QUOTE(Sophi @ 2007 08 14, 18:43)
Nusipirkau šiandien tą planuotą "kombinuką" - malonus kūnui, o kaip nešiosis, bus matyt
Ir kaip nesijasi?
QUOTE(Saldainė @ 2007 08 14, 19:27)
O dar kas patiko tai ta maisto parduotuvele. Nusipirkau salotom padaziuku, ir aliejaus ir siaip visokiu reikaliuku, tai visas labai skanu
Tai sekanti karta kai eisiu vel salotom padaziuku prigriebsiu, nes labai skanios salotos gaunasi.
Maisto skyrius ir man labai patinka. Ieskojau ryziu paellai kepti ir ten radau tokius kokiu ir reikia. O padazu pasirinkimas. O saldumynu ir priedo be konservantu yra. Dar laaabai skanus "krekeriai" su suriu, pirstukus galima nusikasti.
QUOTE(Erszebeth @ 2007 10 12, 23:21)
Ar man vaidenasi, ar M&S asortimentas pagerėjęs/atbobėjęs? Vasarinio sezono drabužiai man absoliučiai nepatiko, o dabar pasivaikščiojau, ir nemažai kas patiko, net vieną megztuką įsimylėjau ir nusipirkau
Maciau, kad M&S atsiveze labai graziu Kalediniu prekiu. Vyras visada pries Kaledas ieskodavo atviruko mamai, ji toli nuo LT, bet toks vargas ir kancia budavo
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
o va is M&S nupirko iskato. Kaina nemaza apie 15 Lt, bet didelis ir labai grazus.
ZzZ