Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(indica @ 2010 01 08, 12:45)
beje, apie kruopas, tai labai skanios ir vertingos yra soru kruopos thumbup.gif

Maniskiui ne pro kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2010 01 03, 16:33)
Pusryciams siandien Arminas valge blynus,uzsigerdamas kefyru  biggrin.gif  Labai patiko.Varsketuku ragavo,bet neliko suzavetas  ax.gif
Kiek cia beliko iki tu metuku,su saiku,man rods,jau visko po biski galima  bigsmile.gif

labuka smile.gif
o musu maziukei jau kelis kartus daviau pabandyt blyneliu - spjauna ir viskas ax.gif
Atsakyti
O kokius blynelius kepat?Paprastus?Miltai,pienas,kiausiniai?Ar su varske kokius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 01 08, 16:12)
O kokius blynelius kepat?Paprastus?Miltai,pienas,kiausiniai?Ar su varske kokius? ax.gif

3 kiaušiniai
200 g miltų
cukrus pienas įdarui bananai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 01 08, 16:40)
3  kiaušiniai 
200 g miltų
cukrus pienas įdarui bananai ax.gif

Tai cia lietiniai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 01 06, 14:33)
taigi va,kad mb tą patį sako ax.gif tik va sasyskų,su cepelinais tai dar neduosiu per drąsiai tokiem mažiem ax.gif

na as i "sasyskas" tai nespjaunu, nes jau kai grynai atsibosta maziui tas pats maistas, o man irgijam ta pati per ta pati duoti, tada labai gerai sueina ir jos su kosyte ir darzovytem mirksiukas.gif

lietinius irgi esam kelis kartus valge, patiko, nes is musu lekstes biggrin.gif
Atsakyti

Prisijungsime ir mes, nes labai aktuali tema mirksiukas.gif

Parašysiu viena receptuką, kurį neseniai isbandziau, bet labai patiko.

Kotletukai virti garuose su daržovių koše:

Bet kokios mesos faršas į jį dedu kiaušinį, batono riekę, ir virtų ryžių arba avižinių dribsnių. Padarau kotletukus ir verdu garų puode.
Vėliau šalia įdedu bulvę, morką ir ką turiu: moliūgo ar kalafijoro ar brokolio.
Veliau daržoves sugrūdu su mediniu grūstuvu, įpilu truputi pieno ir dedu truputi sviesto ir druskos. Viska ant silpnos ugnies išmaišau.
1 - ą Kotletuką duodu į rankytę o kitus su koše iš lėkstės.
Kol jis būna užsiėmęs kotleto trupinimu ir dėjimu į burną - kartu suvalgo viską ką duodu.

Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 01 08, 16:12)

mes varškėtukus kepam, valgo skaniai, šiaip viską ji valgo, ką neduotum, todėl dar seku racioną labai, mandarinų , beje, nemėgsta ir tuo džiaugiuosi biggrin.gif , net neragauja
Atsakyti
Maniskis net skanestu nelabai megsta, tai ka kalbet apie normalu maista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 01 08, 20:07)
Tai cia lietiniai? biggrin.gif

aga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 08, 23:15)
na as i "sasyskas" tai nespjaunu, nes jau kai grynai atsibosta maziui tas pats maistas, o man irgijam ta pati per ta pati duoti, tada labai gerai sueina ir jos su kosyte ir darzovytem  mirksiukas.gif

na man ,,sasyskos'' nelabai atrodo maistinga ir sveika... jau geriau mesytes kokios pritroskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 01 09, 12:01)

na man ,,sasyskos'' nelabai atrodo maistinga ir sveika... jau geriau mesytes kokios pritroskint biggrin.gif

taigi sakiau kad kai "grynai" atsibosta biggrin.gif
gi ir tos mesytes troskinimu budu ne milijonas+1 mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip pas jus reiklai su vaisiais? Maniskiui tai lig siol niekaip neisiulau jokiu vaisiu, nei sulciu , nei tyreliu su vaisiais-grieztas NE ir viskas g.gif Jau 1m2men., o praktiskai augam be vaisiu, beda verysad.gif Ar dar yra tokiu uzsispyreliu kaip mes ir ka tokiu atveju daryti?...
Atsakyti