas, nes kainos per kokius 3 metus mano mėgstamiausių kelnaičių išaugo beveik 40% . Per galutinius išpardavimus pavyko nučiupti ir liemenėlę po 6,99 lt. ax.gif
Taip pat pas juos beprotiškai skanūs sausainiai, kepami vietoje drinks_cheers.gif
Drabužiai kokybiški, moteriški, tik "normaliomis" kainomis tikrai per brangūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojoi: 08 rugpjūčio 2014 - 13:38