as UK pora kartu uzsukus buvau ir tik vyresnio amziaus moterytes ten maciau vaikstancias.Beja,man ir drabuziu dizainas vyresnio amziaus moterims pasirode
na sijonai tai ten tikrai pobaisiai bet va faina kostiumeli i darba radau, is per una serijos dar visai graziu rubeliu yra, eisiu sia savaite dar apatinius apziureti atidziau
Britiškas stilius yra britiškas. Nusižiūrėjau vadinamąji 'kombinuką' (nes kitur jų nerasta). Kaina - 120 Lt, bet jau toks minimalistinis, jokio puošnumo
Na kelis kart tebuvau toj parduotuveje, bet is rubu sau nieko neradau. Net neradau ka pasimatuoti.. Kazkaip ne itin grazus rubeliai pasirode. Nors tiesa maudymuku graziu buvo, bet kadangi turiu ju apsciai tai ir nepirkau O dar kas patiko tai ta maisto parduotuvele. Nusipirkau salotom padaziuku, ir aliejaus ir siaip visokiu reikaliuku, tai visas labai skanu Tai sekanti karta kai eisiu vel salotom padaziuku prigriebsiu, nes labai skanios salotos gaunasi.
aš irgi minimaizerius kelis nusipirkau, vienas iš jų per išpardavimą kainavo tik 30 lt abiejų kokybė superinė labai gerai nešiojasi, nenusiskalbia. Ir su dydžiais jokių problemų nėra