Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(korrona @ 2007 10 29, 19:01)
nebesugalvoju ir as ka cia beduoti valgyti doh.gif tai ka pati gaminu valgo noriai,bet nelabai noriu piknaudziauti,nes vistiek prieskoniai,riebalai savo daro schmoll.gif o dar sunerimavau del dukrytes sveikatos,jau kelinta diena is burnytes uzuodziu acetono kvapa,gal kad ja maitinu ''nesveikai''.Gal kazka per riebaus uzmaitinau,nezinau.Todel pagalvojau,kad reikia gal jai geriau atskirai kazka virti g.gif

mano durkytė jau irgi nenori leliukiško maisto, kai paragavo mūsų, taigi stengiuosi duoti nelabai riebaus, nekepto, bet kartais ir kokį bulvinį blyną suvalgom, ir karbonado gabalėlį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 29, 19:08)
mano durkytė jau irgi nenori leliukiško maisto, kai paragavo mūsų, taigi stengiuosi duoti nelabai riebaus, nekepto, bet kartais ir kokį bulvinį blyną suvalgom, ir karbonado gabalėlį  blush2.gif

As iki siol jai duodavau visoki maista,bet sakau kai susirupinau jos sveikatele,tai nusprendziau kiek reciau duoti normale maista.Bet kad va ji nevalgo tai kas skirta jai doh.gif siandiena bandziau duoti pirktine kose,tai spjiove iskart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 10 30, 16:02)
As iki siol jai duodavau visoki maista,bet sakau kai susirupinau jos sveikatele,tai nusprendziau kiek reciau duoti normale maista.Bet kad va ji nevalgo tai kas skirta jai doh.gif siandiena bandziau duoti pirktine kose,tai spjiove iskart doh.gif

pabandyk duoti omletuko ar pvz. aš verdu tokį troškinį: faršas, kopūstas, bulvė, morka, druskos ir kai jau išsitroškina įdedu grietinės, kartais ryžių dribsnių įmetu (gaunasi tinginio balandėliai) tai mano mažoji labai valgo, o vietoj kopūsto pabandžaiu įdėt cukinijos tai nevalgė, nors anksčiau valgydavo. Taip pat labai mėgsta jogurtą, sūrio lazdeles, sasyskas duodu labai jau retai ir perku tas kur be E (nepamenu kaip vadinasi). Taip pat mėgsta burokų sriubą, lietinius blynus, sūrelius varškės, nors varškyčių tų vaikiškų nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 30, 19:27)
pabandyk duoti omletuko ar pvz. aš verdu tokį troškinį: faršas, kopūstas, bulvė, morka, druskos ir kai jau išsitroškina įdedu grietinės, kartais ryžių dribsnių įmetu (gaunasi tinginio balandėliai) tai mano mažoji labai valgo, o vietoj kopūsto pabandžaiu įdėt cukinijos tai nevalgė, nors anksčiau valgydavo. Taip pat labai mėgsta jogurtą, sūrio lazdeles, sasyskas duodu labai jau retai ir perku tas kur be E (nepamenu kaip vadinasi). Taip pat mėgsta burokų sriubą, lietinius blynus, sūrelius varškės, nors varškyčių tų vaikiškų nevalgo.

Aciu tau labai uz receptuka 4u.gif 4u.gif butinai pabandysiu,patroskinti si troskini mirksiukas.gif ,nebesugalvoju nieko ka cia jai padarius valgyti.O dar kai pati bando valgyt,tai isvis nedavalgo doh.gif ,nesileidzia maitinama schmoll.gif ,o pati tik terlianasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 10 31, 12:56)
Aciu tau labai uz receptuka 4u.gif  4u.gif butinai pabandysiu,patroskinti si troskini mirksiukas.gif ,nebesugalvoju nieko ka cia jai padarius valgyti.O dar kai pati bando valgyt,tai isvis nedavalgo doh.gif ,nesileidzia maitinama schmoll.gif ,o pati tik terlianasi lotuliukas.gif

maniškė dar pati nevalgo, tai iš vienos pusės geria. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 31, 21:00)
maniškė dar pati nevalgo, tai iš vienos pusės geria. Sėkmės  smile.gif

Aciukas 4u.gif Jums taipat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 10 30, 18:27)
...Taip pat mėgsta burokų sriubą, lietinius blynus, sūrelius varškės, nors varškyčių tų vaikiškų nevalgo.

Maniškis tai mėgsta "Magija" varškę su želė gabaliukais. O "Miau" ir kitokias nelabai valgo..Man irgi kažkaip kitos burnoje dažnai veliasi ir atrodo laaabai saldžios smile.gif
Atsakyti
Muss tai Mia varsketyte patinka smile.gif Dvi dienos labai skaniai valgem paprasta vistienos sriubyte su makaroniukais, bulvyte, morkyte smile.gif Vistiena tai su blenderiu susmulkinau smile.gif Dar patinka balandieliai smile.gif Gal cia kokiu idomiu recepteliu suzinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 10 29, 18:01)
nebesugalvoju ir as ka cia beduoti valgyti doh.gif tai ka pati gaminu valgo noriai,bet nelabai noriu piknaudziauti,nes vistiek prieskoniai,riebalai savo daro schmoll.gif o dar sunerimavau del dukrytes sveikatos,jau kelinta diena is burnytes uzuodziu acetono kvapa,gal kad ja maitinu ''nesveikai''.Gal kazka per riebaus uzmaitinau,nezinau.Todel pagalvojau,kad reikia gal jai geriau atskirai kazka virti g.gif

O tavo mazei skyciu netruksta? Sako, tas kvapas atsiranda kai truksta skysciu.
Atsakyti
Mano pupa valgo gerai, tfu tfu tfu smile.gif Ryte pieniska kosyte ir vakare, tik aisku skirtinga. O per pietus tai kaip padarau. Kartais sriubyte buna, tiesiog farsas, bulves, morkos, kopustai, burokeliai, zodziu, ka turiu, ta dedu. Aisku idedu ir druskytes truputi. Dar bandziau zuvyte duot, bet nelabai noriai valge, troskinau orkaitej su grietinele ir pomidorais. Dar labai skaniai lapnoja idarytas bulves. Isskobiam bulves vidu ir idedam farso ir troskinam, su morkytem, svoguniukais, gale grietines deti, prieskoniuku.
Dar bandysiu omletuka daryti, gal patiks mazei.
Atsakyti
Aš vieną receptuką dariau ir patys valgėm ir mažoji labai skaniai suvalgė thumbup.gif Taigi
svogūniukus, morkas sutarkuotas ir paprikas pakepinu iki minkstumo, tada užpilu stikline sultinio ir patroškinu 5 min.,tada sudedu smulkiais gabaliukais supjaustyta jūros lydekos filė, užbarščiau pipiriuku, druskytės ir dar patroškinau 10-15 min.Išsivirėm bulvių, tai visi kirtom, kad net ausys linksėjo lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Reiks išbandyti šitą troškintą žuvį ir įdarytas bulves (o jas tiesiog dėti į puodą ir troškinti ant ugnies, ar kišti į orkaitę?). O šiandien pusryčiams iškepiau mums abiems kiaušinienės. Išplakiau kiaušinius su pienu ir šiek tiek miltų, po to įmaišiau burokine tarka sutarkuotos parūkytos mėsytės ir fermentinio sūrio. Druskos nedėjau - užteko iš priedų. Buvo tikrai skaniau, nei ant pakepintos mėsos pilti kiaušinį.
Atsakyti