Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 11, 12:52)
O kaip pas jus reiklai su vaisiais? Maniskiui tai lig siol niekaip neisiulau jokiu vaisiu, nei sulciu , nei tyreliu su vaisiais-grieztas NE ir viskas g.gif Jau 1m2men., o praktiskai augam be vaisiu, beda verysad.gif Ar dar yra tokiu uzsispyreliu kaip mes ir ka tokiu atveju daryti?...

O ka geriat?
Atsakyti
geriam MP ir siek tiek vandenuko..
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 09, 11:34)
Maniskis net skanestu nelabai megsta, tai ka kalbet apie normalu maista  biggrin.gif

nu va pas mus tas pats verysad.gif , siaubas kaip vargstu verysad.gif. Su tokiu pavydu (aišku baltu 4u.gif ) skaitau mamyčių pasissakymus, kaip jų vaikiukai valgo garuose virtus kotletukus, varškėtukus ir kt., sveikus, bei skanius patiekalus, nes mums beveik viskas neskanu, na dar jei kas pieniška ir nelabai tiršta, tai valgoma, o visa kita schmoll.gif Dižiausia problema ir kokį naują patiekalą įvesti, spajauna viską ir viskas verysad.gif Tai vis sėdžiu čia ir skaitinėju, gal kokį stebuklingai valgomą patiekalą pamatysiu. O dar ir su kramtymu problema doh.gif , na dar jei ko nori tai sukramto, ir džiuvėsiuką, ir kokį mano iškeptą sausainiuką, ir agurką ar šiaip jei per stebuklą ko užsimano sukramto, bet jau normalaus maisto schmoll.gif .
Siaubas kiek prisiguodžiau čia blush2.gif , o dar ir ne į temą, gal nepyksit labai 4u.gif
Atsakyti
svarbi105 dėk uogienes ar tyreles į grūdines košes
Papildyta:
QUOTE(Aivute @ 2010 01 11, 16:56)
nu va pas mus tas pats  verysad.gif , siaubas kaip vargstu  verysad.gif. Su tokiu pavydu (aišku baltu  4u.gif ) skaitau mamyčių pasissakymus, kaip jų vaikiukai valgo garuose virtus kotletukus, varškėtukus ir kt., sveikus, bei skanius patiekalus, nes mums beveik viskas neskanu, na dar jei kas pieniška ir nelabai tiršta, tai valgoma, o visa kita  schmoll.gif  Dižiausia problema ir kokį naują patiekalą įvesti, spajauna viską ir viskas  verysad.gif Tai vis sėdžiu čia ir skaitinėju, gal kokį stebuklingai valgomą patiekalą pamatysiu. O dar ir su kramtymu problema  doh.gif , na dar jei ko nori tai sukramto, ir džiuvėsiuką, ir kokį mano iškeptą sausainiuką, ir agurką ar šiaip jei per stebuklą ko užsimano sukramto, bet jau normalaus maisto  schmoll.gif .
Siaubas kiek prisiguodžiau čia  blush2.gif , o dar ir ne į temą, gal nepyksit labai  4u.gif

o jogurtuką ragauja? sūrelį? daržoves?mėsytę gali blenderiuot dar, patiekt su daržovėm blenderiuotą jei jas valgo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 11 sausio 2010 - 17:09
QUOTE(Aivute @ 2010 01 11, 15:56)
nu va pas mus tas pats  verysad.gif , siaubas kaip vargstu  verysad.gif. Su tokiu pavydu (aišku baltu  4u.gif ) skaitau mamyčių pasissakymus, kaip jų vaikiukai valgo garuose virtus kotletukus, varškėtukus ir kt., sveikus, bei skanius patiekalus, nes mums beveik viskas neskanu, na dar jei kas pieniška ir nelabai tiršta, tai valgoma, o visa kita  schmoll.gif  Dižiausia problema ir kokį naują patiekalą įvesti, spajauna viską ir viskas  verysad.gif Tai vis sėdžiu čia ir skaitinėju, gal kokį stebuklingai valgomą patiekalą pamatysiu. O dar ir su kramtymu problema  doh.gif , na dar jei ko nori tai sukramto, ir džiuvėsiuką, ir kokį mano iškeptą sausainiuką, ir agurką ar šiaip jei per stebuklą ko užsimano sukramto, bet jau normalaus maisto  schmoll.gif .
Siaubas kiek prisiguodžiau čia  blush2.gif , o dar ir ne į temą, gal nepyksit labai  4u.gif

O kiek laiko mergelei?
Pas mus identiska situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis visai nedraugauja su pieno produktais verysad.gif Nenori nei varskes,nei jogurto doh.gif Aciu D,kad misini dar gerai valgo
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 01 11, 20:49)
Maniskis visai nedraugauja su pieno produktais verysad.gif Nenori nei varskes,nei jogurto doh.gif Aciu D,kad misini dar gerai valgo

manau su laiku bus viskas gerai, nes mūsų pana irgi žiauriai nieko nenorėjo, o dabar ką duosi tą valgo tfu tfu tfu. thumbup.gif
Atsakyti
O aš su siaubu laukiu tos dienos, kada mano žiogelį pasvers doh.gif
Mane greit išveš gydytis turbūt dėl nervų, kad vaikas taip nevalgo wacko.gif ką beduotum, viskas blogai doh.gif
Daržovienės per dieną įkišu kokius 300 ml, o visa kita- tai jau sėkmės reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 11, 23:39)
O aš su siaubu laukiu tos dienos, kada mano žiogelį pasvers  doh.gif
Mane greit išveš gydytis turbūt dėl nervų, kad vaikas taip nevalgo wacko.gif ką beduotum, viskas blogai doh.gif
Daržovienės per dieną įkišu kokius 300 ml, o visa kita- tai jau sėkmės reikalas doh.gif

o tai kiek sveria mazyle? kiek priauga?
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 01 11, 22:02)
manau su laiku bus viskas gerai, nes mūsų pana irgi žiauriai nieko nenorėjo, o dabar ką duosi tą valgo tfu tfu tfu. thumbup.gif

Labai tikiuosi 4u.gif

QUOTE(natina @ 2010 01 11, 22:39)
O aš su siaubu laukiu tos dienos, kada mano žiogelį pasvers  doh.gif

Neduodat vit C?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2010 01 12, 10:20)
o tai kiek sveria mazyle? kiek priauga?

metuku berniukas svere 8.1kg.Dabar penktadieni sversimes doh.gif

QUOTE(Agniska @ 2010 01 12, 10:58)
Labai tikiuosi 4u.gif
Neduodat vit C?

duodu cevikap, bet ne kasdien- kuri laika duodu, kai apetitas pagereja- darom pertraukele, nes sako nuolat duoti negerai.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 12, 11:34)
metuku berniukas svere 8.1kg.Dabar penktadieni sversimes  doh.gif
duodu cevikap, bet ne kasdien- kuri laika duodu, kai apetitas pagereja- darom pertraukele, nes sako nuolat duoti negerai.

Mes ir ta duodam,bet reiks vadinasi padaryt pertraukele 4u.gif
Atsakyti