Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

QUOTE(Saldainė @ 2007 10 09, 19:40)
Man irgi labai ten maistas patinka.  blush2.gif  biggrin.gif

Manęs geriau neįleisti į tą skyrelį hihihi.gif
Atsakyti
jei apie rūbus, tai man ta parduotuvė atrodo bobiška bigsmile.gif gal nelabai tinkamai išsireiškiau. tokia... "moterims po ..."

p.s. nuo skaičių pase bobiškumas nepriklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2007 08 14, 20:27)
Na kelis kart tebuvau toj parduotuveje, bet is rubu sau nieko neradau. Net neradau ka pasimatuoti.. Kazkaip ne itin grazus rubeliai pasirode. Nors tiesa maudymuku graziu buvo, bet kadangi turiu ju apsciai tai ir nepirkau  biggrin.gif
O dar kas patiko tai ta maisto parduotuvele. Nusipirkau salotom padaziuku, ir aliejaus ir siaip visokiu reikaliuku, tai visas labai skanu  thumbup.gif  Tai sekanti karta kai eisiu vel salotom padaziuku prigriebsiu, nes labai skanios salotos gaunasi. blush2.gif

drinks_cheers.gif man tai patinka zuvies padaziukai(beje reikes pabandyti salotoms padaziuku) smile.gif dar neteko nei karta nusivilti maisto prekemis.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 10 09, 19:46)
jei apie rūbus, tai man ta parduotuvė atrodo bobiška  bigsmile.gif  gal nelabai tinkamai išsireiškiau. tokia... "moterims po ..."

p.s. nuo skaičių pase bobiškumas nepriklauso  biggrin.gif

Gal nereikia taip kategoriškai ax.gif Nemažai drabužėlių ten tikrai tokie... Bet galima rasti ir visai įdomių dalykėlių... tik kurie man patinka... paprastai brangoki būna...
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 10 09, 17:46)
jei apie rūbus, tai man ta parduotuvė atrodo bobiška  bigsmile.gif  gal nelabai tinkamai išsireiškiau. tokia... "moterims po ..."

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,bet šiaip galima rasti neblogų dalykėlių mirksiukas.gif man labai patinka kas liečia apatinius rūbelius-liemenėlės l.geros kokybės.... bigsmile.gif maisto skyrius ir thumbup.gif Columbian kava labai nebloga ax.gif
Atsakyti
tai gal ir galima rast, aš nežinau bo neieškojau:] o galų gale kam vargintis, jei užtenka žengti 3 žingsnius į kairę ir atsidurti Lindex'e tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 10 11, 21:15)
tai gal ir galima rast, aš nežinau bo neieškojau:] o galų gale kam vargintis, jei užtenka žengti 3 žingsnius į kairę ir atsidurti Lindex'e  tongue.gif

Drabužėlių kokybė, man rodos, M&S daug geresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 11, 22:09)
Drabužėlių kokybė, man rodos, M&S daug geresnė ax.gif

gal ir geresnė, bet.... biggrin.gif

ai, svarbiausia, kad parduotuvės yra. blogai jei jų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 10 11, 22:14)
ai, svarbiausia, kad parduotuvės yra. blogai jei jų nėra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip bigsmile.gif
Atsakyti
Ar man vaidenasi, ar M&S asortimentas pagerėjęs/atbobėjęs? Vasarinio sezono drabužiai man absoliučiai nepatiko, o dabar pasivaikščiojau, ir nemažai kas patiko, net vieną megztuką įsimylėjau ir nusipirkau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 14, 18:43)
Nusipirkau šiandien tą planuotą "kombinuką" - malonus kūnui, o kaip nešiosis, bus matyt ax.gif

Ir kaip nesijasi?

QUOTE(Saldainė @ 2007 08 14, 19:27)
O dar kas patiko tai ta maisto parduotuvele. Nusipirkau salotom padaziuku, ir aliejaus ir siaip visokiu reikaliuku, tai visas labai skanu  thumbup.gif  Tai sekanti karta kai eisiu vel salotom padaziuku prigriebsiu, nes labai skanios salotos gaunasi. blush2.gif

Maisto skyrius ir man labai patinka. Ieskojau ryziu paellai kepti ir ten radau tokius kokiu ir reikia. O padazu pasirinkimas. O saldumynu ir priedo be konservantu yra. Dar laaabai skanus "krekeriai" su suriu, pirstukus galima nusikasti.

QUOTE(Erszebeth @ 2007 10 12, 23:21)
Ar man vaidenasi, ar M&S asortimentas pagerėjęs/atbobėjęs? Vasarinio sezono drabužiai man absoliučiai nepatiko, o dabar pasivaikščiojau, ir nemažai kas patiko, net vieną megztuką įsimylėjau ir nusipirkau  bigsmile.gif  thumbup.gif

Maciau, kad M&S atsiveze labai graziu Kalediniu prekiu. Vyras visada pries Kaledas ieskodavo atviruko mamai, ji toli nuo LT, bet toks vargas ir kancia budavo doh.gif o va is M&S nupirko iskato. Kaina nemaza apie 15 Lt, bet didelis ir labai grazus.
Atsakyti
As irgi jau pastebejau, kad stiliukas kitoks nei vasara buve bobiski skarmalai. Orientuojasi matyt i jaunatviskesni liaudi
Atsakyti