Įkraunama...
Įkraunama...

Marks&Spencer

QUOTE(shatene @ 2007 08 13, 23:10)
As irgi pastebejau jog M&S orientuojasi i brandesnio amziaus pirkejas. Yra tiktai ju 'brandas' (linija) PER UNA kur drabuzeliai kiek jaunatviskesni

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as UK pora kartu uzsukus buvau ir tik vyresnio amziaus moterytes ten maciau vaikstancias.Beja,man ir drabuziu dizainas vyresnio amziaus moterims pasirode
Atsakyti
na sijonai tai ten tikrai pobaisiai rolleyes.gif
bet va faina kostiumeli i darba radau, is per una serijos dar visai graziu rubeliu yra, eisiu sia savaite dar apatinius apziureti atidziau rolleyes.gif
Atsakyti
Man ši parduotuvė patiko, kokybiški rūbeliai, tinkami dydžiai-L. XL biggrin.gif , abai geras aptinis trikotažas, liemenę minimaizerį thumbup.gif nusipirkau, lius.
Atsakyti
ten S dyzio kelnaites tai nzn kokio didumo siknos savininkei...vos ne L doh.gif
Atsakyti
MS kokybe yra superine, tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 13, 19:53)
Britiškas stilius yra britiškas. Nusižiūrėjau vadinamąji 'kombinuką' (nes kitur jų nerasta). Kaina - 120 Lt, bet jau toks minimalistinis, jokio puošnumo ax.gif

Nusipirkau šiandien tą planuotą "kombinuką" - malonus kūnui, o kaip nešiosis, bus matyt ax.gif
Atsakyti
Na kelis kart tebuvau toj parduotuveje, bet is rubu sau nieko neradau. Net neradau ka pasimatuoti.. Kazkaip ne itin grazus rubeliai pasirode. Nors tiesa maudymuku graziu buvo, bet kadangi turiu ju apsciai tai ir nepirkau biggrin.gif
O dar kas patiko tai ta maisto parduotuvele. Nusipirkau salotom padaziuku, ir aliejaus ir siaip visokiu reikaliuku, tai visas labai skanu thumbup.gif Tai sekanti karta kai eisiu vel salotom padaziuku prigriebsiu, nes labai skanios salotos gaunasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2007 08 14, 19:49)
ten S dyzio kelnaites tai nzn kokio didumo siknos savininkei...vos ne L doh.gif

yra XS ir XXS smile.gif
Atsakyti
O as perku is M&S maista.Tikrai yra geru dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 08 14, 16:01)
Man ši parduotuvė patiko, kokybiški rūbeliai, tinkami dydžiai-L. XL  biggrin.gif , abai geras aptinis trikotažas, liemenę minimaizerį  thumbup.gif  nusipirkau, lius.

aš irgi minimaizerius kelis nusipirkau, vienas iš jų per išpardavimą kainavo tik 30 lt bigsmile.gif abiejų kokybė superinė rolleyes.gif labai gerai nešiojasi, nenusiskalbia. Ir su dydžiais jokių problemų nėra ax.gif
Atsakyti
Nu man cia kokybe tikrai geresne nei kokioj veroj modoj ar terranovoj biggrin.gif ner ka veik lyginti. Ir kainos palygint puse velnio, man visai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kaca @ 2007 10 07, 22:37)
O as perku is M&S maista.Tikrai yra geru dalyku smile.gif

Man irgi labai ten maistas patinka. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti