Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

Man M&S kokybe labai patinka. Sau nieko nesu pirkus, bet va vyrui apatinis trikotazas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2008 02 03, 16:18)
Man M&S kokybe labai patinka. Sau nieko nesu pirkus, bet va vyrui apatinis trikotazas labai patinka thumbup.gif

Ir marškiniai geri, ypač tie, kur parašyta, kad lengva lygint.
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2008 02 11, 18:10)
Marks and spencer mažina kainas smile.gif

Tikrai taip. Tik sakė nemažins maisto produktų kainų, o gaila. Mačiau, kad išplėtė šį skyrių, tai prisipirkau visokių gardumynų apie prieskonius jau rašiau ekologiškų preiskonių temoje ax.gif dar nusipirkau sūrio padažą su bekonu makaronams, super skanu ir kaip gereitai, tereikia išvirti makaronus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sausainiukaz @ 2008 01 20, 20:55)
man tai M&S tiktai brandaus amziaus moteriskems.as tai tik is per una pirkau naktinukus bei slepetes,o daugiau tai nelabai man ten kas patinka rolleyes.gif

as sitoj parduotuvej ir naktinukus tik pirkus, dar accessories neblogi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 31, 14:00)
as sitoj parduotuvej ir naktinukus tik pirkus, dar accessories neblogi  bigsmile.gif

O as is rubu pirkau tik tapkutes ax.gif Vis noriu isigyti kelnaiciu komplekta, bet zemu liemeniu nera mano dydzio ir formos arba neatveza arba l. greitai isperka...
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 08 31, 15:14)
O as is rubu pirkau tik tapkutes ax.gif Vis noriu isigyti kelnaiciu komplekta, bet zemu liemeniu nera mano dydzio ir formos arba neatveza arba l. greitai isperka...

prisiminiau dar kelnaites pirkau tokias ala sortuku modeliuko, tik atviresnes gifiurinias ar kaip ta medziagyte vadinas, super nesiojas ir maloniai kontaktuoja su oda biggrin.gif cia tai kad parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 31, 14:59)
prisiminiau dar kelnaites pirkau tokias ala sortuku modeliuko, tik atviresnes gifiurinias ar kaip ta medziagyte vadinas, super nesiojas ir maloniai kontaktuoja su oda  biggrin.gif  cia tai kad parasiau  lotuliukas.gif

biggrin.gif Jei sakai, kad maloniai kontaktuoja reiks tikrai pabandyti. as ieskau medvilniniu su trupuciu elastano. noriu paprastu, standartinio iskirpimo, pazemintu liemeniu.

Beje, ar zinote, kad UK pirtus rubs galima grazinti ir LT ir kutur esancioje M&S praduotuveje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 08 31, 14:14)
Vis noriu isigyti kelnaiciu komplekta, bet zemu liemeniu nera mano dydzio ir formos arba neatveza arba l. greitai isperka...

Tie komplektukai ir mane domina - kaži kaip jų kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 08 31, 16:55)
biggrin.gif Jei sakai, kad maloniai kontaktuoja reiks tikrai pabandyti. as ieskau medvilniniu su trupuciu elastano. noriu paprastu, standartinio iskirpimo, pazemintu liemeniu.

Beje, ar zinote, kad UK pirtus rubs galima grazinti ir LT ir kutur esancioje M&S praduotuveje thumbup.gif

o Lt tikriausiai tik Vilniuje tera M&S g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 31, 17:48)
Tie komplektukai ir mane domina - kaži kaip jų kokybė g.gif

Prie kasos gali atidaryti maiseli ir paciupineti, bet kaip nesiosis nezinau. Buvau vienus pasiemusi, bet nuejus prie kasos, sako jie labai aukstu liemeniu, oi, tada atidare ir tikrai vos ne iki pazastų... reikia butinai ziureti, kad butu parasyta Low rise.

QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 31, 19:17)
o Lt tikriausiai tik Vilniuje tera M&S  g.gif

Tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 09 01, 09:15)
Prie kasos gali atidaryti maiseli ir paciupineti, bet kaip nesiosis nezinau. Buvau vienus pasiemusi, bet nuejus prie kasos, sako jie labai aukstu liemeniu, oi, tada atidare ir tikrai vos ne iki pazastų... reikia butinai ziureti, kad butu parasyta Low rise.

Mačiau, kad jų labai įvairių yra: ir aukštom kojų iškirptėm, ir šortukų, ir stringų, ir pažemintu liemeniu, ir tokių visai bobiškų ax.gif
Atsakyti
Turiu du paprasčiausius megztukus v formos iškirpte, tai abu labai mėgstami, labai maloniai nešiojasi ir nenusiskalbia smile.gif Pagal kokybę jie man tikrai kokybiškesni nei identiški tarkim zariniai ar manginiai smile.gif
Atsakyti