Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

As gyvenu Uk, tai visada savo mazajam galiu ka nors grazaus ir kokybisko rasti sioje parduotuveje ir sau apatinis trikotazas ir pizamytes superines wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
as gyvenu irgi UK,bet kazkaip man kolkas teko tik savo mazajai pirkt palaidinukes i mokykla sioje parduotuveje ir kelnes.paprastai,apsipirkineju internetu,tai i sia tik pasiziuret nauju madu tendenciju uzsuku-nezinau,kazkodel man sioje parduotuveje stilius nepatinka,o siaip-kokybe gera 4u.gif
Atsakyti
Na man nebent pizameles kokios,chalatukai grazus ir jaukus wub.gif bet siaip nelabai man patinka M&S na gal but daugiau solydzioms moterims yra i ka pasizvalgyti bigsmile.gif na o kas del kokybes,tai kiek esu girdejusi-gera ax.gif o mano pizameles,triusikeliai irgi nenusiskalbia,neissitampo,tai turbut,kad kokybe gera ax.gif o britams tai M&S tai viena geriausiu parduotuviu turbut visoje UK biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 15, 02:05-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 15, 02:05)
  o britams tai  M&S tai viena geriausiu parduotuviu turbut visoje UK biggrin.gif
anglijoje M&S ir lankosi daugiausia vyresnio amžiaus moterys mirksiukas.gif nors galima rasti jaunam,šiaip LT silpnas pasirinkimas schmoll.gif apatinis trikotažas,vaikams rūbeliai tikrai geros kokybės thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(moodring @ 2008 09 04, 11:10)
Pagal kokybę jie man tikrai kokybiškesni nei identiški tarkim zariniai  ar manginiai  smile.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Mėta**,2009 09 15, 11:37]
anglijoje M&S ir lankosi daugiausia vyresnio amžiaus moterys mirksiukas.gif nors galima rasti jaunam,šiaip LT silpnas pasirinkimas schmoll.gif apatinis trikotažas,vaikams rūbeliai tikrai geros kokybės thumbup.gif drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif na tai jaunimui ten kai kas sakyciau ir brangu g.gif rubai,dar kaip rubai,bet maisto prekiu kainos tai tikrai doh.gif tik pagyvenusiom poniutem pirkti,nes jaunimas tikrai nemokes uz ta pati pyrageli tik su M&S atikete 3 kartus brangiau unsure.gif doh.gif o vaikam drabuzeliu tikrai labai simpatulkiu yra wub.gif is labai maloniu medziagyciu pasiutu wub.gif angel.gif
Atsakyti
nerandu nieko patinkancio sitoj parduotuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 16, 15:00)
nerandu nieko patinkancio sitoj parduotuvej smile.gif

nebent koki triusikeli kaip minejau ar pizama,daugiau nieko ir neimanoma ten rasti,jeigu dar neperzengiai garbaus 60-mecio mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 19, 00:02-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 19, 00:02)
nebent koki triusikeli kaip minejau ar pizama,daugiau nieko ir neimanoma ten rasti,jeigu dar neperzengiai garbaus 60-mecio mirksiukas.gif  wub.gif

na, esu pirkus kuno losjona ten.. tai labai patiko, nes labai skaniai kvepejo smile.gif del pizamu pritariu drinks_cheers.gif ir chalatu maciau graziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 19, 00:21)
na, esu pirkus kuno losjona ten.. tai labai patiko, nes labai skaniai kvepejo smile.gif del pizamu pritariu  drinks_cheers.gif ir chalatu maciau graziu smile.gif

man ten irgi pirdosam viskas pasiuta doh.gif biggrin.gif medziagos kaip ir nieko,tai galetu gi koki ir normalesni drabuzeli pasiuti,tik va leliuklam,tai tikrai yra i ka paziureti,grazuciai drabuziai......man patiko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 19, 00:02-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 19, 00:02)
nebent koki triusikeli kaip minejau ar pizama,daugiau nieko ir neimanoma ten rasti,jeigu dar neperzengiai garbaus 60-mecio mirksiukas.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
QUOTE(*Karina* @ 2009 09 19, 01:21)
na, esu pirkus kuno losjona ten.. tai labai patiko, nes labai skaniai kvepejo smile.gif del pizamu pritariu  drinks_cheers.gif ir chalatu maciau graziu smile.gif

aš dar esu pirkusi prausimuisi-dušo želė...tai ir patiko thumbup.gif ir dar perku iš M&S maisto skyriaus Kolumgijos kavą, tai ši tikrai labai nebloga-kvapni thumbup.gif sausi pusričiai skanūs,džemai,bandelės essen.gif vaisiai, daržovės geri ir šiaip maistas neblogas thumbup.gif bet tik tiek,kad ten viskas daug brangiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2009 09 20, 19:41)

aš dar esu pirkusi prausimuisi-dušo želė...tai ir patiko thumbup.gif ir dar perku iš M&S maisto skyriaus Kolumgijos kavą, tai ši tikrai labai nebloga-kvapni thumbup.gif sausi pusričiai skanūs,džemai,bandelės essen.gif vaisiai, daržovės geri ir šiaip maistas neblogas thumbup.gif bet tik tiek,kad ten viskas daug brangiau schmoll.gif

sausainiu skaniu ten yra... bigsmile.gif

o siaip dar aksesuarai nieko... kazkada buvau labai grazias odines pirstines nusiziurejus... iskart nenusipirkau, o kai atejau pirkt nebebuvo doh.gif
Atsakyti
daugiau nieko ir neimanoma ten rasti,jeigu dar neperzengiai garbaus 60-mecio mirksiukas.gif  wub.gif

Nereik tik nusisneket, brangioji, jeigu ieskot nemoki, tai nereikia parduotuviu tinklo kaltint wink.gif
Atsakyti