Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

Pirkau ten megztuką, tai labai jau gretai apsitrynė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 11 24, 17:43)
Ir kaip nesijasi?

Retai vilkiu, bet šiaip mielas smile.gif
QUOTE(helena @ 2007 11 25, 10:23)
Pirkau ten megztuką, tai labai jau gretai apsitrynė  doh.gif

Kaip tik buvo mintis iš M&S megztuką pirkti unsure.gif Kokia sudėtis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 11 25, 11:25)
Kaip tik buvo mintis iš M&S megztuką pirkti unsure.gif Kokia sudėtis buvo g.gif

Is M&S dar jokio rubelio neturiu. Labai norejau nusipirkti ilgas pirstines, bet dydziu reitai neliko.
Vyras turi svarka, tai labai patenkintas ir man jis labai patinka.
Atsakyti
man ten labai 'bobiski' drabuziai pasirode, kaj einu i G9 taj ne neuzsuku i ten
Atsakyti
Nežinau kaip jums, bet aš, nuėjusi į MS pasijaučiu bent šiek tiek užsienyje. Net nesuprantu, kodėl biggrin.gif Šiomis dienomis atsirado labai mielų visokių kalėdinių detalių, atvirukų, dovanėlių... wub.gif Labai kvapni visa vonios linija. Taip pat prieš vasarą pirkau pižamą ir dar vienos noriu, nes labai patiko smile.gif O drabužiai tikrai skirti vyresnio amžiaus moterims, sau kol kas nieko tinkamo neradau.
Atsakyti
O kaip kainos lyginant su anglisku puslapiu?
http://www.marksands...p;mnSBrand=core
Noriu saviskiui chalata uzsisakyti ir prdejau dvejoti,gal geriau iki Vilniaus nuvaziuoti? Ar isvis yra pasirinkimas vyrisku chalatu? Gal kas greitu met leks iki tos parduotuves ir galetu prazonduoti ar yra kokiu chalaciuku ir kaip kainos?
Atsakyti
visai nieko, bet aš labiau aksesuarus ten perku nei drabužius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 30 lapkričio 2007 - 05:42
QUOTE(Dovis @ 2007 11 30, 03:27)
O kaip kainos lyginant su anglisku puslapiu?
Noriu saviskiui chalata uzsisakyti ir prdejau dvejoti,gal geriau iki Vilniaus nuvaziuoti? Ar isvis yra pasirinkimas vyrisku chalatu? Gal kas greitu met leks iki tos parduotuves ir galetu prazonduoti ar yra kokiu chalaciuku ir kaip kainos?

kiek teko pirkti, pora litu gal ir skiriasi ax.gif
i vyriskus chalatus nebuvau demesio atkreipusi, tai negaliu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Būdama Airijoje MS parduotuvėje mačiau pirštinaites odines/rožines - 4 E tik, o čia matai, 80 lt. g.gif
Nėra vaikų prekių MS, gal neapsimoka? biggrin.gif Pasirinkimas įdomus. Tarkim, apatines kelnaites negalima matuotis Airijoje, o Lietuvoje viskas galima. Pas mus gal moterys higieniškos? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 17, 11:23)
Būdama Airijoje MS parduotuvėje mačiau pirštinaites odines/rožines - 4 E tik, o čia matai, 80 lt. g.gif
Nėra vaikų prekių MS, gal neapsimoka? biggrin.gif Pasirinkimas įdomus. Tarkim, apatines kelnaites negalima matuotis Airijoje, o Lietuvoje viskas galima. Pas mus gal moterys higieniškos? g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

per Sale'ą gal matei? šiaip jos kainavo 23eurus, o dabar mačiau po 8, visokių spalvų smile.gif
man M&S pati maloniausia parduotuvė iš prekybcentrių smile.gif
Ypač patinka PER UNA wub.gif dabar buvo sale'as 70%, tai pirkau švarkelį juodą klasikinį už 15 eurų, kuris kainavęs 90 eurų doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Man patinka apatiniai, turiu pizamyciu pora, labai miela chalaciuka.
thumbup.gif

Kiti rubai lengvai moteriski... na jau brandesnio amziaus moterims, i jas dar netaikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violialia: 20 sausio 2008 - 17:41
man tai M&S tiktai brandaus amziaus moteriskems.as tai tik is per una pirkau naktinukus bei slepetes,o daugiau tai nelabai man ten kas patinka rolleyes.gif
Atsakyti